Post Page Advertisement [Top]

Občas, v rámci voľnej chvíle lustrujem e-shopy s kozmetikou a sledujem rôzne produkty. Verím, že v tom nie som sama :-) Nie je to tak dávno, čo som sa vás na mojej fanpage pýtala na high-endové produkty a hlavne na to, ktorých kúpu neľutujete. A tak som si vytvorila svoj pomyselný wish-list, čo by som si objednala, keby... :-) V tomto príspevku nenájdete tradičnú recenziu, iba môj súkromný dream wish list s popisom, pretože aj keď mám s niektorými skúsenosť a chcem ich znova, po väčšine týchto produktov som dosiaľ iba túžila :-) Možno... raz... :-)

ZDROJ

Pár krát sa mi potvrdilo, že drahší a "značkovejší" produkt urobil lepší efekt, vydržal na tvár dlhšie a celé to ostalo bez nejakých negatívnych reakcií mojej pleti. No, samozrejme, stalo sa mi, že som s high-end produktom nebola vôbec spokojná, pretože od nich pomyselne očakávame nejak viac. A bodaj by aj nie - za tie prachy!

1. Podklad


Odkedy som mala vzorku túžim po plnom balení. Dosiaľ som totiž lepší mejkap nemala a aj keď má v názve slovíčko Lumiére, nie je rozjasňujúci tak, ako si ho predstavujeme - žiadne trblietky, dokonale sa prispôsobí pleti, nevytvára masku a vydrží! Mala som po ňom tvár ako bábika a samé ste mi v komentároch písali, že vidíte rozdiel medzi tradičným "drogérkovým" mejkapom a týmto. Tak snáď si ho raz kúpim (možno za odmenu :-)). Áno, hovorím o klasike Chanel a čítať ste o ňom mohli v tejto mojej recenzii. Bol to môj prvý high-end mejkap a dosiaľ na tie vzorky s láskou spomínam :-) Cena mejkapu Perfection Lumiére od Chanel je o čosi vyššia (to je dôvod, prečo ho ešte zatiaľ nemám v plnom balení) - cca 40 € a zoženiete ho v rôznych odtieňoch.


S ostatnými mejkapmi nemám osobnú skúsenosť, no uvádzam tie, ktoré ma zaujali svojím popisom, tým, aký efekt by mali na pleti vytvoriť a tým, že ste mi ich odporúčali :-)



2. Mihalničky

V tejto kategórii znova boduje Chanelka. Le Volume De Chanel ma totiž dostala už svojou prvou vrstvou. Mala som ju v miniatúrnej verzii od kamarátky a bola to láska na prvé použitie. Máloktorá riasenka ma očarila hneď tak na začiatku a túto som nepustila z ruky až kým som ju nespotrebovala. Také dokonalé predĺženie, objem, nezlepovanie a dlhotrvácny efekt - myslím, že práve toto je produkt, ktorý skončí v mojom košíku skôr či neskôr. A po dlhšej dobe ju majú aj slovenské e-parfumérie v čiernom nevodeodolnom variante! :-) Recenziu nájdete na tomto linku.

Musím sa priznať, že dlhšie už pokukujem aj po iných high-end riasenkách. Asi najviac ma láka práve Hypnôse od Lancôme, ale aj Diorky, či každej maniačky srdce rozbúchajúce tri písmenká - YSL.

Aj keď tento produkt nepatrí priamo k mihalničkám, ak chceme, aby naše oči vyzerali dokonale, určite nenanesieme len niekoľko vrstiev riasenky. Očné tiene dokážu divy a ak my chceme vyzerať ako kráľovné večera aj nadránom cestou domov, potrebujeme niečo, vďaka čomu budú držať. A ja už dlhšie pokukujem po tejto podkladovej báze:


3. Pery

Môjho miláčika v oblasti líčenia pier som objavila len nedávno. Clinique Pop Lip Colour + Primer je vážne skvelý rúž, ktorý stojí za tú sumu (a pritom v porovnaní s inými, zvučnejšími značkami, nie je až taký drahý). Farby sú nádherne sýte, vydržia aj nápoje a jedlo, teda v porovnaní s inými rúžmi, ktoré som skúšala. Pery sú hydratované a jednoducho dokonalé :-) Môj odtieň Raspberry Pop nie je dostupný len tak hocikde, vraj ste ho videli niekde v kamenných predajniach, musím sa tam poobzerať, každopádne, asi by to chcelo iný odtieň a keď už budem robiť objednávku z notino.sk (dokončujem zoznam vianočných darčekov), tak si asi prihodím ešte jeden Pop - možno odtieň Love alebo Wow, tie vyzerajú tiež veľmi zaujímavo :-) Recenziu na tento top rúž ste čítali tu.
Samozrejme, pokukujem aj po iných rúžoch a aj keď mi môj drahý už pár krát povedal, že výrazné rúže sa už nenosia (vraj to počul v Dámskom magazíne, bohvie kedy), ja ich mám veľmi rada - do práce však veľmi nie, len výnimočne. Na večer alebo nejakú akciu sú ako stvorené ;-) Na niektoré z nich sa dobre už len pozerá :-) a hoci s nimi nemám skúsenosť, možno by to stálo za hriech :-)






4. Tvár

V tejto kategórii nie je produkt, s ktorým by som mala skúsenosť, ale všetky tie produkty ma nesmierne lákajú. Veľa chvály som počula na tzv. meteority a aj keď ma ich cena posadila a prilepila k stoličke, sú krásne a tie pochvalné recenzie hovoria samy za seba.


