Post Page Advertisement [Top]

Tohto roku oslavovala moja obľúbená drogéria pekné výročie - 20. A ako inak, rozhodla sa obdarovať svojich zákazníkov. Prvý slovenský DM box bol vianočný, dlho sa o žiadnom nechyrovalo, až kým nevyhlásili výzvu niekedy v máji. Podarilo sa mi jeden získať a bola som fakt rada. Samozrejme, že som si ho nevyzdvihla hneď v prvý deň, a tak som sondovala po blogoch a fanpage na Facebooku. Vedela som, čo si vyzdvihnem a rozhodla som sa, že neprispejem do zástupu tých, ktorí informovali o obsahu hneď. Nechala som si čas a takmer všetky produkty aj vyskúšala na vlastnej koži. Preto vám prinášam kompletné hodnotenie výročného DM boxu! PS. práve teraz - do 9. augusta 2015 máte možnosť zapojiť sa do žrebovanie o letný DM box, za takú istú sumu - 5 €! Ja som sa už zapojila, aj keď neverím, že vyhrám, keďže som mala to šťastie a podarilo sa mi získať predošlé dva.
Na kompletné hodnotenie boxu som si nechala približne dva mesiace, počas ktorých som používala jednotlivé produkty.


Dm drogériu mám rada z viacerých dôvodov - okrem toho, že majú vlastné línie produktov, ktoré sú kvalitné a cenovo dostupné majú často rôzne akcie, môžete ušetriť na ich systéme vernostnej karty a radi obdarúvavajú ;-) Tento box bol v krásnej zlatistej škatuľke s nápisom oslavy.



Po jej otvorení ste nemali možnosť vidieť obsah, ale pekne previazané prekvapenie :-) Poteší, keď si pomyslíte, koľko sa s tým museli vyhrať, aby to bolo takto efektné.



Obsah DM boxu je už každému známy, no takto na mňa vykukol zo škatuľky a potom som si jednotlivé produkty pekne porozkladala na gauči:



Už dopredu sa priznám, že v balíčku bol jeden produkt, ktorý som nepoužila a už som ho aj darovala sestre - sada žiletiek Wilkinson. Nikdy v živote som nepoužila žiletku, vždy som sa totiž bála, že sa porežem. Odkedy som začala s odstraňovaním chĺpkov, spolieham sa na depilačné strojčeky a môj súčasne používaný Braun mám už pekných pár rokov (asi 8, ak dobre rátam). Takže žiletky nie sú nič pre mňa, dokonca ani môj chlap sa neholí žiletkami, ale strojčekom. V tomto smere sme sa našli ;-) U nás žiletky nenájdete.

Ostatné produkty (okrem Adidasu, samozrejme :-)) som poctivo a s nadšením skúšala na vlastnom tele. Myslím, že box sa viac ako vydaril, osobne sa mi jeho obsah páči omnoho viac ako v prvej verzii (ak to takto bude pokračovať, máme sa pri ďalších boxoch fakt na čo tešiť!). Celkovo sa však dosť podobal na obsah prvého boxu - no nepovažujem to za negatívum, to určite nie. Našla som si tam presne produkty, ktoré používam a verím, že je nás väčšina ;-)

V boxe bolo...

... niečo na vlasy


So šampónmi Garnier Fructis mám celkom dobré skúsenosti a znáša ich aj moja problematická a jemne citlivá pokožka hlavy. Tento som však ešte dosiaľ neskúšala. Vonia veľmi príjemne ovocne po granátovom jablku, vôňa však nie je intenzívna, a tak ani vtieravá a nevadí. Pení akurát a čo je hlavné - nedráždi moju pokožku. Pokiaľ ide o hustotu vlasov, tak som toho názoru, že tú si opticky môžeme ovplyvniť stylingom, vlasy po použití však nie sú pricapené ku hlave, po vyfénovaní aj bez stylingu som badala jemný náznak pokusu o objem (moje vlasy, ak nepoužijem správne prípravy a nevyfúkam/nevyželím, tak vyzerajú ako slama/polievka cca po dni a spľasnú dosť rýchlo). Nebudem tvrdiť, že pri tomto šampóne sa mi to nestalo, ale ani to, že pôsobil úplne opačne. Celkovo som však spokojná, určite ide o zaujímavý drogériový produkt.
Keď som sa pozrela na kozmetickú výbavu môjho muža zistila som, že v sprchovacích produktoch prevláda Adidas, preto aj tento bol trefou do čierneho. Vonia tak klasicky - adidasovsky, vlasy po ňom rýchlejšie nemastnejú, avšak drahý preferuje skôr produkty proti lupinám, takže tento šampón nie je tak celkom preňho, no pokožku hlavy mu nedráždi.


... niečo na telo


Sprcháče Dove ja teda môžem a všetkými desiatimi. Sú nesmierne jemné, krémové, jemnučko voňavé a pokojne by som ich kategorizovala ako dokonalý drogériový sprchovací gél, aj keď na mňa pôsobia skôr ako krém. Táto klasika je produkt, ktorý sa v mojej poličke objavuje častejšie. Pokožku upokojuje, hydratuje (avšak v prípade suchšej budete potrebovať krém, o tom bez debaty). Sprcha s ním je jednoducho zážitok.
V ostatnom čase som sa dala na oleje - či už telové, vlasové, pleťové alebo také, ktoré sú vhodné na multi použitie. Preto ma potešil olej od značky Kneipp. Vôňou mi pripomína kolekciou Aroma Ritual od Dermacolu - variant belgická čokoláda s pomarančom. Tá vôňa je pre mňa neodolateľná, vyvoláva vo mne chuť na belgickú čokoládu. Ako pri takmer každom oleji - trvá, kým sa vstrebe do pokožky. Jeho používanie je príjemné a skutočne by som ho prirovnala k aróma terapii. Pokožku hydratuje, vyživuje a zjemňuje. Osobne mám radšej oleje ako telové mliečka či krémy, pretože po použití sa pokožka tak nádherne leskne a vďaka konzistencii si telo vyživím trošičku rýchlejšie - to sú však len moje pocity.


