Post Page Advertisement [Top]

Tieto produkty sú na trhu už dlhšie a snáď každá značka (alebo aspoň väčšina) má farebný balzamový rúž vo svojom portfóliu. Na blogu ste si už mohli prečítať o Revlon, Bourjois a Astor verzii, toto je moje štvrté masielko na pery. Nečakala som od neho veľa, ale určite som chcela, aby hydratovalo, keďže sa hrdí obsahom bambuckého masla a vitamínu E.

Dizajn je pomerne nenáročný a tradičný - vysúvací balzamový rúž v ceruzke. Páči sa mi orchidea na balení, takto pekne zapasoval do kolekcie Orchidea od značky Moje.



Spomedzi mnou skúšaných masielok na pery je toto najlacnejšie - 3,19 € a kúpite ho na oficiálnom webe značky Moje.
Balenie je celkom kvalitné - aj keď mi pár krát spadlo, ten plastový vrchnáčik to ustál v pohode. Po otvorení cítiť jemne sladkú vôňu - pripomína mi vanilkový cukrík.





Presne toto mi trošku vadí - rúž nepokryje celú plochu pier a vytvára akoby "mapky", z ktorých potom mizne, a to nemusíte ani jesť ani piť - ako hore na foto - vidieť, kde rúž jednoducho "nechytil".


Po dvoch hodinách a pití nápojov už na perách ostala iba stopa, no na tento produkt je to pomerne bežná výdrž.




To, že nepriľne veľmi dobre na pery som si všimla už po prvom použití, no vtedy som tomu ešte nedávala veľkú váhu. No ani za pár mesiacov sa stav nezlepšil, čiže nepomohlo ani rozpoužívanie. Toto je svetlá farba, možno iné sú iné, ale neviem si predstaviť takéto nepriľnutie pri výraznejšom odtieni: /foto po prvom testovaní/



Viem, že môžete namietať, že je to o stave pier. Verte mi, že o pery sa starám. Balzamujem ich veľmi často, nie sú suché a nemajú žiadne šupinky.

To s tou farbou nie je všetko. V podstate to nie je také hrozné, aby sa to pri odtieni č. 1 nedalo nosiť medzi ľudí. O čosi viac mi vadí, že rúž hydratuje len minimálne, neregeneruje a v podstate som mala po nanesení skôr pocit suchých pier ako dokonale vyživených. Je mi to naozaj ľúto, pretože toto je prvý produkt značky Moje (po dokonalých a lacných rúžoch a skvelom sete na oči), ktorý mi nevyhovuje. Nuž čo, ešte sa nestalo, aby mi od jednej značky vyhovovali všetky produkty ;-)
Ak by som ho mala porovnať s masielkami na pery, ktoré som skúšala doteraz, tak je odtieňom podobné tomu od Revlonu a Astoru - farba je veľmi pekná, ja také tie ružovučké môžem, avšak efektom je ma sklamalo.

PS: v piatok mi prišla zásielka od Avonu a v nej podobné masielko na pery s vianočným motívom. Takže sa tešte na ďalší príspevok o tomto type produktov - bude lepšie alebo horšie? Ešte som neskúšala.

4 komentáre:

  1. Veľmi pekný odtieň. Kedže teraz väčšinou v príspevkoch prevládajú také jesenné tmavé farby - bordová, tmavo červená, fialová a podobne. Ja mam veľmi rada na jeseň aj takéto ružové, prípadne staroružová, nejaká telová - veď prečo nie :) Škoda, že ako píšeš, že si po nom mala skôr pocit vysušených pier.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si volím farby zväčša podľa nálady :-) Nemám problém v zime ísť s neonovými nechtami resp. perami a v lete s tmavými ;-) A nebyť toho vysušovania je toto skvelý produkt :-/

      Odstrániť
  2. Veru, spomedzi všetkých odtieňov si moje kozmetické srdiečko na prvý pohľad získal najviac. Škoda toho výsledku.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]