Post Page Advertisement [Top]

Pred pár mesiacmi som manželovi kupovala v 101 drogérii jeho obľúbený čistiaci gél Garnier Pure - jednak bol za dobrú cenu, dochádzal mu a chcela som pôsobiť starostlivo ;-) No akurát mali akciu - pri nákupe nad nejakú sumu (nepamätám, akú) dostanete micelárku za 1 cent. Tak som si pribalila ešte dve balenia pleťovej masky a micelárku som dostala. O kozmetických zvyklostiach môjho drahého ste už na blogu mohli čítať tu alebo aj tu v updatovanej verzii. Micelárku som taktiež porovnávala s účinkom micelárok od Biodermy a Dermacolu. No a po spotrebovaní jednej sady masiek a polovice druhej sady si myslím, že nadišiel ten správny čas na recenziu.


Jedno dvojbalenie tejto masky stojí okolo 1,50 €, čo je príjemná cena, ak chcete produkt vyskúšať. Balenie totiž obsahuje dve jednorázové dávky.



Vôňa je rovnaká ako pri celej línii Pure - tak trošku dezinfekčná a povedala by som, že trošku cítiť aj ten zinok. Masku - teda jedno 6 ml balenie - je potrebné naniesť na opláchnutú tvár a nechať pôsobiť 3 minúty. Ten čas je fakt dosť krátky, čo je v dnešnej uponáhľanej dobe určite plusom.


Tých 6 ml vám na tvári vytvorí celkom hrubú vrstvu, ak by išlo o nejaké väčšie balenie, určite by som na jedno použitie aplikovala menej, no nejak to nevadí - maska nesteká, je hustá a drží na svojom mieste.
Maska príjemne hreje takmer počas celej doby pôsobenia, aj keď na začiatku je to intenzívnejšie, ku koncu je to zrejme už len doznievanie. Používam ju tak raz za mesiac na prečistenie pórov, striedam ju s pleťovou maskou Sébium od Biodermy
Nie je veľmi vhodná pre suchšie typy, skôr pre mastné a zmiešané, ale aj pre problematické. Pleť nevysušuje, nespôsobuje začervenanie a po jej použití sú póry príjemne stiahnuté. Pôsobí aj trošku antibakteriálne a je vhodné použiť ju, ak vás občas potrápi akné. Celkovo túto masku hodnotím veľmi pozitívne - aj napriek striedaniu s inými sa k nej rada vraciam - jednak aj z toho dôvodu, že ešte aj takmer na prahu 30-tky ma stále potrápi akné a mastné T-čko je mojím znamením.

Ktoré pleťové masky používate?

5 komentárov:

  1. Tuhle masku mam take, ale jeste jse ji nezkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja osobne som na pleťové masky dosť náchylná. Nesedí mi každá a hlavne mi niektoré spôsobujú ešte väčšie problémy. So značou Garnier Pure som však bola vždy nadmieru spokojná a tak som zvedavá, čo by povedala na mňa :) V každom prípade som rada, že ti sadla a pôsobenie 3 minúty? To je priam zázrak. Ja mám väčšinu masiek čo musím mať 15minút na sebe.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšinu masiek mám aj ja takých, čo ich treba nechať pôsobiť dlhšiu dobu. Táto je celkom účinná, avšak pri výraznejšom akné treba zabojovať silnejšie :-) No ak si bola so značkou Garnier Pure spokojná, verím, že ti sadne aj táto maska.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]