... niečo na zuby



Potešila aj zľakla som sa bieliacej zubnej pasty Teeth Expert white look naraz. Bieliace pasty zvyknú pôsobiť nepriaznivo na citlivé zuby a moje majú sklon k citlivosti - aj keď najmä večer používam Elmex Sensitive, a to je moja spása. Prvé použitie som nejak nevedela prežuť. Pasta mi chutila ako tie prípravky, ktoré používajú zubári - trošku ma aj naplo. No snažila som sa prekonať sa a nejak som si zvykla, už mi v tej zubárskej vôni začal byť sympatický aj jemný náznak mentolu. A, samozrejme, chcela som ukázať ten optický bieliaci efekt:

Fotené za rovnakých svetelných podmienok v kúpeľni s bleskom:

Pred umytím

Po umytí - okamžitý optický bieliaci efekt je celkom sympatický. /Rozdiel medzi fotkami je niekoľko minút./ Netreba však zabúdať, že ide iba o optický efekt, ktorý ešte viac zvýraznil blesk foťáka.


Pasta nespôsobuje zvýšenú citlivosť zubov a nedráždi ani ďasná. Je vhodná na každodenné používanie, po spotrebovaní ju však plánujem prestriedať s nejakou nebieliacou. Na zuby striedam pasty - ráno túto, večer Elmexku, raz týždenne aj Elmex gél. Celkom potešil aj fakt, že je naša - vyrobená v Poprade.


... niečo na líčenie





Toto je moja prvá skúsenosť s riasenkou Glamour Doll a celkovo aj produktom značky Catrice. Ja viem, asi je to poriadna hanba, keďže o tejto značke sa v česko-slovenskej blogosfére popísalo už veeľmi veľa a snáď neexistuje bloggerka, ktorá túto značku neskúšala - donedávna existovala - ja! Povedala by som, že ide o celkom vydarenú riasenku, ktorá mi už po prvom použití takmer vyrazila dych.





Použila som ju aj v tomto líčení na konci školského roka. Pracuje sa s ňou jednoducho, nevytvára hrudky, nežmolkuje, krásne predĺži a dodá riasam aj mierny objem. A to všetko ani nie za 5 €! Po dvoch mesiacoch používania (a to som ju nepumpovala, keď som sa líčila a dávala som pozor, aby som ju zatvorila poriadne) však už mierne vysychá a líčenie nie je to, čo bývalo. Takýto efekt na očiach vydrží po celý deň, odličuje sa jednoducho odličovačom alebo micelárkou. Riasenky by sa však aj tak mali striedať pomerne najčastejšie spomedzi všetkých líčiacich produktov kvôli hygiene a prevencii rôznych očných infekcií, takže cca po dvoch - troch mesiacoch pravidelného používania odporúčam kúpiť si novú. Za tú cenu sa však určite oplatí. Catrice - klobúk dolu! Verím, že to nie je prvý produkt, ktorý si ma získal.


... a niečo na nechty



O gélových lakoch Essence som už počula pomerne dosť. Majú široký plochý štetček, vďaka ktorému je aplikácia úplne jednoduchá. Fotka nevystihuje odtieň (114 ever young) úplne dobre, je skôr viac dočervena, avšak nie až úplne pravá krvavo červená.


Aj bez použitia nadlaku je príjemne lesklý. Schne dosť rýchlo, avšak nedajte sa oklamať a preventívne nerobte nič, čo by mohlo zničiť vašu manikúru asi jednu hodinu. Potom však drží pekne. Trošku sa olupuje tak po 4-5 dňoch, čo je však slušná výdrž za priaznivú cenu.


DM jednoducho vie, ako na nás. Celkom ma prekvapilo, že v tomto boxe nebol žiaden produkt vlastnej značky, no vôbec mi to nevadí. Bolo tam všetko, čo žena (a jej chlap) v lete potrebuje a využije.

Keď si tak spomeniem na senzáciu okolo mystery boxov... a Ladybox či Senzabox, ktoré stáli približne trojnásobok toho, čo stojí DM box ani sa nečudujem, že tieto projekty už na Slovensku a v Česku nefungujú. Takto nadupaný box za 5 € jednoducho len tak ľahko žiadna iná mačka vo vreci netromfne.

4 komentáre:

  1. DM box mam a z tohto som bola velmi nadsena. Catrice riasenka ma prekvapila milo, mne este nevysycha a je moja najoblubenejsia momentalne. :) Vsetko skvele a vyuzitelne veci.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Box vypadá moc dobře, já bych z něj měla velkou radost :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre! Som rada, že so mnou súhlasíte, že box sa naozaj vydaril ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Box som vyhrala tiež a väčšina vecí ma potešila :) mne bohužial, naopak lak na nechty nevyhovuje, pretože sa veľmi rýchlo lúpe...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]