Post Page Advertisement [Top]

Vybočiť zo zaužívanej pracovnej rutiny a dovoliť si niečo, kvôli čomu by som možno počas školského roka dostala aj pohovor. Leto je jednoducho na to. Na šantenie, vybláznenie sa s farbami a skúšanie rôznych kreácií, na ktoré nemáte odvahu cez rok. A aj keď je už pred nami iba jeho záver (snáď ešte taký mesiac bude teplo), nikdy nie je neskoro! A pomôcť vám môžu aj niektoré novinky od Dermacolu.


Letné novinky od Dermacolu sa nesú vo farbách. Experimentovať môžete s farbou na vlasy pomocou neónových vlasových púdrov, balzamy Love Lips sú tu vynovené tiež a v neposlednom rade trblietky - a veľa! :-)





Začnem zlatým stredom - neónovým púdrom na vlasy. Takéto niečo som ešte neskúšala. Jasné, keď sme boli malé baby, vlasy sme si farbili rôzne - fixami, namočeným krepovým papierom a pod. Toto sa mi zdalo na môj vek príliš... ale ja som povoľná takýmto šialenostiam a vyskúšala som. Dokonca som takto chodila po verejnosti a celkom sa mi to zapáčilo. Teda farebná kombinácia :-)

Púdre je možné kúpiť v 6 neónových odtieňoch - je to len na vás a vašej fantázii, ktorej medze určite neklaďte!

ZDROJ

Aplikujte ho tak, že ho po otvorení budete trieť o vlasy. V ideálnom prípade si na ruku vezmete papierovú vreckovku/tampón/gumené rukavice. V klasickom prípade na to zabudnete (ako ja) a potom si pár minút drhnete fialovú farbu z rúk.

pred farbením


tesne po aplikácii

po 8 hodinách - náznak farby tam ešte je
keď som to večer poriadne roztočila s farbami :-)

Aplikovať ho môžete na mokré vlasy a zafixovať fénom / žehličkou na vlasy. Ja som ho aplikovala iba na suché vlasy a aj keď sa večer zdalo, že tam už nič nie je, po dvoch dňoch mi pri umývaní vlasov tiekla mierne fialová voda. Na môj bežný štýl je toto poriadny úlet, ale aj brat to ohodnotil ako celkom podarené.


Druhou novinkou je multilíčidlo - trblietky, ktoré môžete aplikovať na oči, na pery, ale aj na líčka. Preferujem aplikáciu na očné viečka, na perách sa mi zdá málo vyživujúci, mám potom taký pocit suchých pier a to ja nemám rada, vtedy by som sa aj zbláznila, keby som nemala pri sebe nejaký balzam. Na líčka si ho tiež veľmi neaplikujem - v lete sa už lesknem aj tak pomerne dosť. Dostupný je v piatich odtieňoch a na e-shope ho nájdete v sekcii Lícenky.

ZDROJ






Na perách v pôvodnom stave dlho nevydrží (cca 2 hodinky, ale to nesmiete nič piť ani jesť, ak jete a pijete tak omnoho menej). Efekt vytvára celkom pekný, no na mňa je málo mastný. Toto líčenie je celkom efektné, no je možné zahrať sa a pomocou svojho obľúbeného rúžu na pery vytvoriť ombré efekt na perách. Ideálna bude kombinácia s výrazným odtieňom.

Na očiach je výdrž o čosi lepšia, aj keď po tých 8 hodinách je opotrebovanie farbičky viditeľné. Okrem toho, rozotieranie môže byť jemne komplikované a pri pohybe viečka sa tieň zlieva a otláča. Ide o odtieň Golden:




po 8 hodinách



Poslednou novinkou z kategórie líčenie je balzam na pery Love Lips. Tie tu už boli a mali tvar srdiečka. Dermacol vtedy vhodne doplnil dieročku na trhu v podobe tak žiadaného balzamu Baby Lips od Maybelline, ktorý však mňa osobne veľmi sklamal. 
V súčasnosti si môžete vybrať medzi niekoľkými variantmi balzamu Love Lips:

ZDROJ

Táto nová verzia je v pevnejšom plaste a balzam sa tak neničí ako starý srdiečkový. Dokonca sa mi vôbec nezlomil, aj keď som ho použila vytiahnutý nadoraz. Mám moju obľúbenú antistresovú vôňu Grape. Z tejto kolekcie som už mala aj sprcháč a telové mlieko a nadovšetko s láskou spomínam na antistresový telový olej, ktorého som pred svadbou spotrebovávala na litre (takmer). Balzam obsahuje aj SPF, síce len 15, ale aj to je niečo. Je príjemný, no tým, že jemne farbí si ho neaplikujem bez zrkadielka. Balzam hydratuje tak akurát, suchšie pery budú potrebovať intenzívnejšiu starostlivosť.






Myslím, že novinky sa podarili :-) Teda aspoň som sa vďaka nim trošku odviazala a pripadala si tak mlado ;-) Urobili ste so svojou vizážou niečo crazy toto leto? 

5 komentárov:

  1. Ty si sa teda vyriadila s tym farebnym pudrom ! Super ! Novinky sa aj mne velmi pačia !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Novinky se mi líbí, chtěla bych vyzkoušet to multilíčidlo :)

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najviac sa mi zapáčil ten balzam :) niekde som čítala, že tie farby na vlasy veľmi prášia, aj ty máš s tým rovnaký problém?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, to teda prasia poriadne. Mala som ju na tricku a aj na umyvadle.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]