Post Page Advertisement [Top]

Odkedy som sa stala členkou klubu Yves Rocher (ako som o tom písala v tomto príspevku), takmer pri každej návšteve obchodného centra s ich obchodom tam vojdem, nakupujem a zbieram pečiatky na členskú kartičku. A tak som si nedávno kúpila okrem iného aj lak na nechty s gélovým efektom, ktorý stál v plnej sume 5 €. Ja som naň však uplatnila 40 % zľavový kupón a lak ma tak vyšiel len na 3,60 €, čo je v porovnaní s plnou sumou fakt dobrá cena. A že to nie je môj posledný gélový lak od Yves Rocher? Snáď sa o tom presvedčíte v tomto kratšom príspevku.

Nie, nevedela som, do čoho idem. Nečítala som si recenzie ani nič podobné. Totiž do obchodíka som išla s úmyslom kúpiť si šampón a micelárku na zmiešanú pleť (áno, kúpila som, vlastne celý môj YR nákup ste mohli vidieť na instagrame :-)) No keď už som tam bola a videla červené odtiene lakov na nechty upútal ma práve tento gélový variant. Nechala som si poradiť od milej slečny (či pani, vyzerala mladučko :-)) asistentky a urobila som veľmi dobre.




Lak je naozaj malý - 5 ml, a azda je to jeden z tých lakov, ktoré som ochotná a schopná minúť naozaj rýchlo. Do tej farby som sa totiž zamilovala. Z tohto laku je na výber celkovo 9 odtieňov, aj keď počas môjho nákupu v košickom Auparku tam bolo už takmer ako vybrakované (tie laky asi naozaj idú na dračku a niet sa čomu čudovať). Fľaštička je naozaj skladná - malá, praktická s tradičným logom YR na vrchnáčiku a plochým širokým štetcom, s ktorým je aplikácia hravo jednoduchá.

Yves Rocher avizoval e-shop a je to tu! Tento lak a mnoho iného si môžete objednať aj na ich webe, avšak tu už asi neplatí tá vernostná kartička, na ktorú zbierate pečiatky.

ZDROJ
Nechtárky ma asi ukameňujú, no pred manikúrou som použila túto sadu sklenených pilníkov od Bohemia Crystal, ktoré som kúpila na notino.sk. Pilníky sú v nádhernom darčekovom balení a ako pre oko lahodiaci bonus navyše obsahujú Swarovského elementy. Pilujem však do jednej strany a opatrne, to som sa už poučila. 


Na očistený necht som aplikovala vrstvu priehľadného laku na nechty Orchidea od Moje. Následne dve vrstvy farebného a na fix a predĺženie životnosti farby znova vrstvu priehľadného laku.
V ostatnom čase mám toho trošku viac ako dosť (sama som si naložila.. ale zatiaľ ma nekleplo), a tak sa mi stalo, že sa mi nepodarilo vyfotiť nechty v prvý deň po lakovaní, no a keďže tento lak ma očaril a mala som ho už na nechtoch dvakrát, chcela som vám o ňom napísať čím skôr.

Toto je fotka na tretí deň od nalakovania:


A takto vyzerali nechty po 6 dňoch /pri inom svetle a počas druhého pokusu s lakom/:


Moje nechty nie sú jedny z tých, na ktorých drží lak ako najatý a v lakovaní som veľký amatér. Práve preto ma dostalo, že aj po 6 dňoch vyzeral lak takto dokonale! Na pravej ruke už síce boli jemné prasklinky, no ani náznak odlúpaného laku. A to som sa naozaj nešetrila - otvárala konzervy, fľaše, vykonávala bežné domáce práce, pokúšala sa odlepiť lepiacu pásku (čo väčšinou zhltne trochu laku) a on to všetko ustál!
Možno by dali aj viac dní, avšak keď som videla tie jemné prasklinky asi na dvoch nechtoch, tak som ich odlakovala.
Jednoducho, jasne, v skratke: tento lak si získal moje lakovacie srdiečko. Je krásne lesklý, farba je nádherne sýta, zasychá pomerne rýchlo. Určite to nie je môj posledný a už pri najbližšej návšteve Auparku sa asi vrhnem na ďalší odtieň. A možno sa odhodlám aj k nákupu cez web (viac info nájdete tu).

Skúšali ste gélový lak od Yves Rocher?

6 komentárov:

  1. sranda, že na prvých fotkách vyzerá fľaštička ružovočerveno, ale na nechtoch je to potom klasická žiarivá červená. asi je to svetlom. krásna farba a kvalita ma prekvapila, asi pôjdem pozisťovať, aký by sa páčil mne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za komentar ;-) ano, je to svetlom a bleskom. Najrealnejsie vyzera tak, ako na tej prvej foto s nechtami ;-)

      Odstrániť
  2. Odstiny maji vsechny pekne takze bych si ake aspon jeden odstin poridila. Tento odstin je velice pekny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá suprově. Já si z nové jejich kolekce pořídila jeden lak, ale ne z té gelové.

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj na tie ostatné som pozerala, mali nádherné farby, no nakoniec som sa znova rozhodla pre gélový. Ako si s nimi spokojná?

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]