Post Page Advertisement [Top]

K môjmu večernému rituálu totiž patrí nakrémovanie rúk. Nemám rada pocit suchej pokožky (kto by mal?) a tak, ako nezaspím bez balzamu na perách, tak mi vadí, aj keď nemám krém na rukách. Keď mi nie tak dávno z webu krasnadoma.sk ponúkli ďalšie produkty na vyskúšanie, bola som nadšená, že sa v nich nachádzalo aj niečo na ruky. Po sérii špeciálnych masiek na nohy vám prinášam masku na ruky. Trošku podobnú v princípe použitia no odlišnú v efekte.


V tomto balení nájdete jeden pár rukavíc, ktoré sú z vnútornej strany napustené rastlinnou hlboko hydratačnou hmotou. Pozitívom je obsah ovsených vločiek, ktoré pôsobia upokojujúco (dokonca sú známe aj tým, že zmierňujú opuchy po alergických reakciách) a bambuckým maslom, ktoré zmäkčuje pokožku a dokonale ju vyživuje (veď v ostatnej dobe o tomto bambuckom masielku počujeme pomerne často a niet sa čo čudovať).



Pred použitím si ruky umyte a starostlivo osušte. Otvorte balenie, nasaďte rukavice s maskou na ruky a robte, čo chcete či potrebujete :-)


Odporúčaná doba je 20-30 minút, no pokojne si ich nechajte aj na noc. Sú z príjemného materiálu, moje ruky sa počas použitia na nič sťažovať nemohli. Dokázala som povešať bielizeň, či dokonca aj písať na klávesnici počítača, čiže pokojne môžete vykonávať bežné činnosti (samozrejme, rukavice nenamáčajte a asi aj telefonovanie pomocou smartfónu bude problém - nikto mi síce nevolal v čase maskovania, ale rukavice majú hladký povrch a asi by to nešlo). Materiál rukavíc je pevný, nepotrhali sa počas žiadnej činnosti, aj keď extrémom som sa vyhýbala.



Po použití sa ruky neoplachujú, zvyšok masky len jemne vmasírujte do pokožky. Trošku som sa pozabudla a nechala som ju na rukách asi 40 minút. Absolútne to však nevadí. Bola som prekvapená, aké dokonale hebké ruky som mala. Aj keď máme interaktívne tabule, často píšem aj klasicky pomocou kriedy, často si potom ruky umývam, ale aj iné činnosti mi pokožku rúk vysušujú. Navyše v chladnejšom období, aké pomaly nastáva je pokožka celkovo vystavená extrémom a potrebuje poriadnu dávku hydratácie a regenerácie. Navyše, keď som si potom ešte v priebehu dňa umývala ruky, maska ostala na povrchu, vytvorila akoby akýsi filter. Samozrejme, večer som si ruky nakrémovala aj napriek použitiu masky počas dňa (maskovala som sa v utorok, 17. 11.), no celkovo mám pocit, že odvtedy sú moje ruky hydratovanejšie a jemnejšie. Myslím, že toto je celkom vhodný darček. Masku na ruky Purederm totiž kúpite za 2,50 € tu. Určite to nie je moja posledná maska na ruky, pretože tak, ako som bola nadšená z ponožiek, na základe čoho som sebe, mame a sestre potom objednala niekoľko párov som nadšená aj z tejto masky. Ak vás trápia suché ruky, smelo do toho.

5 komentárov:

  1. mne stačí si spraviť píling z oleja a cukru, dať si na noc poriadnu vrstvu hutného krému, dať do rukavíc čo sú na pečivo a následne do klasických zimných rukavíc a ráno mám hebučké ruky :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a hlavne nestojí to 2,50 :) praktikovať raz do týždňa a ruky hebučké :)) s nohami robím to isté, len do klasických väčších sáčkov a huňaté ponožky :)

      Odstrániť
    2. No ja by som sáčky a rukavice asi celú noc neprežila :D.

      Odstrániť
    3. bezpochyby lacnejšie :-)

      Ja nemám problém dať si niečo na ruky alebo na nohy v noci, aj keď prevažne s tým nevydržím po celú noc. Väčšinou či už ponožky alebo rukavice jednoducho v spánku alebo počas mierneho prebudenia sa zhodím vedľa postele na zem.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]