Post Page Advertisement [Top]

Poviem to narovinu a bez okolkov - nemám rada vodeodolné riasenky. Moje doterajšie skúsenosti hovorili, že väčšina aj tak nestála za veľa, pretože mi riasy buď zlepili alebo jednoducho sľúbený efekt nedorazil. A potom to odličovanie - jedna nočná mora aj s odličovačom na vodeodolné produkty. Dlhšiu dobu som žiaden vodeodolný produkt nemala, no po tom, čo sa mi už niekoľko mesiacov skrývalo v šuplíku toto vodeodolné duo som si povedala, že ho predsa len vyskúšam. Možno si poviete, že je to trošku oneskorene, veď vodeodolné riasenky sú vhodné hlavne na leto. Možno áno. Ja sa však v lete k vode nelíčim, a tak na leto vodeodolnú riasenku nepotrebujem. Práve naopak, využila by som ju v mesiacoch, kedy mi môže intenzívne napršať alebo nasnežiť do tváre napríklad aj cestou do práce. A predpokladám, že práve takéto mesiace sa blížia.


S riasenkou Mega Lashes už mám svoje skúsenosti. Recenziu si môžete prečítať tu, no prezradím vám, že aj keď som ňou nebola nadšená, bola som spokojná. Zato s odličovačmi to mám podobne ako so šampónmi. Okrem micelárok a niektorých vybraných mi väčšina pekne podráždi oči. Riskla som to, a to, ako som dopadla, sa dozviete nižšie - hlavne na fotkách ;-)


Vodeodolný variant riasenky Mega Lashes sa veľmi podobá na tú nevodeodolnú. Nielen tvarom a dizajnom obalu, ale aj kefkou.



Riasenka sľubuje, že odolá aj tým najsrdcervúcejším slzám a vlhkosti. Je extra odolná a dobre priľnavá. Takisto by nemala vytvárať žmolky na riasach a vydržať.


Aj odličovač má v nevodeodolných produktoch svojho staršieho brata. A dodám len fakt, že my dvaja sme už mali tú česť v novembri 2013, recenziu nájdete tu - a nebola som z neho nadšená. Keďže mi ale baby písali, aké sú z neho nadšená, rozhodla som sa po takmer dvoch rokoch dať mu znova šancu (nie, nie je to ten istý, je to nový, ale zložením ten istý). Riasenku nájdete napr. v e-shope Dermacolu za 9,59 €, ale určite ju nájdete aj v kamenných predajniach (101 drogérie alebo moja obľúbená DM).


A čo efekt?
Z riasenky som bola naozaj veľmi milo prekvapená. Nečakala som žiadne extra predĺženie ani objem, ale výsledný efekt ma potešil - a to som si riasy opticky nezahusťovala linkou ani som si ich nevytáčala klieštikmi či neprepúdrovala (čo zvyknem občas robiť, aby riasenka lepšie chytala - ale v tomto prípade som túto etapu vynechala).






Taktiež to nie je nič úžasné, ale na to, že ide o vodeodolnú riasenku (a ja s nimi celkovo nemám nejaké dobré skúsenosti) som bola veľmi spokojná. Aj keď pri pokuse o vrstvenie zlepovala, vydržala v pôvodnom stave po celý deň. Nemyslím, že ju budem nosiť pravidelne, ale určite ju ešte vytiahnem ;-)

A čo odlíčenie?



Keďže ide o dvojzložkový odličovač, je potrebné poriadne premiešať obe zložky tak, že ním potrasiete. Potom aplikujete primerané množstvo na vatový tampón a jemne odličujete (žiadne drhnutie). 
Ako vidíte na foto, spotrebovala som č vatové tampóny a s riasenkou si poradil bravúrne. 


Avšak aj keď už moje oči neboli ako po alergickej reakcii, stále boli červené a štípu ma ešte aj teraz - cca hodinu po odlíčení (a to som si fakt dávala pozor, aby som ho nenaniesla veľa, pretože štípať môže vtedy, ak sa dostane do oka) - len som jemnými pohybmi ťahala tampóniky smerom k brade, žiadne drhnutie. Tento začervenaný efekt nie je dlhodobý, ale je. Jednoducho znova ma odličovač nadchol výkonom, ale sklamal účinkom na mojich očiach, ktoré sú v ostatnej dobe značne precitlivené. Odličovač však určite nezahadzujem, keďže s touto riasenkou sú naozaj zohrané duo ;-) Nájdete napr. v e-shope Dermacolu za 4,59 €.

Používate vodeodolný mejkap aj v zime?

4 komentáre:

  1. Mám oba produkty a páčia sa mi. Vodeodolné veci síce nepoužívam takmer vôbec, a to práve kvôli ich odličovaniu. Ale tento odličovač ma naozaj milo prekvapil, mala som aj jeho predošlu verziu a som s nim spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takisto s vodeodolnými prichádzam do styku čo najmenej :-) No tak, ako som písala aj v predošlej recenzii, my sme si s tým odličovačom nejak nesadli :-/

      Odstrániť
  2. Mně řesenky od Dermacolu vůbec nevyhovují :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja práveže tento odličovač mám veľmi rada, síce ho používam na klasickú maskaru, ale vyhovuje mi. A nie len tento, ale aj iné tieto dvoj-zložkové produkty-mala som od balea, ten bol tiež fajn:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]