Post Page Advertisement [Top]

Myslím, že názov príspevku vyjadruje všetko jednoducho, jasne a v krátkosti. Samozrejme, nie každý produkt Balea je pre mňa dokonalosťou, ale v tejto značke sa snúbi viacero aspektov, ktoré na kozmetike milujem - jej cena, jej limitky a to, že si v tejto značke dokáže každý nájsť niečo skvelé.
A tak v krátkosti predstavím tri produkty, ktoré v súčasnosti používam.


Tieto tri vecičky sú najnovšími prírastkami v mojej Balea rodinke, ktorá sa ani poriadne rozrastať nestíha, pretože všetky produkty míňam dosť rýchlo (najmä ich sprcháče, ktoré milujem asi najviac).


Hydratačné & čistiace & odličovacie obrúsky v boxe


Už v lete si sestra kúpila odličovacie obrúsky Balea a bola spokojná. Tentokrát nájdete v predajniach dm drogerie aj limitku - 2 balenia po 25 obrúskov a k tomu plastový box za 2,99 €. Poďme sa teda pozrieť na ne zblízka.








S niečím podobným sa často stretávame napr. v prípade detských vlhčených utierok. Plastové balenie je síce menej skladné ako stále ubúdajúce vrecúško, ale má niekoľko výhod - utierky sú otvorené, no sú uzavreté v nádobe, a tak nevyschnú. Jednoducho ich vyberáte, nemusíte stále odlepovať a zalepovať vrecúško a nemusíte sa tak obávať, že sa vám samo otvorí a obrúsky vyschnú.
Taktiež vkladanie nového balenia je úplne jednoduché. V súčasnosti mám trošku podráždený nos (určite aj vplyvom zápalu nosohltana, ktorým opakovane trpím, a aj vďaka ktorému mám nariadený hlasový pokoj), a tak mi tá vôňa fialiek neskutočne prekáža. Keď mám balenie len tak otvorené, hoci aj na stolíku, je to ok, no akonáhle sa priblížim ku tvári, radšej zadržím dych, aby som sa nerozkýchala - toto nebude nič pre alergikov. Avšak sú dostupné aj v iných druhoch vôní.

Vyskúšala som si odličovanie a takto dopadli:






Údajne odstránia aj vodeodolný mejkap - ťažko povedať takto definitívne, keďže vodeodolný mejkap používam zriedka (až na rúže). Avšak z testu hore vidno (aj keď na foto trošku slabšie ako v skutočnosti), že obrúsky mali (aj po drhnutí ruky) trošku problém odstrániť obyčajnú čiernu ceruzku a ostala aj stopa po rúži. S odolnými rúžmi, napr. od Dermacolu, Rimmelu či Max Factoru, ktoré mám doma, si nevie miestami poradiť ani micelárka, takže týmto obrúskom som nedávala veľkú šancu, no predsa len som to s nimi vyskúšala a pridala som aj vodeodolnú riasenku od Dermacolu:



Najľahšie si poradili s vodeodolnou maskarou. Pri tekutých odolných rúžoch mali už obrúsky značný problém.
Na odlíčenie bežného mejkapu teda stačia, avšak znova ich radšej nechajte trošku pôsobiť na mejkape až tak ťahajte a odličujte. Na odolnejší mejkap sú slabé. Citlivé oči môžu trošku štípať, alergickú reakciu som nepostrehla. Takéto produkty preferujem skôr na cesty ako na domáce odličovanie - tu zatiaľ bezkonkurenčne dominuje micelárka ;-)


Sprchovací gél



Tento sprcháč bol vyrobený špeciálne k 20. výročiu značky Balea a pochádza zo Švajčiarska. Ako vidíte na obale chýba čiarový kód, a teda naozaj nie je možné kúpiť si ho. Dm drogéria tento sprcháč darovala svojim zamestnancom, posielala ho bloggerkám a ak si dobre pamätám, tak sa oň dalo aj súťažiť na ich facebook stránke.
Sprcháč vonia naozaj sviežo - taký mix citróna a muffinu - také citrusové niečo, čo neviem presne identifikovať, no páči sa mi to. Pokožku šetrne čistí, jemnulinko hydratuje - nedá sa to porovnať s použitím telového mlieka, avšak ak nemáte suchú pokožku, nebudete mať pocit napnutej či šupinatej kože. Jednoducho ďalší z Balea sprcháčov, ktorý stojí za to ;-)


Suchý šampón



Pri nedávnej návšteve dm-ky som si povedala, že skúsim pohľadať nejaký suchý šampón. Po rokoch sa mi totiž podarilo spotrebovať Amicu a nemala som doma žiaden. No a poznáte to - ráno si radšej občas trošku pospíte ako umývať, fénovať a tvarovať. Nestáva sa mi to často ;-) Teda do práce sa snažím používať tento šampón minimálne, ale občas sa jednoducho stane. Alebo keď idete na vyšetrenie a po tom, čo ste pár dní ležali vo vlastnej šťave vám ani na um nezišlo umyť si vlasy - vlastná skúsenosť, navyše ma k tomu ešte nepríjemne seklo v krku tak, že som sa nemohla ani pohnúť bez bolesti a slzičiek (už je to lepšie). Takže nejaká skláňanie sa nad vaňu s úmyslom umyť si vlasy neprichádzalo do úvahy. Veľmi som ocenila, že som si pred pár dňami kúpila tento šampón - len za 2,19 € - celkovo vychádzal najlacnejšie spomedzi všetkých, ktoré som tam videla.
Je vhodný na každý jeden typ vlasov a účinkuje spoľahlivo - dokonca nielen v deň, keď ho aplikujete, ale aj na druhý deň ešte vlasy vyzerajú celkom ok. Určite to nie je moje posledné balenie ;-)


K tomuto príspevku nebudem dávať jednoznačné WOW. To by si zaslúžili iba dva produkty - suchý šampón a sprcháč. Odličovacie obrúsky sú skôr priemerné, no ako som spomínala - vhodné na cesty ;-)

Ktorý výrobok značky Balea považujete za svoj top?

7 komentárov:

  1. Od značky Balea malm moc ráda tělové krémy!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, krémy sú veľmi fajn :-) Ako hovorím - kto pozná Baleu, má určite nejakého obľúbenca ;-)

      Odstrániť
  2. Tie odlicovacie servitky sa mi lubia. Myslim si ze ich cena je dobra k ich kvalite

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cena je výborná, 25 kusové balenie napr. Nivey stojí okolo 4 €, takže tu nie je o čom. Sú aj pomerne dosť kvalitné. Akurát tá vôňa ... :-) aspoň mne osobne dosť prekáža, pretože je veľmi výrazná.

      Odstrániť
  3. Neviem či som mala len nejaký vadný kus tohto sucheho šamponu, ale na mne vôbec nefungoval. Spočiatku síce striekal na bielo, ale žiadny rozdiel som nepostrehla. Potom som ho po nejakom čase chcela otestovať znova a to už z neho ani nič nevyšlo. Teraz používam Amicu a je to ovela lepšie než táto Balea.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ťažko povedať. Mne sa to stalo so sestriným suchým šampónom Aussie - bol nepoužitý, tak som si ho požičala (s jej dovolením). Prvé použitie - super, druhé - niečo v ňom puklo a nešiel z neho ani vzduch ani nič, opraviť sme to nedokázali... a to je drahší produkt ako Balea :-( No Amica je klasika ;-)

      Odstrániť
  4. No za mňa je balea suchž šampón super vzhľadom na kvalitu aj cenu, na moje vlasy funguje bez problémov ich zachráni. Recenziu na tento šampón plánujem v dohľadnej dobe :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]