Post Page Advertisement [Top]

Tak nejak som si na sebe všimla, že skôr v chladnejších mesiacoch uprednostňujem výraznejšie líčenie pier. Celkovo však čím ďalej, tým viac siaham po odvážnejších farbách a výrazné pery ma veľmi bavia :-) Niekedy som bola striktne za nude a do práce si málokedy dovolím taký výrazný rúž, avšak na večer alebo cez víkend s tým vôbec nemám problém, práve naopak. A keďže sa v poslednej dobe líčim pomerne často v podobnom štýle, rozhodla som sa napísať o tom kratučký príspevok :-)


Trošku som si pretriedila kozmetické poličky (áno, z košíka sa stali poličky) - staršie, aj keď nespotrebované, som vyhodila, a čosi nové aj pribudlo. 




Nie je to tak dávno, čo som robila objednávku cez internetovú stránku Fann parfumérie objednala mejkap Max Factor Whipped Creme - hlavne kvôli cene - 6,45 €. Mejkap vonia krásne - fakt tam akoby cítim oriešky, no ten si zaslúži samostatnú recenziu. Nedokonalosti som prekryla mojim miláčikom v oblasti korektorov (aj keď v súčasnosti mám doma dve novinky v mojom korektorovom priečinku) - Rimmel Match Perfection, ktorý je skvelý, pretože zakryje nielen vyrážky či cievky, ale aj kruhy pod očami - tento je súčasťou mojej kozmetickej taštičky už dlhšie, objednávala som ho už dávnejšie z webu rimmel.sk (teraz to tuším prerobili a objednávať sa nedá :-/ škoda). 
V líčení som pokračovala očami - spolu s mejkapom Max Factor som si totiž kúpila aj nejaké produkty od L´Oréal Paris - znova v akcii (áno, nakupovanie je lacnejšie ako psychiater :-P) - pri tomto líčení som stavila na jemne trblietavé očné tiene, no napriek tomu podľa mňa nositeľné aj na denné líčenie L´Oréal Paris Color Infaillible, odtieň 02 Hourglass Beige, ktorý som kúpila za 3,99 €. 



Zvykla som si na jemnú čiernu linku a vy, moje verné, už viete, že dlhšie nedám dopustiť na linku vo fixe od Precise Black Dermacol - jedna z mála (aj keď sa trošku zlepšujem), vďaka ktorej si vyčarím fakt tenučkú linku k mihalniciam - kupovala som, keď mal naposledy Dermacol v e-shope šialené zľavy (tuším 50 % na všetko). 
Medzi tým som si pripravila pôdu pre líčka, na ktoré som naniesla púdrovú lícenku od Moje - tieto produkty som dostala na vyskúšanie a z väčšiny som zatiaľ veľmi pozitívne prekvapená - donedávna pre mňa neznáma značka, lacné produkty s pomerne širokým portfóliom a celkom kvalitné - tak aj táto lícenka sa dobre rozotiera a dodá zdravý nádych. Pleť - hlavne v oblasti T-zóny som jemne prepúdrovala mojim púdrovým miláčikom Invisible Fixing Powder Dermacol, ktorý som si taktiež kúpila v už spomínanej akcii do zásoby.
Pokračovala som líčením očí - púdrom som jemnúčko poprášila mihalnice a naniesla riasenku Extra od Moje - lacná to riasenka, ale spokojná som s ňou rovnako ako s Catrice Glamour Doll. Riasy krásne predĺžila, dodala objem, nezlepila a pritom vydržala po celý deň bez opadávania. Tretím produktom značky Moje v tomto líčení je ceruzka na obočie. Dosiaľ som preferovala najmä sadu na obočie, ktorá zväčša obsahovala nejaký tieň a fixačný vosk. Ceruzkám som sa vyhýbala. Pri tejto som však nejak ostala a držím sa jej. Ľahko sa mi s ňou pracuje, je príjemne mäkká a drží! Normálne je intenzívna po celý deň, dole ju dávam až micelárkou.
Čerešničkou na torte tohto jednoduchého líčenia je rúž - na fotke trošku menej výrazný ako v skutočnosti. Môj prvý produkt od Clinique som vyhrala na facebooku v zdieľačke fanpage časopisu Eva (neverila som, že sa v zdieľačkách dá vyhrať :-D). Rúž v sebe spája aj primer a je fakt výrazný, no farba je nádherne malinová. Výdrž je pomerne slušná (aj po jedle a pití ho ešte vidno na perách) a celkom sa o ne aj stará - nemala som žiaden pocit suchých pier, a to je u mňa základ.



Aké líčenie uprednostňujete v jesenných mesiacoch? :-)


14 komentárov:

  1. Kati, sekne ti to. Si snehulienkovská kočena :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem za kompliment!!! :-) Odkedy som bola u kaderníčky, cítim sa úplne skvelo a mám pocit, že s tou tmavou farbou je to nový - krajší človek ;-) a asi to aj tak nejak vyžaruje

      Odstrániť
  2. Máš veľmi pekný účes :) Produkty od Moje tiež akurát skúšam a zatiaľ som veľmi spokojná :) no, ale máš môj obdiv, ak sa takto líčiš do práce, ja ráno stíham len úplne zíkladny make up, vstávanie nie je moja silná stránka :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. okrem výrazného rúžu sa takto bežne líčim do práce :-) Aj keď sa mi nechce vstať, nútim sa :-) Predsa len, tie decká sú veľmi všímavé :-D a sama so sebou som spokojnejšia, keď mám mejkap ;-)

      Odstrániť
  3. Celý rok se líčím poměrně stejně, občas měním jen tvářenku :) Ten Rimmel korektor je super, jsem s ním moc spokojená :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezké líčení.. Já celý rok na denni nošení nosím to stejne..

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta rtenka te uplne zvyraznila, vypadas skvele! :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem ;-) vždy, keď mám tmavšie vlasy nejak podvedome siaham po tmavších a výraznejších rúžoch ;-)

      Odstrániť
  6. Ja sa síce moc nemaľujem, ale teraz na jeseň sa mi začali páčiť zemité odtiene na oči a k tomu výraznejší rúž, aj keď stále sa cítim trošku nesvoja:D
    The Noela
    Momentálne u mňa prebieha aj GA, tak budem rada keď sa zúčastníš:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si niekedy na sebe nevedela predstaviť nič iné ako jemný lesk a nakoniec som dopadla tak, že výrazné rúže milujem.. je to určite dosť o zvyku ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]