Post Page Advertisement [Top]

Na stránke www.rimmel.sk som sa zaregistrovala dávno (ak si dobre pamätám, tak to bolo pred viac ako 10 rokmi) - keď v telke bežala reklama, ktorá sľubovala, že limitovanému počtu registrovaných zašlú riasenku Volume Flash zdarma. A tak som sa dostala k svojej prvej Rimmelke. V septembri 2008 som dostala svoj prvý produkt na testovanie. Vtedy som ešte nemala založený vlastný blog, ale tvorila som pod skupinou Rimmel Agentky. Prvým produktom bol rúž z kolekcie Hydra Renew vo fialovom obale. Svoju poslednú recenziu som robila v apríli na laky Rita Ora. S Rimmelom som strávila takmer 7 rokov vzájomnej spolupráce. Prešli sme si spolu rôznymi zmenami - ako bola aj zmena webstránky, ktorú mnohí vnímali negatívne, iní zas pozitívne. Podarilo sa mi vyhrať Rimmel Shopping a zoznámila som sa s mnohými zaujímavými ľuďmi a babami agentkami. Spočiatku som robila blogy s radosťou, posledných pár mesiacov som si však recenziu nechávala takmer na poslednú chvíľu a keby neboli skupinu Agentky zrušili, prihlásila by som sa sama, že chcem prenechať svoje miesto inej babe, ktorá sa ho chopí. Predbehli ma však a musím povedať, že mi to prišlo strašne ľúto. Predsa len - 7 rokov je dosť dlhá doba a Rimmel bola moja vášeň - nielen produkty, ktoré som dostala, ale mnoho iných som si aj kúpila. Postupne som začala objavovať aj iné značky, no nemôžem povedať, že moju kozmetickú taštičku tvorí jedna značka a zrejme to nikdy tak ani nebude. Rada skúšam, porovnávam aj v lacnejších aj v drahších kategóriách. Viem, že ani tento blog nebudem písať navždy, raz jednoducho príde čas, keď si poviem, že som už dosť stará alebo jednoducho mi neostane čas a energia kvôli iným povinnostiam. Zatiaľ je však tento stav (snáď) v nedohľadne (aj keď situácia sa môže zmeniť hocikedy ;-)). Ako poďakovanie za činnosť agentiek nám však z Rimmelu poslali ešte dva posledné produkty a jeden z nich vám po tomto dlhom a miestami možno nezmyselnom úvode predstavím.


Mám rada takéto produkty a moje neskonalé sympatie si získal rúž Longlasting Lip Colour od Dermacolu. Oba by mali pracovať na rovnakom princípe - najprv nanesiete farbu, necháte uschnúť a potom čarujete s leskom.



Na obrázku vidíte, že farebná časť (Step 1) je o 1 ml väčšia ako lesková časť (Step 2). Pre mňa trošku nepochopiteľné, keďže viac použijem lesku ako farby a logicky by to rozloženie mohlo byť práve ako pri Dermacole, kde je síce máličko, ale predsa len väčšia časť s leskom. No, už keď sa rozhodli takto, čo už. Pre mňa jednoznačne negatívum, aj keď to balenie je skutočne krásne.

Do rúk sa mi dostal odtieň 200 I´ll call you - tie názvy odtieňov pri produktoch Rimmel ma vždy pobavia, sú zaujímavo premyslené. Je skôr tmavoružový.



Farebná časť nevonia nijak výrazne a pokiaľ ide o leskovú časť, vôňou trošičku pripomína lesky Oh my gloss!, ale je takmer vernou dvojníčkou vône leskovej časti Dermacol rúžu. Na bývalej oficiálnej stránke uvádzajú 4 odtiene, avšak produkt tam už nekúpite. Na novej oficiálnej stránke, ktorá je jazykovou verziou originálnej oficiálnej stránky (avšak iba v CZ) produkt síce nájdete, ale tiež ho nekúpite. A tak, ak vás produkt zaujal, si ho môžete kúpiť buď v klasických drogériách alebo na stránkach niektorých parfumérií. Napríklad u Elnina majú dva odtiene, ktoré nie sú uvedené ani na českej oficiálnej stránke a za takmer smiešnu sumu ;-)

