Post Page Advertisement [Top]

Oficiálne vám predstavujem moju prvú väčšiu paletku očných tieňov! Určite nie je náhoda, že sa táto kolekcia trošku nápadnejšie ponáša na paletky Naked. No pri cene do 10 € (táto moja je síce momentálne u Elnina vypredaná, no jej cena bola okolo 8 €). Paletka obsahuje 12 odtieňov od najsvetlejších až po výrazné. Väčšina odtieňov obsahuje shimmer, čo sa mi veľmi páči :-) Veď inak by som si ju nevybrala ;-) Veľmi ma zaujímalo, ako bude vyzerať v skutočnosti, keďže fotky mnohokrát skresľujú. Tak tu ju máte :-)



V prvom rade by bolo možno vhodné pár slov venovať obalu. Na prvý pohľad nepôsobí veľmi kvalitne, tak trošku ako z čínskych obchodov, čo ma teda veľmi nenadchlo.


Trošku však predbehnem udalosti. Paletka mi spadla na zem - rozumej z oblasti umývadla na dlaždičky v kúpeľni. V duchu som sa s ňou už lúčila, no ten plast to rozchodil! Akurát najtmavší očný tieň to jemne nezvládol a rozprášil sa. Narvala som ho však naspäť na pôvodné miesto a nejak som ho zachránila :-) Čo z tejto mojej šikovnej príhody vyplýva? Aj keď na prvý pohľad nepôsobila nejak kvalitne, ten plast to ustál a rozsypal sa očný tieň, ktorý prevažne ani nepoužívam. Takže uff :-)

Po otvorení paletky som sa nadchýňala. Viete, je (v podstate bola, pretože už mám ďalšiu, aj keď s menším počtom očných tieňov a originál Naked Basics, ešte plánujem v budúcnosti porovnanie týchto dvoch) to moja prvá paletka, mám k nej trošku zvláštny vzťah :-) A tie tieniky sú podľa mňa dokonalé, svoju kombináciu si hádam nájde každý pár očí.





Posledná foto je bez blesku, reálne odtiene sú však bližšie prvej fotke otvorenej paletky. Nedalo mi, a hneď som si nimi zamazala ruku od zápästia až po lakeť, aby som si vyskúšala približnú farbivosť a intenzitu tieňov.


Niektoré bolo pomerne ťažké umyť, a tak som si ruku odličovala. Na to, že som na ruke nemala žiaden podklad to pri niektorých očných tieňoch bolo perfektne výrazné!

Testovanie

Tieto očné tiene som používala bez podkladovej bázy, chcela som si uveriť, ako dlho vydržia na očiach. Moja najobľúbenejšia kombinácia, ktorou som schopná nalíčiť sa kdekoľvek je táto svetlučká: /na foto som použila riasenku Givenchy/

1.



Nebola by som to ja, ak by som tieňom nedopriala poriadnu záťaž. A tak nasledujúce líčenie uvidíte tesne po nalíčení:

2.


Tieto fotky sú zas robené v ten istý deň 9 hodín od nalíčenia a to, zdôrazňujem, som nepoužila podkladovú bázu!



Samozrejme, že na líčení už badať známky únavy, spotenia (bolo to včera a bolo naozaj veľmi teplo), no keď som videla oči v zrkadle, ostala som šokovaná a milo prekvapená. Takú výdrž som od očných tieňov za 8 € neočakávala!


Vyskúšala som aj extra tmavé líčenie (najmä z pokusných dôvodov :-D), stále som však presvedčená, že svetlejšie varianty mi najviac sadli :-)

3. 




Tiene sa jemne prášia, nie je to však nič strašné a prípadne sa tomu dá zabrániť tak, že použijete vatový tampón alebo papierovú vreckovku na oblasť pod očami. Oceňujem, že sa jednoducho odličujú a nespôsobili mi žiadnu negatívnu reakciu na pleti.
Či už chcete jemné denné líčenie alebo výrazné večerné, matné alebo trblietavé, táto paletka vám pomôže pri každej voľbe. Ide o moju absolútne prvú skúsenosť so značkou Makeup Revolution London a aj keď som bola skeptická, keď sa v istom čase začala táto značka objavovať pomaly na každom jednom blogu a vyvolala vo mne absolútnu nechuť vyskúšať ju, zvedavosť nakoniec zvíťazila a som rada. Neplánujem však vo veľkom do tejto značky investovať, paletka ma ale presvedčila. 

PS: ten priložený aplikátor tam pre mňa pokojne ani nemusel byť. Nepoužila som ho totiž ani raz a ani to neplánujem. Líčim sa zásadne štetcami.


Máte skúsenosti s paletkami Iconic alebo s inými od tejto značky?

8 komentárov:

  1. neverim,ze existuje nejaka kozmeticka maniacka,ktora nema aspon jednu paletku od MUR doma :) ja ich mam viac a som velmi spokojna :) aj ked v podstate len kopiruju drahsie znacky...inak,stale, ked recenzujes nejaku riasenku uvedomim si ako velmi podla mna podobas na fantagiro :D samozrejme myslene ako kompliment :) velmi ti pristanu aj tie tmavsie tiene a riasenka je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ver, že existovala :-D ja :-) a to sa fakt čestne považujem za kozmetickú maniačku :-) Presne to mi spočiatku vadilo, že kopírujú zvučné značky, ale tak efekt ma prehovoril :-) Fantagiro? To vôbec neberiem v zlom, ani keby si nenapísala, že si to myslela ako kompliment :-) Toto je rozprávka, na ktorej som vyrastala ;-) Takže veľké ďakujem! ;-)

      Odstrániť
  2. Wow, to posledne licenie je supersky vytienovane, a aj take tmavsie ti pristanu taky dramaticky look:). Mne sa velmi paci ako mas vzdy dokonale mihalnice:D to zavidim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :-) Boli časy, keď som si oči líčila výraznejšie takmer vždy a k tomu už len jemný rúž/lesk na pery :-) Teraz to tak striedam. K tým mihalniciam - množstvo fotiek skončí v koši, množstvo líčení ani nefotím, pretože nie som spokojná s výsledkom, no ďakujem veľmi pekne za pochvalu ;-)

      Odstrániť
  3. Žeby som bola posledná kozmetická maniačka, ktorá od tejto značky ešte nič nevyskúšala a nevlastní? :) verím tomu, že výrobky môžu byť kvalitné, ale ja tie obaly asi nepredýcham. Ja sa z kozmetiky rada teším, k čomu mimoriadne dopomôže pekné balenie, takže tu to viazne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super farby, aj keď ja také tie trblietkavé tiene moc nemusím, no nejaké jednoduché matné nudes by som skúsila :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]