Značka Guerlain však ponúka aj bronzer podobne delený ako meteority... a popravde, tiež sa naňho pozerá veľmi dobre :-)


Líceniek mám momentálne doma dosť a sadu Manizer sisters si neviem vynachváliť - totálne multifunkčný produkt, ktorý, myslím, mi vydrží dosť dlho. No krémovú lícenku ešte nemám :-) Mám krémový bronzer od Tarte (recenzia v pláne) a myslím, že aj s krémovou lícenkou by to bolo trošku o inom, najmä keď som minule čítala, že pre istý typ pleti sú lepšie krémové produkty. Mne vyhovujú aj krémové aj púdrové :-)
No a na záver niečo, bez čoho sa nezaobídem. Mám doma zatiaľ tie od Elf (sú slabšie), od Oriflame (podobné) a od Pupa (lepšie) - áno, obrúsky, ktoré vám zmatnia pleť na počkanie bez toho, aby odstránili mejkap. Skvelý pomocník - nemusíte so sebou vláčiť púder, štetec a pod. Stačí malá škatuľka :-)




Ocitli by sa niektoré z týchto produktov na vašom dream wishliste? :-)

14 komentárov:

  1. Mňa napr. riasenky drahé nelakaju, stačil by mi len makeup a nejaký pekný bronzer :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne chápem, keďže práve riasenky aj z mojich skúseností sú tie produkty, kde aj lacná vec dokáže vyčariť wow efekt :-)

      Odstrániť
  2. Chanel Perfection Lumiére môžem odporučiť mala som dve balenia (obvykle kupujem keď mi príde 10 eurová zľavová poukážka z Fann) a sú fakt skvelé, žiadna maska a zároveň dlhá výdrž. Čo sa týka Hypnose riasenky, mala som ju dvakrát a robí fakt krásny efekt, takže ak ju človek vie zohnať za lepšiu cenu určite sa oplatí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár! Som veľmi rada, že ti tento mejkap sedí, asi si ho vážne zapíšem na reálny, nielen dream wishlist :-) Môžem sa opýtať, koľko bežne stojí vo Fannku?

      Odstrániť
    2. Ahoj cena je bežne 48 euro. S 10 eurovou zľavou a ešte 10% zľavou z Fann club kartičky to vyjde nakoniec na 34 euro :).

      Odstrániť
    3. tak to aby som vážne porozmýšľala nad kúpou :-) Ďakujem!!!

      Odstrániť
  3. tie rúže vyzeraju fantasticky. nevies približne okolo akej ceny sa pohybuju te givenchy ruže?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. konkrétne ten stojí okolo 22 € http://www.parfums.sk/givenchy/lips-satenovy-ruz/

      Odstrániť
  4. Brala bych všechny tyto produkty, ale kdo ne :) To člověk bohužel nestihne za celý život, kolik se toho vyrábí :(
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa už takáto "posadnutosť" vyhlásenými high end značkami trocha prešla, viac ma baví objavovať úplne nové a menej známe veci. Z tvojho výberu môžem okomentovať pár produktov, ktoré určite stoja za vyskúšanie a nemali by sklamať väčšinu. Napr. makeupy Guerlain - skvelé, po každej stránke. Riasenky - mám vyskúšanú Hypnosku, Dior Extase a Chanelku, ktoré sú všetky super. Ale YSL bol pre mňa v dvoch prípadoch skôr sklamaním. Drahých rúžov mám plnú tašku, no tu by som povedala, že v drogérii je už veľa kvalitných a porovnateľných alternatív. A meteoritky? Hm, vlastním jedny a neviem si k nim nájsť cestu. (Ďalšie balenia budem kupovať len kvôli dokonalým obalom.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za taký dlhý komentár! :-) Ide o to, že ja sa fakt málokedy odhodlám ku kúpe a aj keby som sa, viem, že skončím zas pri overených (napr. tie Chanel produkty) alebo možno sa hodím na Guerlain, ale iba niekde v zľave (napr. už spomínaná poukážka vo Fann) a iba po vyskúšaní vzorky/testera. Drahá kozmetika je skôr pre oko :-) skôr sa úplne poteším, keď nájdem čosi lacné a ono to funguje :-)

      Odstrániť
  6. Ahoj Kati, z Tvojho wishlistu by som ihneď brala meteority, tie ma lákajú už dlho. A rúž Chanel, Ježiško, vidíš to?? :) poslednú dobu uprednostňujem rozžiarenú tvár miesto úplne prepudrovanej matnej.Ja som si nedávno zaobstarala riasenku 2000 calorie, ale katastrofa na mojich očiach...nevýrazná farba, riasenka suchá, opadáva, mrví sa pod očami...tak som si minule kúpila túto a efekt wow! teda až na to, že nie je extreme black :)http://www.parfums.sk/eveline-cosmetics/volume-celebrities-riasenka-pre-objem/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. MAx Factor riasenky mi dávnejšie vyhovovali, no naposledy to už vôbec nebolo ono. Riasenka od Eveline? Hmmm, po dobrej skúsenosti s nechtovým kondicionérom by som do nej možno aj šla! :-) Vďaka za tip ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]