Post Page Advertisement [Top]

Od 14. 10. 2015 ste sa mohli zapojiť do giveaway o tento krásny boxík. Trošku mi trvalo, kým som pospisovala všetkých autorov komentárov zo všetkých spomenutých sociálnych sietí, no je to tu. A aby som zbytočne nenapínala, poďme k veci :-)

Zapojiť ste sa mohli na blogu, na facebooku, na youtube,ale bonusovo aj na instagrame! Už som to písala, no napriek tomu sa vám chcem veľmi pekne poďakovať za všetky komentáre. Čo by bol blog bez čitateľov? Hoci niekedy si pripadám, že píšem len sama pre seba, so spätnou väzbou to má inú šťavu. A práve táto rozdávačka bola jedným zo spôsobov, akým sa vám chcem za to všetko poďakovať.



Výhercovia sa môžu tešiť na toto:


Podmienky boli jednoduché:
  • komentovať tento príspevok (do komentu napíšte pokojne hocičo :-) vašu skúsenosť s BioBeauty, reakciu na box alebo jednoducho iba Ahoj :-))
Môžete komentovať tu na blogu, na facebookovej fanpage alebo priamo na youtube - teda áno, POZOR!!!, každý sa môže zapojiť 3x = troma komentármi (na blogu, na fanpage a na youtube kanáli - na každom iba raz) a zvýšiť tak svoju šancu ;-)
  • to všetko v termíne od 14. 10. 2015 do 30. 11. 2015
  • lajk fanpage, sledovanie youtube kanála či blogu je len nepovinný bonus, ktorý ma veľmi poteší ;-)


Výhercom plného neotvoreného boxu sa stáva:


Rozbalený, no nepoužitý box si rozdelia:

a


No a keďže sa vás zapojilo celkom dosť, rozhodla som sa, že títo ďalší 4 získajú cenu útechy (v každom miniatúrnom balíčku bude vzorka produktu od Soaphorie z boxu + nejaké ďalšie vzorky):





Všetkým blahoželám! Prosím, napíšte mi adresu, kam mámposlať balíčky do správy na fanpage. :-)

5 komentárov:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]