Post Page Advertisement [Top]

Značku Moje som vám predstavila už pri skvelých rúžoch. No tie, samozrejme, nie sú jediným produktom, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Stále ma baví skutočnosť, že je veľmi lacná a ako som sa presvedčila aj na už spomínaných rúžoch - kvalitná. Ako dopadli v mojom testovaní balzamy na pery?


Značka má v ponuke celkovo zatiaľ 7 druhov balzamov na pery: brusnica, pšenica, rakytník, arganový olej, cola, multivitamín a balzam pre mužov. Cena je skvelá: 1,19 €. Aký je účinok a hlavne - spĺňajú tie tri slová na obale (výživa - hydratácia - ochrana)?




Detail zloženia:
BIO BALZÁM NA RTY 3V1 - ARGANOVÝ OLEJ 04 RICINUS COMMUNIS SEED OIL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, CERA ALBA, COPERNICIA CERIFERA CERA, EUPHORBIA CERIFERA CERA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL (ARGAN OIL), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, AROMA, TOCOPHEROL, BENZOIC ACID, PEG-8, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID

BIO BALZÁM NA RTY 3V1 - BRUSINKA 01 PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, ISOPROPYL MYRISTATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, PARAFFIN, CERA ALBA, PARFUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL; ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, BENZOIC ACID +/- MICA, CI 15580, CI 77891


Zvolila som si varianty arganový olej a brusnica. Obaly majú rovnaké, odlišujú sa len farebnosťou a obrázkom. Po otvorení však vidno, že sa odlišujú trošku viac:



Arganový olej




Brusnica





Ako ste si určite všimli podľa fotiek - okrem farebnosti je medzi balzamami rozdiel aj v efekte. Brusnica dodá perám jemnučký shimmer. Samozrejmou súčasťou balzamu je jemnučká vôňa - arganový olej typicky po oleji, brusinka jemne sladko.

Oba produkty sa hrdia slovíčkom BIO na obale. To momentálne dosť fičí, ľudia častejšie sledujú zloženie a volia prírodnejšie varianty. Ani zďaleka nie som odborník na zloženie, no podľa toho, čo som vyčítala, to s týmito balzamami nevyzerá zle, práve naopak. 
S výdržou sú na tom tiež pomerne dobre - nevydržia síce toľko, čo Eos, také 2 hodinky však na perách držia absolútne bez problému (teda pokiaľ nejete a nepijete, samozrejme). Keď som si ich dala na pery večer pred spaním (lebo ja jednoducho nezaspím s pocitom suchých pier), ráno som na nich síce nič necítila, no neboli suché.
Obaly sú praktické, aj keď ten plast vyzerá trošku nekvalitne. Prežili aj pád na zem a zatiaľ sa nerozbili. Vždy mám jeden so sebou a aj presúvanie a ukladanie tašky zvláda.

Keď sa vrátim naspäť k tým trom slovám výživa - hydratácia - ochrana musím skonštatovať, že za tú cenu ide o veľmi dobrý produkt. Hydratácia by síce mohla byť trvácnejšia, takže ak máte suchšie pery, budete potrebovať častejšiu aplikáciu, a mohol by obsahovať aj nejaký SPF, keď už hovoríme o ochrane pier, no aj takto ide o podarený výrobok, ktorý má svoje miesto na trhu. Tuho som rozmýšľala nad kúpou mužského variantu pre drahého, avšak stačí, keď mám balzam na perách (bezfarebný) a nechce mi dať pusu, lebo "si mastná", prípadne, ak ho k puse znásilním, hneď sa utiera, akoby išlo o najružovejší rúž na svete. No, to je on. Aspoň jeho veci zaberajú menej miesta v kúpeľni :-P

8 komentárov:

  1. Ja som si kúpila ten multivitamínový a už sa teším kedy ho začnem používať, ale najprv musím spotrebovať tie, čo mám rozpoužívané a tých je hrozná kopa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baby a kde kupujete kozmetiku MOJE? Cez eshop? Lebo tomu by som sa rada vyhla kvôli tomu že sa samotné poštovné by som mala ďalšie tri balzamy :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja som nejaké produkty videla v našej mini teta drogérií :) ale netuším, či aj tieto balzamy tam majú :))

      Odstrániť
    2. No niekedy zájdem pozrieť aj do našej :), ale asi to záleží aj od majiteľa drogérie že produkty akej značky predáva.

      Odstrániť
    3. Je pravda, ze ak chces objednat len balzam, cez web sa to velmi neoplati. Zatial som vsak tuto znacku aspon ja nikde v kamennych predajniach nevidela, no ako pise Janka, ze ju videla v Tete, asi to zalezi od majitela predajne, ako pises. Ak ju najdes niekde v kamennej predajni, daj mi vediet ;-)

      Odstrániť
  3. Balzamy vypadaji velice dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]