Post Page Advertisement [Top]

Už som sa tu pár krát zverila s tým, že lacné riasenky som niekedy považovala za absolútne neschopné, a preto som ich nevyhľadávala. Skôr som išla po tej strednej drogérkovej ceste a po čase sa jemne vrhla aj na high endové riasenky. A potom som zistila, že tie lacné vlastne vôbec nie sú zlé, práve naopak. Dokážu, ako sa hovorí v tom prísloví, aj za málo peňazí vyčariť veľa muziky. Tento príspevok však nebude len o riasenke, ale aj o sile obočia. Predstavujem vám ďalšie produkty od českej značky Moje.

Bežne najprv predstavím produkty a potom ich ukážem na sebe. Tentokrát, keďže ide o dva produkty som sa rozhodla postupovať opačne. Tento look som pomocou ceruzky na obočie a riasenky vytvorila:




tesne po nalíčení

po 8 hodinách






Riasenka stojí 3,19 €, čo je fakt skvelá cena na to, čo s mojimi riasami dokázala. Obsahuje vraj inovatívnu kefku, ktorá je jemne zakrivená a na jednej strane má dlhšie štetinky. Po prvom použití to nebolo až také skvelé, no už tie ďalšie použitia mi dokázali, že tento produkt dlho z ruky nepustím. Tie riasy - to je čosi neuveriteľné! A pritom som si ich nenatáčala klieštikmi, neprepúdrovala. Riasenka nežmolkuje, nedrolí sa, neopadáva pod viečko a ani sa neotláča. A ako vidíte sami na fotke - aj po 8 hodninách vyzerá ako práve nanesená. Táto riasenka je fakt niečo extra! Možno za tým bude aj sérum Renokin, ktoré na riasy používam, nemožno však poprieť, že ten efekt je skvelý ;-) A ja mám rada takéto kukadielka.






Dosiaľ som preferovala najmä rôzne sady na obočie, ktoré obsahovali farebný púder a vosk na fixáciu. Toto je asi moja druhá ceruzka na obočie v živote a som s ňou celkom spokojná. Najprv prečešem obočie kefkou, potom aplikujem farbu a na záver znova upravím kefkou. Najviac ma prekvapila asi výdrž. Nerozmazáva sa a vyzerá prirodzene. Za necelé dve eurá je to takmer poklad;-) Mám hnedý variant - odtieň č. 2, existuje aj čierny odtieň č. 1.

Pri oboch produktoch sa mi páči vzhľad, ktorý nie je síce ničím výnimočný, ale ani preplácaný - taká tá klasika. Dúfam, že sa táto značka čoskoro dostane do kamenných predajní, aby bola na očiach, pretože určite stojí za to. Aj keď nie je každý produkt dokonalý (o tom nabudúce), väčšina je čestným členom mojej kozmetickej výbavy.

8 komentárov:

  1. aj je! :-) zaradila by som ju do kategórie lacné a dobré ;-) určite vychytávka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Budem sa opakovat, ale najkrajsie riasi mas s riasenkou Cosmetica. Ja si tiez kupujem prevazne iba ju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :-) Tú riasenku od Cosm´etiky som si nedávno kúpila, len som ju pred sebou skryla, aby som najprv dopoužívala tie otvorené :-) Inak by som sa určite nezdržala a začala ju používať.

      Odstrániť
  3. Mám hrozne rada značku Moje :) takže určite skúsim aj tieto dva produkty, ja najviac milujem ich laky na nechty, majú skvelé farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kosmetiku od značky MOJE jsem ještě nezkoušela, ale velice mě láka ta řasenka a viděla jsem moc hezké laky na nehty!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dá sa to kúpiť len cez internet? to je škoda :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Řasenka vypadá vážně skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]