Post Page Advertisement [Top]

Bez okolkov to priznávam! Som milovníčkou vlasových olejov. Po tom, čo som sa takmer rozplynula z oleja od Macadamie som dlho nenatrafila na nič také dokonalé. Už je to viac ako polrok, čo "suším" doma ďalší olej a ubudla z neho už viac ako 1/3. Tak teda aký je?


Vlasové oleje som si obľúbila z rôznych dôvodov - vyživujú vlasy, končeky pôsobia uhladene a nie sú "rozpierené", vlasy pôsobia zdravšie, lesklejšie a vyživenejšie. Môžete si dopriať jemnú dávku do dlane na umyté vlasy na končeky, alebo poriadnu výživu pred umytím tak, že olej aplikujete po celej dĺžke vlasov. Vždy sa však snažte vyhýbať korienkom, lebo si budete koledovať o mastné vlasy (teda hlavne pokožku hlavy a od toho odvíjajúc sa už aj vlasy, samozrejme).


Tento olejček ma zaujal z viacerých dôvodov. Okrem celkom príťažlivého balenia (jednak škatuľky a jednak samotného produktu) aj tým, že obsahuje zmes troch cenných prírodných olejov:


arganový olej 

Tekuté zlato pre vaše vlasy, ktorý nám príroda daruje z kôstok plodov argánie tŕnisté. Arganový olej obsahuje veľké množstvo vitamínu E a mastných esenciálnych olejov, má podobné zloženie ako naša pleť. Tento olej dodá Vašim vlasom silu, ale zároveň mimoriadnu ľahkosť a úžasnú hebkosť. 

ľanový olej

Cenný olej z ľanových semienok prináša Vašim vlasom nádherný lesk, pretože ihneď po ošetrení začnú zachytávať a odrážať svetlo. Ľanový olej zacelí a zjemní vlasové kutikuly, je nepostrádateľným pomocníkom pri zjednotení a úprave účesu. 
olej zo šachoru jedlého 
Olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a tokoferoly, ktoré chránia Vaše vlasy proti pôsobeniu voľných radikálov. Olej zo šachora jedlého - pre vlasy jemné ako hodváb, objemné, hladké, pružné a ľahko upraviteľné. 





Mám najväčšie balenie, ktoré je dostupné v e-shope parfumérie Elnino - 100 ml a jeho aktuálna cena je 12,80 € (v porovnaní s veľkosťou a cenou ostatných, menších balení je to moje aj najekonomickejšie).



Olejček používam po každom umytí vlasov, a to tak, že nanesiem množstvo približne na foto - jedna trošičku väčšia kvapka - do dlane, rozotriem v dlaniach a prejdem si nimi vlasy - najmä končeky. Pomerne rýchlo sa vstrebáva a nemá nejakú výraznú vôňu - čo zas ja oceňujem, pretože ak by som mala na sebe každý jeden produkt nejako parfumovaný, sama so sebou by som to nezvládla. Nielen že sa lepšie a rýchlejšie sušia a upravujú, ale na dotyk sú jemné - žiadne motanice a celkom ľahko upraviteľné vlasy. 
Nezmasťuje vlasy - no tu je dôležité fakt dodržiavať aplikáciu a vyhýbať sa pokožke hlavy a vlasovým korienkom. Celkovo myslím, že o všetko svedčí aj fakt, že mám už skoro polovicu produktu za sebou ;-) Určite sa každému už stalo, že ak ho niečo nenadchlo, jednoducho to ostalo niekde na zadnej strane police alebo to rovno putovalo do koša, prípadne niekomu, kto mal záujem. Orofluido olej nie je tento prípad. Určite ho nadšene spotrebujem až do dna! =) Aj keď podvedome stále túžim po Macadamii, musím pomíňať súčasné produkty (vidím to ako ideálny narodeninový darček samej sebe).

4 komentáre:

  1. Nedávno som sa rozhodovala medzi týmto a Loreal Mythic oil, no siahla som po Loreal a nie som nejak nadšená :/ Takže nabudúce idem jednoznačne do tohto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nejaký olejček o L´Oréal som mala vo vzorke (ale neviem, čo to nebol Elséve), ale bol príliš tekutý a mastný.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]