Post Page Advertisement [Top]

S kozmetikou Yves Rocher mám svoje skúsenosti a považujem ju za podarenú, celkom kvalitnú značku. Dosiaľ som ju kupovala hlavne cez web. Minulý týždeň prišla sestra domov s tým, že bola v košickom Auparku v ich kamennej predajni a zaregistrovala sa do Vernostného systému. Ako fanúšik zliav som si jednoducho nedala ujsť akciu. Sestra ako registrovaná zákazníčka dostala letáčik, na ktorom stálo, že ak privedie novú zákazníčku, dostane 5 pečiatok (o pečiatkach nižšie) a nová zákazníčka dostane pri nákupe nad 1,99 € zdarma sprchovací gél 400 ml podľa vlastného výberu. Takže keď sme sa už rozhodli ísť na tie nákupy, využili sme to.



Predtým, než predstavím konkrétne Yves Rocher a prečo som sa vlastne rozhodla pripojiť sa k registrovaným zákazníkom vo Vernostnom systéme trošku načrtnem včerajší deň, ktorý bol mierne zvláštny. V pár obchodoch (neboli sme len v Auparku, ale aj v OC Cassovia) sa nám totiž so sestrou stalo, že predavačky po nás doslova sliedili - jednoducho akoby sme si tovar v danom obchode nemohli dovoliť kúpiť (nemám pocit, že sme vyzerali ako tuláčky alebo niečo podobné...), no ostalo to bez našich pripomienok - nemám potrebu znepríjemňovať deň sebe a druhým tým, že poukážem na neadekvátny prístup, a aj keď si sestra v jednom obchode kúpila bundu za takmer 60 €, personál vo viacerých obchodoch vyvolával pocit, aby sme už odišli (nielen my). No na druhej strane, stretli sme sa aj s príjemným, ochotným a ústretovým prístupom, kde predavačka poradila a pri platení som jej priamo povedala, že dnes bola jednou z najmilších osôb v obchodoch vôbec. Ja úplne rozumiem tomu, že človek môže byť z málo platenej práce znechutený a navyše, keď aj zákazníci sú rôzni a znášať ich vrtochy a nálady nie je jednoduché (sama som istý čas počas univerzitného štúdia pracovala v obchode, takže viem, o čom rozprávam), ale úsmevom spríjemníte deň nielen zákazníkom, ale aj sebe ;-)


No späť k Yves Rocher :-) Keď som blúdila po obchodíku, našla som šampón proti vypadávaniu vlasov za 5,50 € (ktorý je v novom obale a ktorý som už skúšala - tu). Dlho som neváhala. Tým pádom som splnila podmienku nákupu nad 1,99 € a dostala sprcháč podľa vlastného výberu zadarmo. Voľba padla na malinový ;-) Tú vôňu milujem!!!




Sestra využila svoje kupóny a obe sme z obchodu odchádzali spokojné, pretože sme dosť ušetrili.



Výhody členstva Vernostného systému (v skratke, podrobnejšie vám to určite vysvetlí personál na predajni, ak sa opýtate - mne včera vysvetlené nebolo, ale prečítať si viem a keďže som prišla so sestrou, už som vedela, do čoho idem :-)):

  • za každé 3 €, ktoré miniete v predajni dostanete 1 pečiatku na vašu Vernostnú kartu


  • za 20 pečiatok, ktoré nazbierate za 1 kalendárny rok dostanete odmenu 5 € - teda si vyberiete nejaký produkt a tých 5 € sa vám odráta z jeho ceny 
  • ak nevyužijete 5 € zľavu, máte možnosť ďalší rok pokračovať v zbieraní ďalších 20 pečiatok a v tretí rok ďalších 20 - ak nazbierate 60 pečiatok, dostanete odmenu - produkt v hodnote 21 €  /alebo táto suma odrátaná z ceny, ak je hodnota vyššia/ (nemusí to celé trvať 3 roky, záleží len od vašej schopnosti míňať :-D)


  • pri registrácii dostanete nejaké kupóniky a skladaciu tašku zdarma


Kupóniky sa chystám využiť pri ďalšom nákupe - určite ten, pri ktorom získam pri nákupe nad 1,99 € riasenku Sexy Pulp zadarmo (mimochodom, jedna z mojich obľúbených riaseniek). 40 % zľavu na pleťovú kozmetiku sa chystám uplatniť na micelárku, ktorú ste mi odporúčali ;-) 





A ak mi sadne tento mejkap, ktorý bol pribalený ako vzorka, tak si následne uplatním 40 % zľavu na dekoratívku aj naňho! :-) Zaujal ma veľmi svojim názvom a popisom, tak snáď nejde len o prázdne slová ako denne pri mnohých produktoch v reklamách počúvame. A pečiatky budú pribúdať :-D



PS: Yves Rocher sa chystá na Slovensku otvoriť e-shop! Takže okrem kamenných predajní (kde zatiaľ platia všetky vyššie spomínané výhody), nám čoskoro pribudne aj komfortnejšie objednávanie ;-)

11 komentárov:

  1. Ja už vyše roka plánujem kúpiť od nich malinový ocot na vlasy ale tak dlho sa k tomu neviem dokopať že možno ho už ani nemajú v ponuke :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tak snáď do Vianoc sa odhodlám :D

      Odstrániť
    2. Ja ho mam už dlhšie a nemam pocit že by pomahal, prave naopak, vlasy stratia elasticitu ked ho použijem....

      Odstrániť
  2. ak by chcel niekto 5 peciatok, kludne ma kontaktujte, rada sa "pod" niekoho registrujem. (= chcem sprchovy gel zadarmo :D) ak to treba riesit osobne, potom sa moja ponuka tyka bratislavy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som to trošku nespresnila... sestra mala takú kartičku (ktorú dostala pri registrácii), ktorú mi dala a vďaka nej som dostala ten sprcháč a vďaka tomu, že som bola s ňou a zaviedla som si tam tú kartičku, tak jej dali 5 pečiatok.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už od nového roku jsem na YR závislá, fakt bez jejich výrobků už nedokážu žít :D a miluji jejich výhodné akce! :)

    20 Knižních Faktů

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá riasenka je super, aj mne vyhovovala dosť!
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, preto sa na ňu teším ;-) teda pri najbližšej návšteve YR predajničky

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]