Post Page Advertisement [Top]

Značku Toni&Guy považujem za kvalitnejšiu a pomerne často sa na ňu obraciam hlavne pokiaľ ide o styling. Donedávna som od nich nemala iné vlasové prípravky, a tak som sa asi pred 3 mesiacmi rozhodla, že je čas zmeniť to. Teda nešla som cielene do drogérie (áno, za všetkým hľadajte DM a jej 25 % zľavy na najdrahší produkt... :-)) s tým, že si musím kúpiť niečo od Toni&Guy. Skôr som hľadala kondicionér na hnedé vlasy. Podarilo sa. A keďže sa blížilo leto rozhodla som sa, že tohto roku nebudem za slamu a doprajem svojim vlasom výživu vo forme šampónu na poškodené vlasy. Ako to celé dopadlo? 

Cleanse Shampoo for damaged hair (limited edition by Marchesa)


Sľubuje opravenie, posilnenie a zjemnenie poškodených vlasov. V lete, keď vlasy často vystavujeme slnku a vode, mnohokrát sa spotíme a ktovie čo ešte vlasy jednoducho potrebujú starostlivosť navyše. Viem, že existujú prípravky špeciálne určené na letné mesiace, rozhodla som sa ich tentokrát vynechať. Ako si šampón poradil s mojimi vlasmi?


Šampón vonia jemnučko a celkom príjemne, textúrou je skôr tekutejší, no stačí ho menej a pení poriadne. Vlasy sú po umytí hydratované, vyživené, neelektrizujú a pomerne ľahko sa upravujú. Po dlhšom používaní mi však začali rýchlejšie mastnieť a okrem toho pokožka hlavy začala reagovať nepríjemnými šupinkami, a tak som ho musela prestať používať, v súčasnosti ho striedam s Head&Shouldersom. Myslím, že už si ďalší nekúpim.


Nourish Conditioner for brunette hair


Naposledy som mala vlasy v rukách kaderníčky ešte pred koncom predchádzajúceho školského roka (už mám termín na september, pretože ofinka /okrem iného/ už potrebuje zásah odborníčky) a vlasy som mala tmavohnedé. Prirodzene ich mám hnedé (aj keď svetlé), takže aj po slnení a kúpaní sa je tam stále istý náznak tejto farby. 



Keďže ide o kondicionér, je hustejší. Trošku ma prekvapila jeho vôňa, po nanesení na vlasy som totiž mala pocit, že si ich farbím - skutočne voňal mierne ako peroxid a zmes na farbenie vlasov - pre niekoho veľmi nepríjemná, pre iného bez problému, mne sa to zdalo čudné. Kondicionér však mojej pokožke hlavy nijakým spôsobom neublížil, práve naopak. Vlasy sa ľahko rozčesávajú, sú poddajnejšie, lepšie sa s nimi pracuje, sú lesklé. Nespôsobil na vlasoch žiaden zázrak, napriek tomu sa mi celkom pozdáva. 

Sprej s obsahom morskej soli stále ostane (zatiaľ) mojim top produktom, no myslím, že aj kondicionér pridám do radu vlasových prípravkov, s ktorými som spokojná ;-)


Skúšali ste produkty od Toni&Guy? Boli ste spokojní? Dajte mi vedieť v komentároch ;-)

2 komentáre:

  1. Slyšela jsem na ně jen samé rozporuplné recenze, takže zatím ne a ani to moc neplánuji :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslim, ze recenzie su rozporuplne pravom. Sampon si uz urcite nekupim, kondicioner alebo nejaku masku asi ano. Predsa len, ide o trosku drahsiu kozmetiku, a ked nesadne, tak o to viac je cloveku luto.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]