Post Page Advertisement [Top]

Ja a moje vlasy. Tak to je samostatná kapitola hodná veľkej kritiky, ale v ostatnom období sa fakt snažím. Už približne mám prehľad, ktorý výrobok mi nesedí a našla som si aj pár obľúbencov. Občas ma však potrápia lupiny a svrbivá pokožka hlavy. Viem, že keď použijem Head&Shoulders, lupiny mi zmiznú, no automaticky sa moje vlasy zmenia na presušenú slamu a pokožka hlavy si pýta výživu. Takže aj keď som po Head&Shoulders zatiaľ nesiahla, vyskúšala som niečo iné, čo by malo mojim problémom pomôcť. Pre mňa novinka - vlasová výživa s kokosom a čiernym ricínovým olejom od značky Tropic Isle Living.


Po otvorení téglika ma omámila kokosová vôňa jemne pretkaná vôňou bambuckého masla. Priznám sa, netuším, ako vonia čierny ricínový olej (black castrol oil), ale tieto dve mnou spomínané zložky tam ja cítim najviac.




Etiketa so slovenským popisom je už trošku zničená, keďže ide o papierovú nálepku a ja produkt chytám často mokrými rukami.
Prečo práve čierny ricínový olej? Podľa stránky bionatural.sk, kde si môžete tento produkt zakúpiť za 13,36 €, je skvelý, lebo:
  • ochranný olej, ktorý pomáha vlasy spevniť a pomáha ich rastu
  • čistiaci olej, ktorý detoxikuje vlasovú pokožku a tým pomáha k dosiahnutiu pevných vlasov a ich rastu
  • zabraňuje strate vlhkosti vo vlasoch tým zabraňuje vysúšaniu vlasov
  • dodáva vlasom lesk
  • vyživuje vlasy a vlasovú pokožku
  • odporúčaný na hot oil treatment (ošetrenie teplým olejom)
  • úžasný na suchú vlasovú pokožku a lupiny
  • na ekzém vlasovej pokožky
  • ako gél na vlasy, votrite do vlhkých vlasov a upravte
  • zjemňuje vlasy a ošetruje kučery

Aj keď sa balenie môže zdať malé, verte mi, vydrží celkom dosť. na jedno použitie si ho totiž nenanesiete veľa.
Farba je dožlta, netreba si ho mýliť s kokosovým olejom, ktorý sa pri kontakte s teplou kožou roztápa. Tento je mazľavý, ale akoby mal v sebe také drsné čiastočky pripomínajúce zrniečka.





Aplikujem ho zásadne na vlhké vlasy, nechám chvíľku pôsobiť - tak do 5 minút - a pokračujem v umývaní vlasov ako obyčajne. Spočiatku - najmä, keď som sa snažila produkt votrieť si do vlasov a pokožky hlavy som si nevedela predstaviť, ako má takéto niečo pomôcť mojej hlave. Aj keď je mazľavý, no obsahuje tie čiastočky a tým pádom vytvoril akoby jemnučkú pílingovú vrstvu. Na vlasoch pôsobil skôr sucho ako mokro, dúfala som, že to ešte niekedy zmyjem z hlavy a nebudem mať vlasy pomotané. Ach, ako som sa mýlila :-) Áno, pôsobil tak, ako som popísala, avšak po aplikácii šampónu, kondicionéru a dôkladom opláchnutí som mala pocit, akoby to tým vlasom fakt pomohlo. Po niekoľkých aplikáciách (veď už aj vidno, koľko v balení chýba) musím skonštatovať, že pokožka hlavy ma už nesvrbí a lupiny sa mi tvoria zriedkavejšie. Uvidím, ako bude pôsobiť po spotrebovaní celého balenia, každopádne, som veľmi spokojná.

Skúšali ste niečo podobné na vlasy? Ako ste boli spokojné?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]