Post Page Advertisement [Top]

Pleťové vody som nepoužívala odkedy som sa dala dokopy s micelárkami. No nezavrhla som ich a stále majú svoje čaro. Väčšinou totiž micelárky používam na odlíčenie. V lete som sa líčila fakt minimálne a na občasné osvieženie pleti som siahla práve po tejto vode.


Možno som ju trošku zaškatuľkovala, ale kvetová voda nie je len pleťovou vodou. Môžete ju použiť taktiež aj na vlasy (nepoužívala som, preferujem skôr oleje) či na pokožku po depilácii (tiež som neskúšala, nakoľko na pokožku po odstránení chĺpkov používam olej Jannine). Nejak som dovtedy neprišla do styku s kozmetikou, ktorá obsahuje rozmarín, a tak som si nevedela predstaviť, ako vonia. Celkom príjemne :-)


Je určená predovšetkým na mastnú a zmiešanú pleť, čo mne vyhovuje absolútne dokonale. Toto mini balenie 50 ml (vlastne ide o oficiálnu veľkosť balenia, avšak oproti micelárkam, ktoré sú 125 ml a vyššie mi príde mini) mi vydržalo na celé leto.
Napriek tomu, že neobsahuje alkohol a dosť v nej preráža vôňa rozmarínu v nej cítim trošku alkohol (možno je to len moja čuchová fatamorgána, ale zväčša mám dobrý ňuch).



tá istá foto ako predošlá, avšak bez blesku (pred použitím vody)
Na tampón stačilo aplikovať málo. Nepoužívala som ju pomocou rozprašovača, trošku som sa bála kontaktu s očami, keďže moje oči sú v poslednej dobe dosť citlivky. Myslím, že moju dobrú náladu podporila už len tým, že na pleti pôsobila ako balzam - odstránila prípadnú mastnotu a nečistotu, jemne stiahla póry, a to všetko bez štípania či pocitu napnutej pleti. Žiadna alergická reakcia. Nevyhodili sa mi vyrážky a aj čiernych bodiek bolo pomenej. Samostatne stojí voda 4,90 €, no môžete si ju zakúpiť aj v podľa mňa výhodnom balení, ak teda fandíte značke Soaphoria a rady podporíte slovenskú prírodnú kozmetiku ;-)

V balíčku Whow XXL nájdete okrem kvetovej vody rozmarín (4,90 €) aj bio hroznový pleťový olej (3 €), čistiace mydlo carbone (3,99 €) a 321 whow čistiaca maska s aktívnym uhlím (6 €) - čo by vás jednotlivo vyšlo 17,89 €, no v akciovom balíčku zaplatíte 16,70 € a produkty sú to veru nesmierne zaujímavé...  ;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]