Post Page Advertisement [Top]

Posledným produktom, ktorý som mala od Aussie, bol ich údajne trojminútový zázrak. Až tak zázračne na mňa nepôsobil a odvtedy som nejak túto značku nevyhľadávala. No celkom ma zaujali ich nové produkty v kolekcii Style, aj keď mojimi miláčikmi sú produkty od Toni&Guy či Matrix, pretože väčšina typicky drogériových lakov na vlasy a tužidiel mi z mojej už aj tak mierne slamenej riedkej "hrivky" urobí slamené drôty. A potom prišla výzva, na ktorú som sa rozhodla reagovať. Preto vám po takmer mesačnom skúšaní predstavujem produkty, ktoré už dlhšie nájdete na pultoch DM drogerie. Šampón a lak na vlasy od Aussie.


Z oboch produktov je na výber viacero druhov, ja som dostala takmer ako šité na mieru. Moje vlásky totiž chcú zažiariť a potrebujú objem.


Aussie Miracle Shine Shampoo





Šampón sľubuje dokonalý lesk a nádherne žiarivé pramene. Toto u mňa platilo približne kým mi ešte držal efekt od kaderníčky - krásne lesklé vlasy. Postupne sa však menili na matné. Jednoducho - samotný šampón na dokonalý lesk nestačí, aspoň mne určite nie. Možno s kondicionérom z tohto radu by to bolo o inom... možno, neviem, nevyskúšala som túto kombináciu a kondiconér a maska, ktoré som spolu s týmto šampónom používala mi slnečne žiarivý lesk nedodali. Čo však musím oceniť je fakt, že vlasy mi nemastneli rýchlo a napriek tomu, že som sa dosť obávala, nespôsobil mi žiadne lupiny, teda zatiaľ, snáď sa to ani po viac ako mesiaci nezhorší. Pokiaľ ide o zloženie - na prednej strane fľaše je síce žiarivo lákavý nápis, že produkt obsahuje austrálsky ženšen a aj perleťový prášok, avšak pri detailnejšom pohľade na zloženie zistíte aj prítomnosť mnohých iných, nie veľmi žiaducich látok (ako napr. SLS, písala som čosi o ňom tu). Vôňa je jemne sladkastá, avšak nie taká výrazná ako pri 3 minute miracle a nevadí mi. Teda - šampón ok, ale shine efekt len veľmi slabúčko. 

Aussie Miracle Hairspray Volume + Hold




Nebudem dlho naťahovať a vopred prezradím, že tento lak na vlasy ma veľmi príjemne prekvapil. Čakala som totiž zlepence, ktoré sa horko-ťažko vyčešú, spľasnuté vlasy. Lak je veľmi príjemný, akurát trošičku sa mi zdá, že vlasy jemne vysušuje. Inak spĺňa naozaj všetko, čo sľubuje - dodá aj objem aj tvar, vlasy mi držia po celý deň - čo sa mi pri iných stylingových produktov z podobnej cenovej kategórie nestávalo a vždy som si potrebovala vlasy v priebehu dňa zafixovať. Myslím, že Aussie styling si u mňa nájde stálejšie miesto.

No najviac povedia aj tak fotky :-)


Spočiatku boli vlasy príjemne lesklé. 


Na druhý deň od umytia, pokus o vlasy ako "odviate vetrom" veľmi nevyšiel. S účesmi od ostrihania sa experimentujem dosť málo, väčšinou ich nechávam rozpustené, akurát do fitka a na doma si ich občas zopnem obyčajnou gumičkou. 


Po 12 hodinách od nastajlovania a vlasy stále držia svoj tvar, dokonca sa aj mierne lesknú ;-)


Vyskúšali ste už niektorý z produktov Aussie Style alebo nových šampónov? Aké sú vaše skúsenosti?

7 komentárov:

  1. Ja mam od Aussie tu masku co aj ty a bola sice OK ale nejako ma nenamotivovala ku kupe dalsich vyrobkov. Ten lak vsak vyzera super a ja som lako ,,jedec" takze ktovie, ked pojde nabuduce okolo mozno ho vezmem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. od Aussie som zatiaľ nič neskúšala, ale chcem vyskúšať aspoň nejakú šampón, stajlingové výrobky veľmi nepoužívam :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od tejto značky som nemala žiaden produkt. Chcela by som sa ťa spýtať, že aký lak na vlasy z drogérie by si mi odporučila. Používam Taft, ale ten vlasy zlepuje :/ nemáš nejaký typ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prepáč za neskorú odpoveď. S väčšinou drogériových lakov na vlasy mám osobne nie veľmi dobrú skúsenosť, no najlepšie z nich sa mi zdajú Wella alebo Nivea. Taft neuveriteľne zlepoval aj mne.

      Odstrániť
  4. Ja s Aussie úplne nadšená niesom, lebo ich volume šampon príliš vysušoval vlasy :/ :/.
    http://zerilicosmetic.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. moje vlasy sú jemné, rýchlo sa mastiace. Tento šampón používam asi cca 3 mesiace. Žiaden zázrak. Vydržia mi dva dni, potom musím umyť. Ale to je u mňa úspech. Lepší efekt však mal šampón od Tony and Guy.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mňa táto značka vôbec nezaujala...pre môj typ vlasov zrejme nevhodná :/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]