Post Page Advertisement [Top]

Táto riasenka spolu s dvojzložkovým rúžom Provocalips boli posledné produkty, ktoré som dostala od Rimmelu ako Rimmel Agentka (ale o tom som už písala). Bohužiaľ, Rimmel zrušil oficiálny slovenský aj český e-shop, ale na druhej strane si môžete všetky ich produkty kúpiť buď v drogériách alebo na stránkach online parfumérií, kde ich zoženiete za bezkonkurenčné ceny :-) Tak som si aj ja minulý týždeň objednala ceruzky na obočie z Notino.sk a každá ma vyšla len na 1,90 €. Ale naspäť k riasenke. Sľubuje toho totiž dosť a ak sa má spojiť extrémne čierna s objemom, dĺžkou a nežmolkovaním, tak to teda musí byť čosi. Alebo ani nie?


Riasenka ScandalEyes XX-Treme nie je čerstvou novinkou v porftóliu značky Rimmel, ktorá sa preslávila najmä riasenkami. Obal je taký klasický scandalkovský - tučná riasenka, ktorá poteší objemom. Na kefku sa lepilo trošku viac farby, ako by možno bolo dobré, ale to sa dá tiež jednoducho otrieť o hrdlo.







Ako som už spomínala vyššie, riasenka toho sľubuje celkom dosť. Zachytiť každú jednu riasu pomaly od korienka, dodať neuveriteľný objem a dĺžku a to všetko extrémne čierne a bez žmolkov a zlepenia totiž nie je len tak. Máloktorá riasenka toto naozaj dokáže a keď už to sľubuje, vaäčšinou je to hop alebo trop.







Používam ju už dlhšie a ohodnotiť ju mi spočiatku robilo nesmierny problém. Nedosiahla som ňou totiž ani tzv. naked efekt. Keď som ju dva-tri krát rozpoužívala, podarilo sa mi zväčša toto, ako vidíte na foto. Manipuluje sa ňou celkom dobre a dosť rýchlo zasychá, preto, ak chcete vrstviť, urobte to čím skôr, inak si koledujete o zlepence. Nezdá sa mi, že by toto bola nejaká extra čierna, jednoducho klasická čierna riasenka. 
Neohúrila ma svojim efektom, no zas nie je to ani zlé. Pekne predĺžila, aj keď objemu veľa nedodala. Na denné líčenie ako stvorená, avšak keďže nespĺňa svoj dokonalý popis (aspoň u mňa), hodnotím ju priemerne. Jej cena na notino.sk sa pohybuje okolo 5-6 €, čo je na riasenku taká primerane normálna cena. 
Aj keď celkovo tie riasenky ScandalEyes sú pre mňa skôr priemerné a aj keď som dlho nemala Volume Flash, mala som s nimi lepšie skúsenosti, na stránke www.notino.sk si vyberiete, pretože tuším tam majú takmer každú riasenku od Rimmelu (cenovo cca od 2 €!!) a dokonca aj niektoré produkty, ktoré v kamenných predajniach na Slovensku nekúpite.

3 komentáre:

  1. Ja som mala tuším 2x nejakú riasenku od rimmel a za mňa nie :) idú im najviac make upy, laky a ceruzky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Riasenku mám, ale nepoužívam ju. Jej výkon je u mňa na 50 %. Presne ako píšeš, nie vyslovene zlá, ale ani dobrá. Inak mám od Rimmelu rada špirálu Wonderfull.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]