Post Page Advertisement [Top]

DM spustila na facebooku hlasovanie o naj výrobok. Hlasovať môžete v rôznych kategóriách - Pleť, Telo a vlasy, Ústna hygiena, Detský sortiment a Domácnosť. Detaily súťaže nájdete tu, koniec bude 20. 7. 2015. V rámci veľmi milej spolupráci s DM drogériou mi bol ponúknutý zlatý produkt, a teda víťaz kategórie hodnotený používateľmi - Balea čistiaca olejová emulzia. Povedala som si - prečo nie? A tak si teraz po 3 týždňoch môžete prečítať krátku recenziu okorenené videom.

Ako ste si už určite všimli, produkty Balea a Alverde mám veľmi rada. Bola som teda veľmi zvedavá, čo dokáže produkt, ktorý sľubuje vyčistenie pleti, odstránenie mejkapu a nečistôt. Okrem hodnotného kaméliového oleja obsahuje aj vitamín E, čo sú celkom priaznivé zložky pre výživu pleti. Neobsahuje ani parfum a je vhodný aj pre citlivky.



Konzistencia je značne tekutá, čo spĺňa názov výrobku, pretože je mierne olejovitá, Má jemne mliečnu farbu a ako som už spomínala - žiadnu výraznejšiu vôňu. Používam ho pomocou kefky Philips Visa Pure.


Možno lepšie objasní celý proces krátke video. 




/moje prvé nezostrihané video!!! - keď mi ho v programe upravovalo pol dňa, stratila som trpezlivosť a nahrala relatívne použiteľnú verziu/.
Produkt odstránil aj mejkap, ktorý na pleti už nebolo vidno - ako vidíte na kefke - po použití produktu je jemne žltá/oranžová.
Veľmi nemám čo dodať k videu - je jemný, nespôsobuje žiadnu negatívnu reakciu, akurát moju pleť premasťuje, a preto nie je ideálnou voľbou - aspoň na prichádzajúce leto určite nie. Suchšie typy však poteší nielen vlastnosťami, ale aj cenou ;-)

6 komentárov:

  1. Si veľmi zlatá v tom videu :) ja radšej nič olejové na pleť nepoužívam, keďže ju mám ako ty mastnú, no celkom dosť, takže neviem, čo by to porobilo :) minigiveaway s YR

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baleu mám velmi rada,no tento vyrobok by asi na moju mastnu pleť nebol vhodny:)

    Cosmetics addiction

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne ako susienke rozhodne vyhovuje, konecne ma plet po umyti netaha ako sialena. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super video! :D ... som myslela, že trhnem rekord v "anti-beauty-blogerskosti", keď som sa vo videu objavila len s riasenkou, a Ty rovno v turbane! ;D
    Mne naopak zatiaľ táto vecička vyhovuje, a to celkom moc... :)
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keby len v turbane, ale aj nadrzovku bez mejkapu! :-D takže rekord tentokrát patrí mne :-D

      Odstrániť
    2. To neva, mne sa to páči a fandím Ti! :D
      ZIAJA giveaway

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]