Post Page Advertisement [Top]

Pre nás - učiteľov - ide o celkom významný deň. Zúročujú sa plody našej spoločnej práce a slávnostne sa završuje 10 mesačná práca. A tak bol dnešný deň výnimočnou príležitosťou na to, aby som zo seba niečo skúsila vyčarovať. Ako inak - hrala som sa s farbičkami =) A ako to dopadlo?



Vždy a rada sa najprv vyfotím pred líčením, aby bol rozdiel do očí bijúci :-) A myslím, že aj dnes bol. 


Okrem tváre som si však upravila aj vlasy - použila som žehličku Remington Keratin Therapy S8590


Líčenie som začala klasicky - okrem toho, že som si pleť vyčistila kefkou Visa Pure od Philipsu, som použila pleťový krém Pore Refiner od Biodermy. Pokračovala som mejkapom Made to Last od Pupy, odtieň 020. Mejkap nanášam zo zásady a asi aj zo zvyku Buffer štetcom od Zoeva (už musím konečne urobiť porovnanie líčenia so štetcami a bez). Pokračovala som zafixovaním podkladu tváre sprejom All Nighter od Urban Decay. Sprej vytvorí jemne chladivý efekt na tvári, no nebojte sa žiadnych šupiniek. A naozaj predĺži celkový efekt mejkapu :-) V poslednej dobe upúšťam od podkladových báz, ak chcem, aby líčenie vydržalo, používam hlavne fixačné spreje, podklad fakt len v ojedinelých prípadoch.
Pokračovala som líčením očí, tentokrát som vynechala podklad aj tu, no viečka som jemne štetcom pretrela zvyškami mejkapu. Použila som moju obľúbenú paletku očných tieňov od Astor Eye Artist Eye Shadow Palette, odtieň 110 Sahara Gold, avšak iba tri prostredné odtiene na horné aj spodné viečko. Do stredu viečka som jemne vklepala zlatý prach Effect Powder od Gosh, v odtieni Glamour. Oči krásne prežiari. Pod obočie som naniesla bielu časť Illuminating Palette od Dermacolu. Pokračovala som očnou linkou Precise Black od Dermacolu a líčenie som zavŕšila novinkou v mojom kozmetickom portfóliu - riasenkou Glamour Doll od Catrice. Ide o môj prvý produkt od tejto značky (ja viem, asi neuveriteľné), a som ňou nadšená! Mala som ju v DM boxe a odkedy som ju vyskúšala, nepustila som ju z ruka :-) Pomyselnou bodkou v kontúrovaní tváre bola lícenka Blush&Illuminator od Dermacolu, v odtieni 1. Tie Dermacolácke paletky majú dosť do seba, do kompletky mi chýba už len bronzer. Dlho vydržia, dodajú ten správny efekt a nezaberú v taštičke veľa miesta. Pleti som dopriala jemný poprašok púdru Invisible Fixing Powder od Dermacolu, odtieň Light a na záver som na pery naniesla lesk Oh My Gloss! od Rimmel London, v odtieni 140.

Myslím, že celkový efekt stál za to :-) Nie umelý, zato slávnostný:


Na záver jedna porovnávačka pred a po. Dosť výrazný rozdiel určite urobil aj účes a vďaka žehličke mi vlasy takto vydržali celý deň =)


Uvedomila som si, že toto je tretí júnový článok, čo je na mňa fakt nezvyčajne málo. Budem sa snažiť túto bilanciu v ďalších mesiacoch zlepšiť =) Majte krásne leto ;-)

8 komentárov:

  1. Nalíčená vypadáš uplně dokonale :))) Já hnědou na očích miluji :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné prázdniny :) Upravila ses moc hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem krásne za milé komentáre. Potešili ste ma :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uplna kraska :) Teba mat za ucitelku, tak cista platonicka laska :D Inak tu riasenku teraz pouzivam stale, je skvela, prekvapila ma v dobrom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty si krásna aj bez mejkapu, no to líčenie je tiež podarené a veľmi ti pristane.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem Vám za komentáre, urobili ste mi veľkú radosť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]