Post Page Advertisement [Top]

Značku Clinique som vnímala len tak okrajovo. Nikdy, a to teraz píšem naozaj úprimne, ma nelákalo kúpiť si niečo od nich. Cenovo síce nepatrí k top high endovým, približuje sa Vichy alebo Bioderme, z dekoratívky som tiež mala pár drahších - napr. tarte alebo Too Faced - no Clinique som sa akosi podvedome vyhýbala. Neviem prečo. Jednoducho som nemala potrebu nič mať od tejto značky. Keď v auguste vyhlásil časopis Eva na facebooku zdieľačku, zapojila som sa, ale nejak som neverila. Zdieľačky veľmi nemusím a keď už sa aj zapojím, tak zdieľam obrázok len raz, nespamujem plochu. A ani som nekontrolovala výhercov. Jednoducho kým mi neprišla správa, že som ten rúž fakt vyhrala a chcú adresu, neriešila by som to. Takže ešte raz - veľmi pekne ďakujem. Inak by som sa nezoznámila s týmto malým zázrakom ;-)


Rúž je menší, hranatý a po dizajnovej stránke veľmi príťažlivý svojou jednoduchosťou. Obal je kvádrik, ktorý je rozdelený na polovice - vysúvaciu časť a kovový uzáver s nápisom. Na spodnej časti sa nachádza odtieň (btw. tento odtieň som hľadala aj na zahraničných stránkach - zatiaľ bez úspechu - dúfam, že nejde fakt len o tester, z ktorého nepredávajú celý produkt, pretože tento rúž, je jednoducho top, ale to som už predbehla).








Ide o novinku v portfóliu značky Clinique (niežeby som to portfólio nejako extra dôverne poznala). Produkt nájdete napr. v parfumérii Fann, kde tento rúž stojí 20 €, avšak, ako som už spomínala, môj malinkový odtieň 24 Raspberry Pop v ponuke nemajú (keď som lustrovala, našla som ho napr. na tejto oficiálnej stránke Clinique, preto apelujem na slovenské e-parfumérie, aby ho zaradili do ponuky. Keď nikto iný, tak ja si ho kúpim určite!). Dostupné odtiene /u nás je ich menej - Fann ponúka 16/:

Pri líčení výrazným rúžom zvyknem používať kontúrku - ale nie vo farbe rúžu. Uprednostňujem telovú, resp. bezfarebnú a veľmi som si obľúbila túto od Rimmelu, ktorú som si kúpila ešte dávnejšie cez starý e-shop. 


A toto už je skrátený foto-postup líčenia:





foto bez blesku


Po dvoch hodinách (ale to som nejedla, nepila, iba rozprávala :-)) sa rúž akoby z pier ani nepohol!




Rozdielny odtieň produktu je spôsobený fotením s bleskom a bez blesku. V realite sa podobá skôr tmavšej verzii bez blesku.

Väčšina produktov na pery spoľahlivo zmizne po jedle a pití, teda ak hovoríme o tých, ktoré nie sú robené na princípe tekutá farba, ktorá zaschne na perách a lesk. V tomto prípade som bola ohúrená. Rúž síce mizol najmä z tej časti pier, ktorá prichádzala do styku s príborom, jedlom a nápojom, avšak nezmizol úplne - a teda som ho nezjedla spolu s pokrmom.



Bezdôvodne nevychvaľujem. Tento rúž si získal celé moje kozmetické srdiečko. Pomerne často ho aj nosím a neskromne si myslím, že mi pristane:



Rúž má krémovú konzistenciu a dobre sa nanáša. Je pomerne ľahké pracovať s ním, no taktiež musíte byť opatrné - najmä v prípade výraznejších odtieňov, aby sa vám náhodou "nepošmykla" ruka (tak, ako sa to takmer stalo minule mne, keď som sa líčila a manžel mi povedal: "Minule som pozeral v telke reláciu a tam hovorili, že výrazné rúže už nie sú moderné.").

Hydratuje po celý čas, nezažila som s ním nepríjemný pocit vysychajúcich pier, ktorý priam neznášam. Efekt drží hodiny (aj po výdatnom jedle). Minule som ho mala so sebou a znova som ho počas dňa použila presne trikrát. Myslím, že za tú výdrž môže práve primer v zložení. Nemusíte si pery púdrovať, odsávať vreckovkou a testovať neviem aké iné fintičky na predĺženie efektu líčenia. Tento rúž to zvládne (takmer) sám.

K farbe nie je potrebných veľa slov. Je dokonalá, až priam hypnoticky príťažlivá. Momentálne som v takom citovom rozpoložení k tomuto rúžu, že tých 20 € sa mi zdá adekvátna cena vzhľadom na kvalitu (aj keď určite budem vyhľadávať akcie) a plánujem si zakúpiť ďalší odtieň ;-) Možno už na meniny, ako darček samej sebe.

Skúšali ste niekedy dekoratívku Clinique? Zaujal vás tento rúž? Podľa mňa ide o top vychytávku sezóny!

20 komentárov:

  1. Vyzerá krásne :). Tiež nad týmito Popinami rozmýšľam ale čakám na nejakú akciu :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak by boli po 10 € beriem aj dva-tri :-D ale tak poteší aj zľava na 15, veď ak sa k nejakej zľave dopracujem, určite ju zazdieľam ;-)

      Odstrániť
  2. Nič som od nich neskúšala, ale po tvojej recenzii to asi napravím :D a máš pravdu tento rúž ti ohromne pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ;-) Milujem naked tiene, čiernu linku a k tomu výrazný rúž ;-) a tento sadol úplne dokonale.

      Odstrániť
  3. Mám už dva a tenhle vypadá taky krásně. Moc ti sluší. Škoda že ani u nás v ČR není, z toho přehledu odstínů, co jsi dala do článku, se u nás prodávají jenom první čtyři řady.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt veľká škoda tých odtieňov. Ktoré dva máš?

      Odstrániť
    2. 13 Love Pop (třpytivá růžová) a 16 Grape Pop (fialová). Kdyžtak mrkni ke mně na blog, je to třetí nejnovější článek. :)

      Odstrániť
    3. Pozerala som! Oba sú nádherné ;-) Ten Love ma očaril trošku viac.. hmmm..bude ťažké rozhodnúť sa nad jedným.

      Odstrániť
  4. Darček samej sebe! :) Ja mám dva odtiene a sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Božeeeee, je náádhernýýýýýý :) A jo, pristane Ti :) Ja poslednú dobu fičím len na takýchto farbičkách...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je, absolútne dokonalý ;-) Veru, presne toto je jeden z tých produktov, pri ktorých mi nevadí ani cena (aj keď nad 20 € by sa mi zdalo už príliš).

      Odstrániť
  6. Vypadá krásně, ten odstín ti moc sluší :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento odtieň ti veľmi pristane :) Super recenzia! Ešte som žiadny produkt od Clinique neskúšala, ale ako vidím, tak už viem, do čoho by som šla ako prvého.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Mňa táto skúsenosť nemotivuje ku kúpe ďalších Clinique produktov, ale tento rúž musím mať ešte v nejakom odtieni ;-)

      Odstrániť
  8. Dnes som bola vo FAnn a uz maju v ponuke vsetkych 24 odtienov, A vybrala som si prave Raspberry, je to nadherna farba.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je uplne najlepsia sprava co sa tyka kozmetiky ;-) myslim, ze cochvila ma vo Fann uvidia, resp. asi znova nakupim cez e-shop ;-) dakujem!!! ;-) a som rada, ze si si vybrala prave tento odtien, aj podla mna je naj ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]