Post Page Advertisement [Top]

Už dávnejšie som spomínala, ako veľmi som si obľúbila sprcháče od Yves Rocher. Mala som ich už aj skôr, no pri svojom prvom nákupe v kamennej predajni som stavila na malinový a ten obľubujem stále. Druhý nákup bol však už o čosi vážnejší a ja som neodolala vianočnej limitke. Takže dnes si v skratke prečítate o sprcháčoch od YR.


Na oboch sprcháčoch mi je neuveriteľne sympatické, že neobsahujú parabény a umývacia zložka je prírodná. Sú príjemne husté a penia tak akurát. A tá vôňa.. to je čosi nádherné.. doslova pôžitok pre zmysly. Ani jeden z uvedenej dvojice nie je príliš sladký. Malinový je príjemne svieži, jablkovo vanilkový má jemne sladký nádych vanilky a obe tieto vône ja jednoducho môžem.



Pokožku tela nevysušujú, čo však neznamená, že jej netreba dopriať starostlivosť vo forme krému či telového mlieka alebo balzamu. Práve v týchto chladnejších mesiacoch na to nezabúdajte. Pokožka vám to časom vráti aj s úrokmi ;-) Sprcháče stoja v kamennom obchode 4,90 € za 400 ml, čo je celkom fajn pomer. Malinový som našla v e-shope, s tým druhým som až také šťastie nemala. Avšak v pondelok mi v schránke skončil tento leták s vianočnou akciou a už teraz viem, že jablko a vanilka nebude jediný vianočný produkt Yves Rocher, ktorý budem mať doma. Celkom sa teším na vôňu pomaranč & škorica a asi to chce ďalšiu návštevu košického Auparku a ich milej predajničky :-) No až po výplate! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]