Post Page Advertisement [Top]

Keď sa tak pozerám do mojej kúpeľne, hľadať niečo, čo by som neodporučila vôbec nikomu bolo pomerne ťažké. No predsa len sa mi to podarilo, aj keď sa zlým produktom snažím vyhýbať, nie vždy sa to predsa len dá. Hlavne, keď chcete vyskúšať niečo nové. Tieto vecičky síce nie sú najnovšie novinky, ale patria k tohtoročným antivychytávkam. A keď sa tak pozerám na môj blog, tak od októbra ide o prvý total Fail príspevok. A to som nadobúdala pocit, že som kritickejšia ako kedysi! ;-)


Oba produkty mám v kúpeľni už nejaký ten mesiac a stoja relatívne nepoužité. Prečo? Lebo po prvom použití ma tak sklamali, že som ich zahrabala na dno poličky. No aká by som to bola, ak by som produkt odsúdila po prvom použití? Takže vám prinášam skúsenosť po viacerých pokusoch.

Lak na vlasy Styliste Ultime toho nasľuboval. Vraj 48 hodinová výdrž účesu, amino-q komplex a mini obrázok Claudie Schiffer. Toto všetko ma malo presvedčiť a, bohužiaľ, očividne aj presvedčilo a lak som si kúpila. Stál okolo 5 € a bolo to v čase, keď som ešte nepoznala lak na vlasy od Aussie. Vidíte, že je ultra strong a v žiadnom prípade som ho nechcela používať denne. Ten pokus o vôňu som rozdýchala, resp. rozkašľala. No efekt, ktorý vytvoril na mojich vlasoch bola skvelá antireklama (neviem, čo mám dnes s predponou anti-). Zlepené a tie zlepence boli pomaly akoby lupinaté pramene. Nie, neaplikovala som lak z tesnej blízkosti. Vlasy boli nerozčesateľné, mastné a chúďatká určite aj utrápené. A preto - nikdy viac. Ak Claudia chce, nech ho pokojne odporúča ďalej.. veď jej kráľovsky platia ;-)
Baleu často vychvaľujem, no nie každý produkt je hodný WOW efektu. Ako majiteľku zmiešanej pleti so sklonom k lesku v T zóne a akné ma celkom potešil produkt, ktorý mi má pleť matovať. Celkom ma aj nalákalo spojenie pleťová voda a púder 2v1. Príjemná vôňa je pri značke Balea snáď už jednoznačná súčasť a veruže to nebolo inak ani teraz. Ešte aj tá farba vo mne vyvolávala chuť dať si malinky. Postupovala som presne podľa návodu vzadu. Dôkladne som pretrepala, aby sa spojili obe zložky produktu a naniesla na tampón. Dočkala som sa lepkavej pleti, matný efekt som čakala márne niekoľkokrát. Aj keď je vhodná na každý typ pleti, myslím, že lepkavú ju nechce mať nikto.

A preto som týmto dvom povedala adios, amigos! Ktoré produkty vás sklamali v poslednom období?

10 komentárov:

  1. Esteze som si tu vodu od Baley nekupila, tak sa na mna roztomilo kukala z regalu :D :D mna rozhorcila, sklamala a neviem co este vsetko Gosh tvarenka, za tie peniaze som cakala ine kafe a nie kvalitu Essence :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár! :-) Nebyť jedných očných tieňov Eye Dust, tak celkovo značku Gosh nejakým spôsobom zatracujem... mala som síce len tri produkty, ale kvalita v pomere k plnej cene nie je ohurujúca, presne, ako píšeš.

      Odstrániť
    2. Ale ja som tak duuufala. Vsetko to vyzeralo tak krasne a stavnato a tak. A je to znacka, ktoru bezne nevidiet na kazdom kroku, tak som si chcela dat odmenu. Len sa to nevydarilo. Ale dakujem za tip na lak - ta Claudia uplne laka "kup si ma, kup"....no nekupim, zavrem pred nou oci :D

      Odstrániť
    3. poznám ten pocit :-) Tak som rada, že som trošku pomohla ušetriť sklamanie ;-)

      Odstrániť
  2. Mňa teda poslednú dobu sklamala riasenka Bourjois volume 1 seconde, ktorá je otrasná. Riasy nepredĺži, nevytočí, nedodá objem a nepomôžu ani klieštiky pretože riasy zas vyrovná. Ľutujem, že som za ňu toľko utratila. Niekedy sa zamýšľam či sa oplatí investovať stále do nových a nových riaseniek a neostanem u tých, ktoré mi vyhovujú. A potom ma zas uchváti dáka reklama poprípade balenie a ja ju musím mať =D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som úplne ja :-) aj keď mi nejaká riasenka sadne, často skúšam nové, v tomto sa asi nikdy nezmením. jedna jediná riasenka je pre mňa trošku nuda ;-)

      Odstrániť
  3. Mě hrozně zklamala řasenka Max Factor False Lashes, totálně slepuje řasy, že druhou vrstvu nedáte, tedy natřít by se dala, ale projet řasy kartáčkem už ani náhodou. Odlíčit jde taky blbě, akorát si vytrhnu pár řas a stejně ji tam furt zbytky mám. Za tolik peněz takovej kšunt. Taky mě zklamal antiperspirant Dove s granátovým jablkem, hrozně smrdí, jak když se zkazil a je na pokožce nepříjemný. Nevím, jestli máte na Slovensku drogerii Teta, ale jejich čistící voda značky Ellie, to je taky hnus převoněnej smradlavej. :(
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá voda bola fakt dobrá hovadina! :D Mňa aj zmatňovala, ale brutálne ma ťahala a okrem toho ešte aj znemožňovala normálne sa nalíčiť.
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som mala od značky Balea tiež pleťovú vodu, ale zelenú. No a tiež mi vytvorila úplne lepkavý efekt, takže ani tú neodporúčam. Lak na vlasy som nemala, ale pocit zlepených vlasov mi vytváral ten zelený taft a čiastočne i čierny.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lakom Taft som dala navždy ale navždy zbohom, zlepia vlasy a to je jedno či máte strong verziu alebu tú najsliabšiu tužiacu, a potom skúste tie vlasy rozčesať tú pômože už len šampón, nehľadiac na to že s tými lepkavými a HNUSNE zlepenými vlasmi musíte vydržať celý deň, to nie je lak to je lepidlo, keď si budem chcieť nabúdúce zlepiť vlasy navštívim farby-laky, a to ešte nehovorím o ich odpornej vôni...tú je krásny príklad toho ako dokáže reklama a značka silno ovplyvniť a potom profitovať z tuctových produktov, krorým nahodia aj supiš "lacnú" cenu.....

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]