Post Page Advertisement [Top]

Že sa niečo chystá ste si mohli všimnúť na tejto instagramovej fotke. Nebudem napínať ani zdržiavať. Vďaka dobrým vzťahom s Baškou z BioBeauty som dostala možnosť získať jeden BioBeauty box zdarma. Prišiel mi včera, no na rozbaľovanie som si počkala do dnešného poobedia - mala som totiž nejaký náčrt v hlavičke makovičke. Chcela som urobiť svoje prvé unpacking video v živote.


Zákulisie natáčania:
V ten deň (streda, 14. 10. 2015) mal môj drahý manžel voľno v práci. Prišla som domov okolo pol 4, zjedla halušky, ktoré mi (a sebe) pripravil a vrhla sa do kúpeľne. Nechápal a náležite to komentoval, že prečo to tak preháňam, keď nikde nejdem, som len doma a sedím pred foťákom... Načo také tiene? Načo ten výrazný rúž? "Minule som pozeral v telke dávali, že už nie je moderné nosiť výrazný rúž." To mi skoro ušla ruka s rúžom a roztiahlo mi kútiky úst... nezvládla som to, popri návaloch rehotu som sa ho opýtala, na akom programe to sledoval.. urazene neodpovedal ;-) Holt, trampoty manželského života :-D
Video som upravovala online na youtube, dala som tam filter 60.roky - už zajtra nám príde nový PC!!! (aj keď si ho vyzdvihneme až v piatok) - klasický stolový, takže prípadné ďalšie videá, ak sa ešte odhodlám niekedy, budú už strihané v počítači - v súčasnosti mi to nahráva pomaly, zväčša celú noc a aj tak nenahrá, len sa, úbožiačik noteboočik (a to ťahá len na ôsmy rok) zadýcha.

Načo vás viac naťahovať, tu je už spomínané video



Páčilo? Nepáčilo? Dajte mi vedieť ;-)
/viem, že to svetlo je hrôza, neospravedlňujem sa, snažím sa nájsť vhodnú miestnosť v byte :-)/
Rada sa zlepším. No poďme k veci. Ako som sľúbila, bude sa rozdávať! A to rovno 3 ľuďom! Jeden získa čerstvý, neotvorený BioBeauty box, dvaja získajú časť obsahu prvého, otvoreného boxu (ako som spomínala vo videu). 


Podmienky sú jednoduché:
  • komentovať tento príspevok (do komentu napíšte pokojne hocičo :-) vašu skúsenosť s BioBeauty, reakciu na box alebo jednoducho iba Ahoj :-))
Môžete komentovať tu na blogu, na facebookovej fanpage alebo priamo na youtube - teda áno, POZOR!!!, každý sa môže zapojiť 3x = troma komentármi (na blogu, na fanpage a na youtube kanáli - na každom iba raz) a zvýšiť tak svoju šancu ;-)
  • to všetko v termíne od 14. 10. 2015 do 30. 11. 2015
  • lajk fanpage, sledovanie youtube kanála či blogu je len nepovinný bonus, ktorý ma veľmi poteší ;-)
Výhercov vyhlásim na blogu, youtube aj fanpage 1. 12. 2015 ;-) 

Ako vidíte - stanovila som jednoduché podmienky. Žiadne zdieľačky, povinné lajkovačky neviem čoho všetkého. Verím vám a hlavne vám ďakujem!!! Za to, že čítate moje príspevky, sledujte moje stránky. A takto sa vám chcem odvďačiť aj materiálne ;-)

43 komentárov:

  1. Video je super, ovela lepsie ako video s Dermacol stetcami, je tam vidno zlepsenie, myslim si ze keby si tocila viac, tak by to bolo este lepsie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zaujali ma najmä tie linky, keďže som o nich čítala že držia ako pribité a to by moje padnuté viečka potrebovali :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super produkty, rada by som vyskusala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé ceny Kati. Soaphoriu chcem dlhšie vyskúšať lietam okolo toho ich stánku v Nitre ako psycho ale zatiaľ som si nič nekúpila ale asi to napravím :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super video.....a moc ti to tam sluší!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Kakta, Video sa mi paci, len nabuduce by si sa mala iank "nasvietit". Takto sa svetlo odraza od teba aj od produktov, ktore obcas nie je ani vidiet kvoli svetlu. Ale inak super.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Katka, soaphoria je super, zatial mi sadli vsetky bio produkty :)
    (...a chcem pochvalit tvoju bezchybnu gramatiku :) )

