Post Page Advertisement [Top]

Konečne!!! Tak toto si určite povedali všetci žiaci a verím, že aj pedagógovia :-) Tých pár týždňov ja nenazývam prázdniny, ale nutná psychopauza  - inak by som sa aspoň ja určite skoro scvokla. A okrem toho, že som bola pozrieť moju už dnes dvojtýždňovú sesterničku Viki a jej súrodencov, som si zatiaľ stihla tak trošku oddýchnuť a približne si naplánovať leto. No a v rámci toho vám v skratke priblížim moje dni :-)


Začnem klasicky - kozmetikou, no niektoré výrobky budú ešte v samostatnej recenzii :-)



Bez čoho si nevieme predstaviť leto? Bez sprchy! Aspoň ja určite a zvyknem sa opláchnuť aj pár krát denne v prípade potreby. A preto používam viacero sprcháčov. Musím veľmi pochváliť obsah DM boxu (o ktorom tu ešte bude samostatná recenzia), pretože Dove patrí jednoznačne medzi TOP v sprchovaní. Je jemný, krémový a nádherne vonia. Obľúbila som si však aj aloe upokojuujúci sprcháč od Herbalife, ktorý je skôr priehľadný a nemá výraznú vôňu.
K letu nevyhnutne patrí deodorant alebo antiperspirant. Začala som používať novinku od značky Balea Active deo roll on. 48 hodín nevydrží, ani keby som ho prosila, no celkom účinkuje aj v tých horúčavách nemám zo seba pocit, že by som sa radšej mala zahrabať kvôli pachu, pretože tento deo jemne citrusovo pot prekrýva.
Ďalšie produkty sú z kategórie telová kozmetika - konkrérne ide o Bio olej Kneipp, ktorý bol taktiež v DM boxe. Je úžasný. Zamilovala som sa doňho po prvom použití. Cítim tam pomaranče a najlepšie je, že sa dôkladne stará o moju pokožku. 
Čo by to bolo za leto, keby som nevyskúšala aj nejakú slim produkt? :-) Tentokrát som stavila na niečo trošičku lacnejšie a bežne dostupné napr. v už spomínanej DM, ale aj na nete, konkrétne môj je od Elnina, no majú ho aj vo výhodnejšom balení - Dermacol Enja Cryo. Naozaj je veľmi chladivý, ale tak príjemne. V zime by som ho však asi nepoužívala, pretože som celkom teplomilný človek :-) Nie, neverím, že samotný sprej pomôže, ale v kombinácii s pohybom a vyváženou stravou dopomôže. A ja už začínam vidieť nejaké výsledky, ale o tom trošičku neskôr :-) No a aby som nezabudla - nezanevrela som ani na moju pomôcku CelluBlue a masírujemsa ňou večer po sprche po natretí olejom alebo aj týmto Dermacol sprejom. Masáž ešte podporuje efektivitu spreja a moja celulitída je o čosi menej viditeľná ako na začiatku.
Na tejto foto sú ešte dva produkty, bez ktorých si neviem predstaviť deň - Stérimar, ktorým si prečisťujem nosnú sliznicu (kedysi som bola doslova závislá od všelijakých nosných sprejov a nemohla som dýchať bez streku, postupne som prešla na morskú vodu a pri nej som aj ostala) a balzam na pery. V súčasnosti je na mojom nočnom stolíku Figs&Rouge - môj prvý balzam od tejto britskej značky a som veľmi spokojná. Aj keď tá aplikácia je trošku nepraktická a nevydrží toľko, čo Eos, je to jeden z lepších balzamov. A má priaznivé zloženie, inak by ho Baška nemala v ponuke svojho obchodíka www.biobeauty.sk :-) Vanilku v ňom veľmi necítiť, skôr je akoby bez chuti a vône, čo mi až tak nevadí. Pery sú hydratované po celú noc, cez deň však pozorujem trošičku slabšiu výdrž a je potrebná častejšia aplikácia, preto na deň preferujem Eos.


Ako som dnes napísala na stránke na facebooku - s niečím som prestala a znovu začať bolo sakra ťažké. Prestala som sa poriadne hýbať. OK. raz za čas som si zbehla do fitka, ale už to nebolo ono. A tak som si predsavzala, že sa cez leto dám do laty, ale tak, že budem cvičiť pravidelne. Nie, nechcem chudnúť a ustúpila som od kupovania nezmyslov na chudnutie. Jednoducho chcem spevniť a nechcem sa zadýchať pri menšom stúpaní. Takže som sa vrhla na športy - pre mňa v podstate nič nové, len som sa na ne vrhla tak systematickejšie a hlavne pravidelnejšie - v poslednom čase najmä pingpong a tenis. No a zas som skončila pri Jillian, tú ženu nenávidím a milujem 2v1. Už necvičím len 30 Day Shred, ale skúšam aj iné jej programy, celkom ma zaujalo 6 week pack. Takže som sa začala potiť. Nediétujem, jem všetko, ale s mierou a rozumne. Snažím sa vyhýbať sladkému a po večeroch nejem, inak si dám cez deň hocičo :-) Držte mi palce, hlavne, nech v tomto aktívnom životnom štýle vytrvám :-) A konečne sa idem vrhnúť aj na tú hromadu kníh, čo som si nakúpila ;-) Začnem asi Chatrčou, keďže Rázcestie som už prečítala a pokračovať budem Storočným starčekom, ktorý vyliezol z okna a zmizol :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]