Post Page Advertisement [Top]

Rozmýšľala som, či uvediem ako názov príspevku názov výrobku, no nakoniec som si to rozmyslela. Celý názov produktu, o ktorom bude dnes reč je totiž 3D Hyaluron Therapy Wrinkle Filler Toning Fluid. Viem, že tónovací krém nie je to isté, čo mejkap, avšak po niekoľkonásobnom skúšaní tohto produktu som presvedčená, že je to skôr niečo ako mejkap ako tónovací krém, aj keď ani od krému to nemá ďaleko. Dámy, predstavujem vám môj prvý anti-wrinkle "mejkap".


Produkt bol zabalený v úhľadnej škatuľke v celofáne, no na fotenie som celofán už odstránila. Resp. produkt som fotila až po tom, čo som ho už cca mesiac používala :-) Na škatuľke bol popis produktu, ako aj jeho zloženie.







Keď som skúšala naniesť mejkap na ruku, bola som prekvapená z toho, aký je hustý. Áno, je to fakt tónovací krém/fluid, napriek tomu sa podstatne odlišuje od tónovacích krémov, ktoré som dosiaľ skúšala, niektoré iba vo vzorkách.





Je naozaj veľmi hustý! To, čo vidíte na fotke, je jedno stlačenie pumpičky, na nalíčenie tváre stačí menej, preto stláčajte opatrne. Možno ako nevýhodu vidím balenie - ktoré je neprehľadné a nevidíte, ako ste na tom - či už ste na dne produktu alebo ešte "máte čas"; na druhej strane je však omnoho ľahšie ako keby bolo zo skla a ak aj náhodou spadne na zem, podlahu či inde, nerozbije sa. 
Určite veľkou nevýhodou je jeden odtieň, trošičku sa prispôsobí pokožke, no nemôžeme očakávať, že ak si ho nanesie bleduľka, nebude farebný rozdiel viditeľný. Keďže obsahuje SPF 30, čo je podľa mňa dosť, 50-tku si dávam na tvár zriedka (hlavne, keď ideme na hory), bude určený skôr na letné mesiace a teplejšie obdobie. A okrem toho sa chváli aj tým, že je bez parabénov a vhodný na každý jeden druh pleti. Tak to je teda výzva!


Ako dopadlo moje testovanie?

Bez líčiacich prípravkov


Tesne po nanesení "mejkapu" - aplikovala som ho Buffer štetcom od Zoeva.


Hotové líčenie (okrem HT 3D toning fluid som použila - modrý a biely očný tieň z tejto paletky Dermacol, tekutú očnú linku Dermacol, ceruzku na obočie Moje, riasenku Lights, camera, flashes od tarte, paletku rozjasňovača a lícenky Dermacol, trošku matujúceho púdru na čelo, nos a bradu od Moje a nude rúž na pery od Mary Kay)


Po 5 hodinách (bez prepúdrovania)


Toto líčenie som fotila, keď nastalo mierne ochladenie, vonku nepražilo slniečko a teplota sa pohybovala okolo 20 °C cez deň. Samozrejme, produkt som skúšala aj počas teplejšieho počasia, no to som sa leskla podstatne výraznejšie už po hodinke-dvoch a vtedy som siahala po matujúcich obrúskoch od Pupy, je to určite efektnejšie, ako si stále aplikovať novú vrstvu púdru či otierať líčenie do papierovej vreckovky, ktorou si otriete aj líčenie, nielen (poviem to tak nechutne) masť z tváre.
Vonia ako krém, trošku jemne pripomína tú tradičnú modrú Niveu. Je aj taký hustý, avšak výrazne prekvapil svojou krycou schopnosťou. Teda oproti ostatným tónovacím produktom, ktoré som skúšala.
Na pleti pôsobil celkom príjemným dojmom, na to, aký je hustý práveže pleť nezaťažil, čo považujem za príjemné prekvapenie.
Jemný glow efekt bol spôsobený aj tým, že produkt má pomerne vysoký SPF ochranný faktor, bežne majú mejkapy SPF len okolo 10. No ako som už na blogu spomínala viackrát, teraz som vo fáze, keď som zástankyňou prirodzeného glow ako umelo pôsobiaceho matného looku.
Po tých 4-5 hodinách už bolo vidno znaky únavy produktu, no držal sa pekne. Na to, že som nepoužila žiaden podklad a okrem jemne púdrom poprášenej T-zóny som ho nijako nefixovala. Cítila som aj hydratáciu, preto som neaplikovala pleťový krém. Po čase začal miestami oxidovať, oranžová však nebola nejako výrazná.

V čom je iný ako tónovacie prostriedky, ktoré som skúšala? Väčšina tých, ktoré mi prešli prstami bola značne tekutá, a aj keď mali hustejšiu konzistenciu, pôsobili skôr ako jemne farebný krém. Tento kryje parádne, teda na mňa až trošku viac, ale som spokojná, preto ho skôr nazývam mejkap. Zjednotil mi tón a odtieň pleti a jemne vyplnil tie moje mimické vrásočky a trošku sa postaral aj o jazvu na čele, tú však prekryl len trošičku.
Taktiež sa mi preňho až tak nehodí ani pomenovanie fluid, nakoľko pod pojmom fluid si predstavujem niečo tekutejšie. Toto je naozaj skôr krémová konzistencia.

Ak na leto - tak na večer. Cez deň sa počas horúčav líčim minimálne, mejkapy nepoužívam vôbec. Neviem, či by vydržal aj záťaž v podobe víru tanca a zábavy, myslím si, že na to sú vhodnejšie skôr originálne mejkapy, ktoré sú určené na dlhotrvácny efekt. 
Ide o celkom zaujímavý produkt, ktorý vás navyše ochráni pred nepriaznivými vplyvmi slnečného žiarenia. Ak vás zaujal, môžete si ho zakúpiť napr. v e-shope Dermacol za 14,19 €, kde môžete využiť vstupný bonus 4 € a rôzne iné príťažlivé benefity a akcie ;-)

2 komentáre:

  1. Vyzerá ako super makeup na dovolenku, ale ako hovoríš, tak asi iba na večer, na deň mi príde dosť taký hutný :)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY Playboy - Play it Wild

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je, dosť hutný. Na deň jedine v prípade chladnejšieho počasia ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]