Post Page Advertisement [Top]

Už dlhšie som rozmýšľala nad tým, že si musím kúpiť okrúhlu kefu na fúkanie vlasov. Ešte z intrákových čias mám kulmofén, ten však používam málo. Žehličku na vlasy taktiež nepoužívam každý deň a chcela som niečo, vďaka čomu by som si mohla vytvoriť účes aj sama (aj keď nie som veľmi obratná a miestami to vyzerá akoby som sa chystala vykĺbiť si obe zápästia - ja sa snažím!). A tak, keď som si nedávno objednávala samé potrebné veci z notino.sk (tentokrát som naozaj siahala len po veciach, ktoré som potrebovala, takže žiadne mrhanie :-) slovko potrebné má len náznak irónie ;-)) hľadala som aj kefu. Pôvodne som mala chuť skĺznuť do roviny tangle teezer, keďže ten môj už asi čochvíľa doslúži (stále používam na česanie iba tangle teezer, s iným si to už ani neviem predstaviť a jednoducho to už po tej dobe vidno), predsa len som si pozrela aj ostatné kefy. A tak som natrafila na niečo, čo nakoniec používam (zatiaľ) pri každom fénovaní.


Zoznámte sa s kefou Olivia Garden Healthy Hair Thermal! Z rôznych variantov som vybrala takú zlatú strednú cestu za 5,90 €. Poteší hneď viacero skutočností - eco friendly, bambusová rúčka, keramická termálna kefa.



Kefa bola zabalená v igelitovom priehľadnom vrecúšku. Na rúčke bola visačka s popisom - veľmi efektné. Hore je tiež pekné logo Healthy Hair.






Kefa je, ako som už spomínala vyššie - z bambusu, nie z dreva. Na lístočku je to aj zdôvodnené - bambus vyrastie skôr ako drevo a mnohokrát je pevnejší materiál, pričom nie je ťažký. Áno, súhlasím. Kefa je pomerne ľahká, skladná a dobre sa s ňou manipuluje. štetinky sú celkom pevné, no nezamotávajú sa do vlasov. 
Vďaka svojmu keramickému ionickému povrchu sľubuje rýchlejšie usušenie vlasov (to je dôvod, prečo je označovaná ako thermal). Áno - funguje to. Nepoužívam ju na úplne mokré vlasy, ale na uterákom presušené a jemne fénom prevetrané vlasy - teda hlavne na to stylovanie a na objem vlasov. 



Prečo som si vlastne túto kefu objednala až teraz??? Koncom augusta som zistila, že už mám dlhú ofinku a celkovo si nejako neviem poradiť s vlasmi (cez leto som tento stav riešila málokedy, no keď už chodím do práce, chcem vyzerať ako človek, nie ako práve zobudená mátoha) - už mám termín u kaderníčky, no ešte si také dva týždne počkám, keďže som sa zobudila neskoro. A tak som vyskúšala. 
Kefu som už používala, keď som bývala u rodičov, no nebrala som ju so sebou do bytu. A po prvom použití som bola prekvapená. Jednak boli vlasy rýchlejšie suché - ok, horúci vzduch a "plech" robia svoje. no vlasy ani neelektrizovali, držali si svoj objem a po jemnom natupírovaní vyzerali použiteľne rozpustené aj na druhý deň. Pri rovnakej procedúre (pokiaľ ide o kozmetické prípravky) ako dosiaľ. Fakt má tá kefa niečo do seba. A nevyhodila som za ňu vysokú sumu. Myslím, že jednak značka Olivia Garden a jednak /moje začiatočnícke/ tvarovanie účesu (aj keď väčšinou v rannom zhone asi za 15 minút) má niečo do seba ;-) Vlasy sú lesklé a na pohľad vyzerajú celkom zdravo. Pripájam foto ako dôkaz:



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]