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj,

    ja radšej čítam ako pozerám videá, ale Tvoje som pozrela. Veľmi Ti to svedčí, keď sa usmievaš, mala by si sa usmievať častejšie :)

    Katka
    (k.hornakova@post.sk)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. výrobky bio beauty mě lákají, kdybysi jsem měla pár vzorečků a vše mi vyhovovalo. Box je více než lákavý

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Katka Tvoje recenzie mám rada a o bio kozmetiku mám záujem nakoľko som ju ešte neskúšala :) pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. V prvom rade musím povedať, že ti to v tom videu veľmi pristane :) Mala by si robiť videa častejšie, lebo si pri tom veľmi prirodzená :) No a výrobky týchto značiek vôbec nepoznám, tak by som rada určite vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super GA, pretože veľa z nás Bio produkty ešte ani len neskúšalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. s BioBeauty mam len dobre skusenosti a rada by som vyskusala dalsie bio produkty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Biobeauty krabičku som uź mala pár krát možnosť vlastniť a vždy ma potešil obsah :) krásne vône a balenie, takže čo som vedela že nevyužijem tak poputovalo ako darček za ktorý som sa hanbiť určite nemusela. Sledujem na FB aj Instagrame :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. zo stránky BioBeauty som si už objednala viacero produktov a všetky boli výborne takže by som rada vyskúšala aj niečo nové. :) lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Prirodná kozmetika Soaphoria je určite super. Ja som ju ešte neskúšala, ale práve preto by ma balíček veľmi potešil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tuto bio kozmetiku nepoznam ale kedze som zastanca vsetkeho bio tak som rada ze vsaka tebe poznam dalsiu biokozmetiku ktoru by som rasa vyskusala :))

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Super, rada si tie prispevky citam a pozeram :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Vse poctive prohlizim a ctu, komentuji poprve, treba budu mit stesti. Rika to horoskop, tak uvidime :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Zatiaľ skusenosť s touto značkou nemám, ale skúšam iné bio výrobky a zatiaľ som len spokojná. Je to rozdiel používať bio kozmetiku aj tá pleť sa odvdačí potom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Objevila jsem tě n fb náhodou a máš tady skvělý články a třeba se na mě i štěstí usměje =)

    Dík moc! Všude jsem si tě přidala =)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ďakujem za každý jeden komentár, nesmierne si to vážim ;-) Ste skvelé! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Na začátek vážně skvělé video. Moc se mi líbí mluvený projev a jsi strašně sympatická :) Určitě v natáčení pokračuj, půjde ti to jen lépe a lépe :) Moc se mi líbí tvoje recenze tady na blogu a boxík je vážně skvělý ! :) Jinak sleduji všude, GFC, FB i YT :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  24. ďalšia super súťaž, ďakujeme ti, že sa chceš s nami podeliť o taký skvelý box so slovenskými výrobkami! ;) bio kozmetiku som začala používať už dávnejšie kvoli alergii, tak som rada, že si môžem o to zasúťažiť :) a v natáčaní pokračuj :)
    Bibiána Remenárová

    OdpovedaťOdstrániť
  25. s BioBeauty mam len same dobre skusenosti, aj ked som si raz kupila krabicku krasy, ktora mi velmi nesadla...no tato vyzera ovela lepsie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. pekna sutaz :) bio beauty mam velmi rada

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Biobeauty ma skvelý prístup k zakaznikovi, pani majitelka je veelmi ochotná

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Biobeauty ma skvelý prístup k zakaznikovi, pani majitelka je veelmi ochotná

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Perfektná súťaž :-) a perfektné produkty v boxe :-) výhra by ma veľmi potešila :-) zapájam sa a blog čítam naďalej ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Tvoj blog sa mi velmi paci, uz som tu nasla vela inspiracie :)
    Prajem vela spokojnych citateliek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Ďakujem za všetky komentáre! Bola to radosť čítať ich :-) Akurát dávam dohromady všetkých zúčastnených a už večer bude na blogu zoznam výhercov! :-) Som rada, že sa vám aspoň takto môžem odvďačiť za vašu priazeň.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Výhercovia sú už známi!:-) http://mycosmetictests.blogspot.sk/2015/12/biobeauty-box-october-2015-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]