Post Page Advertisement [Top]

Nemám problém nalakovať si nechty výraznejšou farbou aj v inom období, ale jar a leto si priam pýtajú výrazné nechty. Určite poznáte laky od Rimmelu. Sú charakteristické svojim plochým a hrubším štetčekom, vďaka ktorému je aplikácia naozaj hračka. A možno vás poteší, že v regáloch nájdete nové druhy lakov 60 seconds, ktoré sú nielen cenovo dostupné, ale aj kvalitné. Dámy, predstavujem vám jeden z nových odtieňov kolekcie Rita Ora a jeden úplne nový variant lakov 60 seconds - s podtitulom Super Shine!


Moja sestra sa už smiala, manžel len krútil hlavou, pretože väčšina lakov na nechty, ktoré si kúpim, sú v teplých odtieňoch červenej, ružovej alebo oranžovej. No mám aj pár modrých ... ;-) Okrem nálepky na vrchnáčiku takmer nenájdete rozdiel medzi týmito dvoma lakmi.




Obidva tieto laky by mali poskytnúť extra lesk. Okrem toho sa chvália technológiou 3 v 1 - teda akoby podklad, farba a nadlak v jednom. Pravdupovediac, vždy, už zo zvyku si nanášam aj bezfarebný podkladový lak, to je jedno, o aký farebný lak ide. Predchádzam tak možným farebným škvrnám na nechtoch a zo skúseností viem, že samotný lak takto dlhšie vydrží na nechtoch.

60 seconds Super Shine by Rita Ora

ZDROJ
Na testovanie som mala odtieň 300 Glaston-Berry. Je to taká červená mixnutá oranžovou. Pri tomto laku máte na výber z desiatich nádherných odtieňov, a tak si určite nejaký zamilujete ;-)

tesne po nalakovaní

po 5 dňoch

60 seconds Super Shine


ZDROJ
Keď som po prvýkrát čítala názov odtieňa, pozastavila som sa a musela som si ho prečítať ešte raz. Niektoré odtiene sú totiž pomenované až pekelne cielene ;-) Pri tomto variante je už na výber z 29 odtieňov, a to je čo povedať! A ak náhodou nenájdete všetky v drogérii, pokojne si ich objednajte cez e-shop ;-)
tesne po

po 6 dňoch
Počas oboch testov som nevykonávala žiadne čudné činnosti, jednoducho normálny život, v ktorom musíte aj upratovať, aj sa prezliekať, umývať či otvárať elektrospotrebiče, pri ktorých si môžete zničiť lak na nechtoch.

Oceňujem, že tieto laky naozaj celkom rýchlo schnú. Tých 60 sekúnd je, samozrejme, nereálnych, najmú, ak si lak nanášate v dvoch vrstvách, ako to robím aj ja. No po polhodine viem, že môžem ísť robiť niečo produktívne bez obavy z otlačenia alebo zničenia laku na nechtoch. Sú lesklé, ale nezdá sa mi, že by boli neviem ako oslnivo extra lesklé :-) Jednoducho klasika, no ja ani od svojich lakov nežiadam, aby sa mi na nechtoch až takmer blýskalo ;-) Výdrž majú celkom slušnú - tých 5 dní zvládnu relatívne bez problému, potom sa už olupujú. 

Vynovené laky 60 seconds sa mi naozaj veľmi páčia a viem, že toto nie sú jediné odtiene, ktoré budú moje ;-)


PS: dnes je prvý máj, tak nezabudnite na svoju lásku. Ak už nemáte po blízku žiadnu rozkvitnutú čerešňu, tak sa pobozkajte len tak ;-) Prajem vám krásny lásky čas ;-)

ZDROJ

8 komentárov:

  1. Musím mrknout na ty nové 60 second a i limitka Rita Ora je povedená :)

    Make-up speciál 2.část + Giveaway!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam ;-) nezaťažia peňaženku a potešia oko ;-)

      Odstrániť
  2. 5 dní je docela fajn výdrž. Mají moc pěkné odstíny. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. K odtieňom - som veľmi rada, že už aj k nám sa dostáva to širšie portfólio a v porovnaní s tým, čo tu bolo pred pár rokmi (teda najmä pokiaľ ide o značku Rimmel), si teraz môžeme vyberať ;-)

      Odstrániť
  3. Taky mám zkušenost, že laky těch 5 dní dají v pohodě, ale slibovaných 10 fakt ne. Ale mi to nevadí, stačí mi, když lak vydrží tak ty 4 dny, pak mě už lak přestane bavit a jde dolů.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :) Vždy ma veľmi zaujmú tvoje príspevky, rovnako ako aj tento :) Laky sú krásne, mňa oslovil najmä červený, nakoľko milujem červené laky.

    Vždy som ťa obdivovala, že máš toľko kvalitných príspevkov, tak veľa fanúšikov a v neposlednom rade toľko tovarov na testovanie či spolupráce. Dúfam, že budeš mať aj naďalej takto super príspevky, alebo ešte lepšie (teda, ak sa to ešte vôbec dá) :)
    Verím, že aj ja budem raz taká dobrá a populárna, ako ty.

    Začínajúca blogerka:
    co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V prvom rade ďakujem krásne! Určite sa však nepovažujem za populárnu, no som veľmi poctená, že si moje články odznačila ako dobré ;-) Budem Ti držať palce, aby Ťa blogovanie bavilo, pretože práve to sa odzrkadľuje v článkoch ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]