Post Page Advertisement [Top]

Keď som asi pred mesiacom bola v DM, pretože som nutne potrebovala kondicionér (akurát som spotrebovala ten od Toni&Guy a na chvíľu som mala chuť siahnuť po niečom lacnejšom), do oka mi padla hnedá séria produktov na vlasy. Viem, že ideálne by sa mali používať všetky produkty z jednej kolekcie, ale ja to takto robím len fakt zriedka, keďže, ako som písala často, pokožka hlavy je u mňa kritickejšia záležitosť. A ako som tak na ten balzam na vlasy pozerala, tak aj skončil v mojom nákupnom košíku. Premýšľať veru veľmi nebolo o čom. Fakt si nepamätám presnú cenu, ale stál okolo 2 €. Nečítala som zloženie, neriešila som nič. To až potom doma :-) Zistila som pár zaujímavostí a prezradím už takto na úvod, že kúpu vôbec neľutujem.


Bola som naozaj prekvapená, že tento produkt obsahuje výťažky z henny (ono sa mi to aj zdalo pri umývaní vlasov trošku podozrivé, že tečie jemne hnedá voda a potom mi to došlo). Príjemnou súčasťou sú aj UV filtre a skutočnosť, že neobsahuje silikóny. Za tú cenu už aj teraz pomerne slušný produkt.



Balenie je praktické - také, na aké sme pri rôznych produktoch Balea zvyknutí - tuba s otváraním dole. Necestovala som s ním, ale už so sprcháčmi mám trošku zlé skúsenosti - jeden v takom istom balení mi trošku vytiekol v kozmetickej taštičke. Takže balenie je trošku labilnejšie a možno sa raz odhodlám so sebou si ho niekde zobrať (ak sa dostanem niekam na dovolenku a budem ešte používať tento produkt).


produkt osvetlený bleskom
Balzam je hnedý a vonia celkom príjemne, no nijak výrazne. Netuším, ako vonia henna, ale ak takto, tak je to veľmi fajn. Aplikuje sa do vlasov umytých šampónom a nechá sa pôsobiť približne jednu minútu. Nebudem preháňať, že som zbadala nejaké zázraky alebo že moje vlasy sú neviem aké nádherné a dokonalé, ale má niečo do seba! Akoby mi oživoval hnedú farbu. Zväčša cca mesiac a pol po farbení (moja kaderníčka používa skvelú šetrnú farbu ColorSync od Matrixu), ak som nepoužívala produkty na farbené vlasy, tak farba postupne bledla, teraz je to inak. Vlasy síce nie sú tak výrazne hnedé ako po farbení, ale sú tmavšie ako inokedy a pekne hnedé. Navyše, jednoduchšie sa rozčesávajú a po umytí a jemnom vsakovaní nadbytočnej vody do uteráka nie sú ako slama. Tento produkt právom patrí do kategórie lacné a dobré a keď ho spotrebujem, určite si kúpim ďalšie balenie.

Máte skúsenosti s vlasovými produktmi Balea Professional?

11 komentárov:

  1. práve používam BALEA PROFESSIONAL - šampón pre oslabené a jemné vlasy (Balea Professional Fülle + Pracht Sampon) a som s ním spokojná. Pekne vonia a naozaj mi vlasy ako to povedať - zocelil? , posilnil.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím sa ti poďakovať. Veľmi som rozmýšľala, či si mám kúpiť aj šampón na vlasy z tejto kolekcie, ale nejak som ho dala naspäť do regálu. Nabudúce ho už musím vyskúšať :-)

      Odstrániť
    2. Nie je zač :) Ja som spokojná, určite sa vyrovná mnohým drahším šampónom.

      Odstrániť
    3. Presne ako aj kondicionér ;-) Preto som zaviedla túto kategóriu na blogu - Lacné a dobré. Ono je skvelé mať doma zvučné značky, ktoré zožrali polovicu výplaty, ale na čo, keď často rovnaký efekt dosiahneme lacnejším produktom?

      Odstrániť
  2. Nepoužívam žiadne produkty Balea na vlasy, ale toto vyzerá naozaj zaujímavo. :)

    adelle09.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Balee je toto práve veľmi dobré - samozrejme, môže sa stať, že produkt nesadne, no potom si môžeš povedať, že si až toľko neinvestovala. Strašne ma mrzelo, keď mi veľmi nevyhovoval šampón Toni&Guy, ale o tom je život. Tento balzam môžem len vrelo odporúčať ;-)

      Odstrániť
  3. ked už nebudem oživovať moje blond ombre tak to určite skúsim :-D :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. šampon som mala a je perfektný :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na vianočnú giveaway: http://rebelliouslily.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja pouzivam Balea professional stylingovy krem na vlnite vlasy a som velmi spokojna. Uz mam druhe balenie a zatial ho neplanujem vymenit za nic ine. Nemasti vlasy a pekne definuje kucery. Super.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. rada čítam, že aj vy máte dobré skúsenosti s produktami Balea ;-) sú lacné a niektoré naozaj výborné! :-) Tento balzam stále používam, hoci ho občas prestriedam s inými značkami.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]