Na oficiálnej britskej stránke však nájdete už všetkých 8 dostupných odtieňov:


Keďže majú takmer rovnaké benefity v porovnaní s Dermacolom (okrem toho, že Dermacol ponúka na našom trhu 9 odtieňov produktu) zaujímalo ma, ako dlho vydrží na perách. A tak som testovala :-)









Farba je nádherne sýta a schne celkom rýchlo - približne do minúty bolo možné aplikovať leskovú časť - tej som, ako som písala už vyššie, dala viac ako farebnej časti, preto je jasné, že lesk spotrebujem skôr ako farbu. Po finálnej aplikácii boli pery farebné a pritom nádherne lesklé.

Rúžu som dala zabrať - jedla som a pila a držal sa veľmi statočne. Približne po 4 hodinách sa však začal olupovať, čo pri výraznejších odtieňoch vidno takmer ihneď. A začal zanechávať stopy na hrnčeku. Farba aj lesk však boli bez opätovnej aplikácie stále veľmi výrazné. Celkovo má výdrž len trošku slabšiu ako Dermacol. 16 hodín však bez opätovnej aplikácie nevydrží ani jeden z nich - to by ste tých 16 hodín museli byť ticho, nejesť a nepiť - a to sa veru pri bežnom fungovaní nedá.



Škoda, že lesku je v tomto balení menej ako farby. Ide o veľmi podarený výrobok. Produkt takéhoto typu podľa mňa nesmie chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke - nikdy neviete, kedy budete potrebovať rúž, ktorý vydrží ;-) A ak ho máte zo sebou niekde na akcii, stačí pár ťahov a vyzerá ako práve nanesený.

14 komentárov:

  1. mne by práve vyhovoval práve tento pomer ako má rimmel :) moc lesklé veci nemusím a veľa ľudí nanáša len tú farbu aby im pery ostali matné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. každému vyhovuje (pri líčení) niečo iné :-) ja som na šťavnatosť a lesklosť :-) keď som mala na perách len samotnú farbu, mala som pocit suchých pier a ten priam neznášam

      Odstrániť
  2. Ahoj, ja som stránky objavila veľmi neskoro, tiež by ma to veľmi bavilo a ty si robila krásne blogy.. Provocalips určite vyskúšam, vyzerá ako dobrý pomocník :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný odtieň a aj pekná recenzia :) a nevieš prečo tie rimmel blogy boli zrušené? Pretože niekedy som tam zavítala a rada si prečítala o daných produktoch

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedine, co viem je stanovisko, ktore nam posielali v maile - prechadzali na novu stranku a do jej koncepcie nieco ako agentky nezapadali. No, zmena je zivot. Stare stranky vsak zatial funguju :-)

      Odstrániť
  4. Moc se mi líbí výsledný efekt na rtech :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skoda,ze sa tento vyrobok u nas nepredava. Na www stranke sice uvedeny je, ale neda sa kupit (teda aspon cca pred tyzdnom to este tak bolo. A zaujal ma presne tento odtien.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemozem nesuhlasit. Nedal sa kupit a momentalne nie je dostupny pokial viem ani v drogeriach :-(

      Odstrániť
  6. Strašně se mi líbí ta barvička, fakt jsem se do ní zamilovala..

    Victoria's Secret Mango Temptation

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento clanok aj vo mne vyvolal spomienky...tiez som bola RA, hoci som skoncila skor, ale obcas som vas citala..skoda, bol to dobry projekt, len ku koncu sa to uz ani mne nepacilo..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-) určite to bol dobrý projekt, ktorý začal ešte pred boomom blogov a vlogov, takže tie ho potom nejak tak vytlačili a asi to aj tak malo byť. Boli to príjemné roky, no chcelo to už aj zmenu

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]