Post Page Advertisement [Top]

Cielené bielenie zubov som dosiaľ neabsolvovala, jedine prostredníctvom bieliacich zubných pást. Po tom, čo som mala pastu white look v dm boxe ma táto značka veľmi zaujala - hlavne to, že je vyrobená na Slovensku. A tak nebolo ďaleko od rozhodnutia vyskúšať sadu na domáce bielenie zubov. Už je to viac ako týždeň, čo som po bielení, takže prinášam hodnotenie a foto - pred, po a po týždni. Ako to u mňa dopadlo? 


Sada je zabalená v ružovej škatuľke a obsahuje všetko potrebné - zubné násadky, bieliaci gél, bieliacu zubnú pastu, škálu odtieňov, aby ste mohli porovnávať výsledok a návod na použitie. Celkom pozitívne je, že napr. narozdiel od rôznych pásikov táto sada neobsahuje žiaden peroxid, ktorý môže zuby značne poškodiť (aj keď sú na pohľad biele). Bielenie funguje na princípe enzýmov.







Postup je jednoduchý - najprv si pripravte zubné násadky podľa návodu - prevaríte vodu, ulejete do nádobky a na max. 5 sekúnd ponoríte postupne obe násadky. Necháte ich znova pár sekúnd vychladnúť a postupne si ich vložíte do úst a vytvarujete tak presne na svoje zuby a modelujete po dobu 30 sekúnd - je dôležité trošku počkať, nechcete si predsa poškodiť zuby či popáliť ďasná.
Po tomto kroku už len nasledujúcich 10 dní opakujete dookola - najprv umyť zuby bieliacou pastou INTENSIVE, potom naniesť cca 1 cm gélu do každej násadky a nechať pôsobiť 20 minút (snažte sa gél neprehĺtať). Odporúčajú používať 1-2 x denne, ja som gél používala len večer - teda raz denne.



Počas pôsobenia sa veľmi nesnažte komunikovať s okolím, aj keď podľa mojich skúseností sa práve vtedy môj drahý chcel so mnou rozprávať o dosť dôležitých témach s nechápavou poznámkou "prečo neodpovedáš?" bez štipky irónie... :-D Celkovo tá násadka v ústach vyzerá trošku komicky a podporuje tvorbu slín. Takže po 20 minútach som už bola riadne zaslintaná. Nemala som strojček na zuboch (kým mi nezačali rásť osmičky, mala som ich relatívne rovné), ale podľa toho, čo sestra rozprávala o tom nočnom - tak je to podobné.

* držiačik násadiek sa mal odstrihnúť - ja som to tak neurobila - lepšie sa mi manipulovalo.

Trošku som sa toho bála, aj keď všade na škatuľke aj v letáčikoch sa dočítate, aké je to šetrné a že je jemný k ďasnám a sklovine. Mám citlivejšie zuby a geneticky tiež nevyskakujem. No necítila som žiadne bolesti, napínanie, štípanie alebo nič podobné. Jednoducho som mala pocit, akoby som len mala násadku s obyčajnou pastou na zuboch.

Gél pôsobí iba na živé zuby a ja už mám jednu mŕtvolku v ústach - päťku v ľavo dole - ten bol aj ostal sivý - ale to uvidíte na foto nižšie.


Prvé výsledky som začala pozorovať po 5 dňoch. Podľa tej škály odtieňov som začínala približne na 10tke (ako ktoré zuby) a dostala som sa na 5ku - teda v mojom prípade bolo vybielenie účinné o 5 odtieňov, a to som ho používala iba raz denne po dobu 10 dní. Od ukončenia "kúry" som používala a stále používam už len bieliacu zubnú pastu Intensive 2x denne a belosť to zatiaľ pekne udržuje. Zuby nemám precitlivené ani ďasná neboli začervenané či citlivé, práve naopak - sú pekné jemne ružovučké

Okrem toho, že som bieliaci gél nepoužívala 2x denne, som trošku zhrešila aj viackrát - v návode písalo, aby sa počas bielenia obmedzili jedlá a nápoje, ktoré môžu zafarbovať zuby na minimum - ja bez čaju a v ostatnej dobe aj bez kávy deň zvládam len horko-ťažko, takže tieto nápoje som neobmedzila. Dopriala som si aj trošku červeného vínka a napriek tomu sú zuby celkom biele - fotky nie sú upravované v programoch, iba orezané a popísané.

Išlo o moje prvé domáce bielenie a ja som veľmi spokojná. Sadu som si odložila, keďže sa odporúča opätovne použiť najskôr až po pol roku, určite ju využijem ;-) Odporúčam každému - bielenie založené na enzýmoch a okrem toho aj slovenský produkt? Určite stojí za to ;-) Kúpite napr. v dm. Balenie vystačí na 10-14 dní pri bielení 1- 2x denne.

11 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Sadu som dostala od firmy na vyskúšanie - no v dm stojí 19,99 €, pokiaľ sa nemýlim ;-) môžeš si na ňu uplatniť aj 25 % jokera (75 bodov) a vyjde ťa tak ešte lacnejšie :-)

      Odstrániť
  2. :D N tych fotkach sa ti nejako meni aj farba pokozky :D zeby ine osvetlenie? :D Ten produkt je lacny šmejd a ty netestujes, ale oni ti ho poslali zadarmo, ved to teraz robia uz asi dva mesiace. Staci si zapnut google a ti tam hned vybehne milion takychto "recenzií" od mladych "bloggeriek", ktore su radi za kazdu debilinu zadarmo. Ta firma rozposiela tento lacny smejd zadarmo kazdej, lebo im ina reklama nepomaha, kedze je to neucinny produkt. Ucinny produkt nepotrebuje taketo klamlive "recenzie" od bloggeriek, ktore produkt dostali zadarmo. Ucinny produkt si robi reklamu sam a to tym, ze funguje a chvály o ucinku sa siria sami o produkte medzi ludmi. Vid bieliace pasiky na zuby, ktore ziadnu reklamu nikde nemaju a pritom maju tisice spokojnych zakaznikov (nie bloggerky, ktore dostali produkt zadarmo, aby robili aku taku reklamu...).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dokonca som videl recenzie od par bloggeriek, ktore neposluchli a neurobili pozitivnu recenziu. Urobili realnu recenziu, kde dali jasne najavo, ze by si tento produkt nikdy nekupili, lebo neucinkuje :) Aj ked je megalacny...ale tak je to pri bieleni zubov vzdy: nizka cena = nizka kvalita a slaby ucinok.

