Post Page Advertisement [Top]

Som tak trošku maniačka na balzamy na pery. V každej kabelke, v šuplíkoch, v práci, doma, u rodičov, všade mám aspoň jeden balzam na pery. Neznášam totiž pocit suchých pier. A tak som si pri jednej návšteve DM dopriala balzam, o ktorom som nečítala, nepočula, jednoducho ma upútal. Cenovo vychádzal menej ako 2 €, tak prečo nie?

V ostatnom čase som sa pristihla, že nerada nakupujem v drogérii. Stalo sa mi, a určite nie som sama, že som natrafila na otvorenú a takmer vysušenú riasenku, použitý rúž či balzam na pery alebo polovicu laku na vlasy či voňavky. 
Preto ak kupujem niečo, snažím sa, aby to bolo zabalené v nejakom obale tak, aby ste si mohli byť istí, že nikto pred vami neskúšal účinky produktu v rámci srandy na vlastnej koži. (PS: na to sú predsa testery).
Tento balzam bol zabalený v takomto papierovom obale a určite ho nájdete visieť niekde pri balzamoch aj vo vašej Dm.



Balenie samotného produktu je tiež celkom praktické - mám rada také tie vytláčacie balzamy v tubách, nerada niekam pchám prsty.



Balzam na perách pôsobí naozaj celkom dobre, až som bola prekvapená. Nemá výraznú vôňu, aj keď na obale nájdete brusnice. Je takmer priehľadný, jemne zakalený, no nie biely. Konzistenciu má takú akurát - jednoducho z tuby netečie, je potrebné vytlačiť ho, ale nemusíte ho ani dolovať. Perám sa prispôsobuje = toto je taká zvláštna formulácia, myslela som tým, že a stačí naniesť máličko na obe pery.


Nelepí, ale príjemne kĺže. Aj keď je podľa nápisu určený na outdoor "dobrodružstvo", ja po ňom siaham zväčša večer, keďže bez balzamu na perách nezaspím, ale aj len tak doma. Ráno ho už na perách necítim, ale nemám ich ani suché. Počas dňa vydrží tak normálne - jednoducho jedlom a nápojmi ho z pier zaručene zlikvidujete, ale ani po tom nie sú úplne suché. Na tú cenovú kategóriu je tento balzam naozaj zaujímavý produkt, na ktorý by ste sa mohli pri najbližšej návšteve dm pozrieť ;-) A predbehnem, keď poviem, že narozdiel od tohto balzamu, s ktorým nie som spokojná, mi ten kúpený vyhovuje omnoho viac.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]