Post Page Advertisement [Top]

Donedávna to bola pre mňa relatívne neznáma kozmetika. No v septembri sa mi podarilo vyhrať v giveaway u Stoker (jej blog Oh, thanks I am a woman určite poznáte a ak náhodou nie, po kliknutí sa naň dostanete) korektor tejto značky. Jej názov je pomerne ľahko zapamätateľný, aspoň pre mňa, keďže v sebe obsahuje slovo art, resp. artist a make-up je takisto umenie ;-) Od septembra už uplynula istá doba a aj keď nie pravidelne, raz za čas mám na tvári nejaké to akné trošku výraznejšie, a preto prišiel čas aj na tento korektor.

Korektor bol zabalený v praktickej škatuľke, no čo sa mi páči ešte viac je jeho celkovo jednoduchý a pritom elegantne nadčasový dizajn.

Možno na úvod by bolo vhodné pridať pár slov o značke Artistry, keďže predsa len nie je až taká známa. Vyhlasuje o sebe, že je inšpirovaná prírodou a kladie si za cieľ objavovať tie najlepšie rastlinné prísady a využívať najpokročilejšie vedecké techniky, aby mali ženy zdravšiu a mladšie vyzerajúcu pleť. Vo svojom výrobkovom portfóliu nemá len dekoratívku, ale aj pleťovku.  



Mám odtieň light, ktorý sa oficiálne predáva pod Amway. Cena je naozaj vysoká, porovnateľná so zvučnými menami ako Chanel, Dior, Esteé Lauder či YSL. Nemá vyslovene nejakú vôňu a pokiaľ ide o gramáž, resp. jeho veľkosť, tak si myslím, že je akurátna.



Má príjemné krémové zloženie, dokonca obsahuje aj ochranný faktor SPF 15 aj UVA aj UVB a vďaka zloženiu by mal byť dlhotrvácny. Viete, že ja si rada otestujem dlhotrvácnosť a potom ju buď nadšene deklarujem alebo znechutene zavrhujem (väčšinou sa smejem najmä pri mejkapoch a deodorantoch/antiperspirantoch a tých číslach, ktoré majú vydržať). Inak to nebolo ani s týmto korektorom.


Ani po dlhšom používaní a prenášaní v kozmetickej taštičke spolu s ostatnými produktami, ktoré používam bežne na líčenie sa neznehodnotil nápis a písmenká Artistry sú stále pekne viditeľné.

Korektor som otestovala počas obdobia, keď som mala výraznejšie akné na brade a bolo viditeľné aj cez mejkap (aj keď nie úplne, no predsa len - bolo). Pri tomto teste som však mejkap nepoužila. Korektor som naniesla na vyčistenú a nakrémovanú pleť.





Po celú dobu som sa snažila, aby korektor neprišiel do kontaktu s prstami. Nanášala som ho pomocou štetca a zapracovala do pleti takisto pomocou štetca - môjho miláčika Buffer od Zoeva. Korektor pekne splynul s pleťou, a aj keď nedokonalosti neprekryl úplne photoshopovo dokonale, zvládol to na jednotku.


A toto, dámy, je foto po 10 hodinách, pričom som vykonávala rôzne činnosti - jedla, pila, hrala sa s mojimi zvieratkami (teda pri kocúrovi sa nedá hovoriť o hraní, skôr o hladkaní a kŕmení) a aj som si zdriemla. Korektor to ustál a nezmizol z pleti, až kým som ho večer neodlíčila.


Pleť vyzerala naozaj celkom sviežo a efekt bol naozaj dosť trvácny, na to, že som v tomto prípade korektoru nedopriala vhodný podklad (mejkap), ale iba pleťový krém. Po zapracovaní do pleti ho takmer nevidieť. Vraj je vhodný aj na tmavé kruhy, no ja som ho pod oči nepoužívala, tuhé korektory nezvyknem používať na túto oblasť tváre, a aj keď som to raz vyskúšala, zdalo sa mi, že je viditeľný a trošku mi vadil. Na túto oblasť preferujem tekuté korektory (napr. Match Perfection od Rimmelu).

+ praktické balenie
+ kvalitné balenie
+ bez vône
+ SPF 15
+ krémová textúra
+ trvácne zloženie
+ splynie s odtieňom a tónom pleti
+ neotláča sa
+ v priebehu dňa nemizne
+ nezhoršuje stav pleti, práve naopak

- cena (takmer 30 € je fakt dosť)
Korektor má pre mňa jedinú nevýhodu a tou je cena. Je naozaj kvalitný a spĺňa všetko, čo sľubuje a za to má body navyše. 

10 komentárov:

  1. Tak to je pecka a zišiel by sa mi :)) len tá cena no, ale tak za kvalitu sa platí ... radšej jeden kvalitný za 30€ ako 10 za 3€ a každý na prd :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to teda áno, určite lepšie kúpiť si jeden, s ktorým som naozaj spokojná, ako viacero lacnejších, ktoré za to nestoja :-)

      Odstrániť
  2. Nevypadá špatně, ale tekuté korektory používám mnohem raději :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento korektor ma zaujal, podľa fotiek vyzerá vážne skvelo ale je aj dosť vidieť na pleti. No tá cena je veľmi vysoká a tu máme už aj korektory od MAC ktoré sú lepšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, nie je neviditeľný na nenalíčenej pleti, na mejkape vyzerá o čosi prirodzenejšie :-)

      Odstrániť
  4. Wau, super krytie. Maju aj make-upy? Na slepo by som urcite cca 30 € za korektor nedala, ale kedze ho mas odskusany, tak zvazim. Aj ked predsa len ak by mali tester kvoli farebnemu odtienu, bolo by to lepsie.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, majú aj mejkapy - ten pre rovnováhu pleti mňa osobne zaujal najviac :-) Nájdeš ich tu: http://www.amway.sk/krasa/dekorativna-kozmetika/tvar#.VoLeXvnhCUk

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]