      Odstrániť
    2. samozrejme, že ti neberiem tvoj názor. Keď už ideš takto do detailov - všimni si napr. "medzery" medzi spodnými zubami - na všetkých fotkách sú žlté... hm, žeby to osvetlenie nebolo až také zázračné? Myslím, že nepatrím do skupiny "mladých bloggeriek, ktoré berú všetko, len aby mohli o čom písať", do tejto kategórie by som sa nikdy nezaradila. Nemám problém vyjadriť svoj názor a ak mi niečo nesedí, napíšem to - takto som sa minulý rok dostala do kauzy, keď ma firma biodiva.sk chcela zažalovať za negatívnu recenziu - ale to by si musel môj blog sledovať dlhšie, nevybrať si iba jeden príspevok a vyvŕšiť sa na ňom.

      Odstrániť
    3. Firma, ktorá sa vyjadrí, že chce len pozitívnu reakciu u mňa neobstojí. Ale ako hovorím - ty si si jednoducho urobil svoj názor a ja si tu nepotrebujem robiť "kampaň". Toto je priestor, kde vyjadrujem svoje názory a za objektivitou si stojím.

      Odstrániť
    4. ALE vzala si produkt od firmy, ktora ho rozposiela pomaly aj ciganom, len aby si urobila aku taku reklamu :) Tolkym bloggerkam to uz poslali, o nesvedci o ich serioznosti. Ked sa pozriem na zlozenie toho produktu ako odbornik, nevidim tam ziadnu latku, ktora by dokazala zuby bielit... Navyse za takuto cenu sa nepredavaju proudkty, ktore dokazu zuby vybielit, ale len marketingove tahaky na vytahovanie penazi z ludi. Ucinne produkty stoja viac, kvalita proste nie je zadarmo. A k tym zubom, vybielene zuby vyzeraju inak, tie škvrnky medzi zubami su len o dokladnom umyvani zubov, nie o bielení. Mozno si si zacala umyvat zuby poriadnejsie, placebo efekt, ak su to naozaj realne fotky a zdaju sa ti ako uspesne. Mne teda nie, ja tam nejaky kvalitny efekt nevidim. Ale to mozno len ja tak beriem, lebo pouzivam kvalitne produkty, ktore zuby naozaj bielia. :) Takze kazdy ma svoj nazor. Ja by som si ale takyto lacny smejd nekupil. Produkty na bielenie s takymto identickym zlozenim sa vyrabaju v Cine a su neucinne. Proste tam nie je ingrediencia, ktora by vedela zuby naozaj bielit.

      Odstrániť
    5. ah Filip chcela by som mat tvoje problemy.
      Na tomto blogu je kopec negativnych recenzii, pokial ho sledujes dlhsie.
      Ja by som si to napriklad tiez nikdy nedala na zuby, pouzivam Crest,ale mozno niekomu, kto nema az take zlte zuby to pomoze...
      Tak doma neplac, ze produkt posielaju aj Ciganom, ale tebe neposlali a skus si najst nejake konicky.
      Mozno ta potom prestane bavit napadat ludi na internete.

      Odstrániť
    6. My sa pozname? Neviem o tom. Ja pouzivam Crest, na tento produkt mam, je megalacny, kedze je aj neucinny, ale nikdy v zivote by som si ho nekupil. Keby ho ta firma darovala mne, hodil by som ho do koša :) V bieleni zubov sa vyznam, takze dobre viem ake zlozenie vie zuby vybielit a ake nie. :)
      Tvojim poznamkam o konickoch vobec nerozumiem, vobec sa netykaju temy. Ale asi mas nejake problemy, takze to beriem...

      Odstrániť
    7. Takže Filip, čítam tu Vaše blogovanie, a z celého mi vyplýva, že ako vybieliť zuby mi poradíš jedine ty. Radu typu: "pravidelne si umývaj zuby!" už poznám, ale som fajčiar a kvôli každej cigarete sa mi nechce bežať do kúpelky. Za radu a dobrý tip vopred ďakujem.
      Ozaj a ako mám vedieť o kvalite pásikov, keď nepotrebujú žiadnu reklamu?

      Odstrániť
  3. Ja túto pani síce osobne nepoznám, ale na jej blogu som videla už veľa negatívnych recenzií a myslím si, že ku daným produktom pristupuje objektívne, i keď jej výrobok pošlú zadarmo. Viem, že napr. značka Rimmel jej posielala produkty a vždy napísala, čo si o danom výrobku myslí. Tak neviem, prečo by mala klamať a vychvaľovať značku, ktorá jej nevyhovuje. To, že si odborník je určite fajn, ale sám musíš uznať, že každému vyhovuje niečo iné. Pastu od tejto značky som mala tiež v DM boxe a mne sa naopak vôbec nepozdávala. Zuby vôbec nevybielila a navyše chutila umelo. Aj toto môže byť príklad, že každému sadne niečo iné......

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]