Post Page Advertisement [Top]

V novembri bude rok, čo som písala o oleji na odstraňovanie chĺpkov. Začiatkom augusta som spotrebovala toto jedno balenie a ako som sľúbila, ozývam sa po roku s dostatočnými skúsenosťami a odporúčaním - kúpiť alebo nekúpiť? Je to hlúposť alebo ten olej fakt účinkuje???
Ako to teda je?


Začnem tak trošku ekonomicky - balenie má 100 ml a cenovo vyjde na 13,40 €. Vydržalo mi približne rok, čo je zanedbateľná suma pokiaľ ide o investíciu do kozmetiky. Pri mojej šikovnosti sa mi nespočetne veľa krát podarilo "aplikovať" viac oleja, ako som chcela, takže som ho zbytočne míňala. Možno by som to balenie mala ešte aj teraz, ak by som si bola dávala väčší pozor. Nebudem už písať o tom, ako sa používa, to všetko ste si mohli prečítať v prvom článku



V súčasnosti je to mesiac od poslednej depilácie. Chĺpky tam už, samozrejme sú. Ale - sú jemnejšie, tenšie, kratučké a je ich menej. Olej mi síce chĺpky neodstránil úplne (ani som to neočakávala). Niekedy som si nevedela predstaviť, že mesiac nepoužijem depilačný strojček a je to tu. V lete som v pohode prežila dva týždne, až potom sa začali objavovať mini chĺpky. Olej navyše príjemne vonia. Po depilácii sa odporúča použiť nejaký krém alebo olej - jednoducho niečo, čím podráždenú pokožku upokojíte. 
Tento olej ju hydratuje a upokojuje, nedráždil ani náznakom a účinkoval. Nespozorovala som ani zarastanie chĺpkov či inú nepríjemnosť. Jednoducho - funguje presne tak, ako som si predstavovala ;-) Navyše poteší zložením (len dve suroviny - olivový olej a bylinky) a je vyrobený na Slovensku (podporujeme domáce produkty). Čochvíľa sa chystám na doplnenie zásob - myslím teda, že odpoveď na otázku Kúpiť či nekúpiť? je v mojom prípade jednoznačná: áno!

2 komentáre:

  1. Mňa táto slovenská kozmetika veľmi zaujala, len som sa nikdy nedokopala k tomu kúpiť :( Toto by ale stálo za vyskúšanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to teda aj stojí ;-) výsledok nie je okamžitý, no postupne po tej dobe používania mám o čosi menej chĺpkov a predlžuje sa interval medzi depiláciou.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]