Post Page Advertisement [Top]

Mám rada laky na nechty, ktoré vydržia, aj keď.... celá výdrž nezávisí len od kvalitného laku na nechty, ale od viacerých faktorov - v prvom rade je to dobrý stav nechtov. Ak sa vám totiž lámu, štiepia a sú slabé, nevydrží vám ani ten najkvalitnejší lak. Potom je vhodné používať aký-taký podklad. Ja som si obľúbila Mavalu, ale aj Nail Nurse od Rimmel London. No a potom je to asi celé dosť individuálne. Tento sľubuje výdrž 5 dní. Bolo to tak?


Lak sa predáva v 10 odtieňoch, môj je č. 9. V e-shope vyzerá trošku viac dobordova, v skutočnosti je skôr červenší s jemným zlatým shimmerom.

ZDROJ
Vzadu na štítku sa dočítate, že lak by mal byť dlhotrvácny - 5 dní je síce celkom dosť, ale na longlasting to podľa mňa trošku nestačí.


Pri lakoch na nechty od značky Dermacol sme zvyknutí na tenšie štetčeky, s ktorými sa ale celkom dobre pracuje. Inak to nie je ani pri tomto laku:



Dôležitý je však samotný efekt a výdrž. Ako som už uviedla - najprv som naniesla podklad (v tomto foto prípade išlo o Nail Nurse od Rimmel London). Následne som aplikovala dve vrstvy farebného laku. Priehľadný nadlak som v tomto prípade nepoužila.



V skutočnosti bola farba trošku menej červená ako na fotke, ale fakt len trošku :-) Bola som príjemne prekvapená tým, ako rýchlo zaschol - do hodinky som mohla vykonávať bežné činnosti, na ktoré potrebujem ruky bez toho, aby som musela dávať pozor na lak.

5 dní mi však nevydržal. Už na štvrtý deň sa začal pomaly olupovať z končekov nechtov, a to som nevykonávala žiadne extrémne činnosti. Bežný, každodenný život.



V piaty deň to bolo ešte horšie, no už aj išiel dole. Trošku som sa obávala odlakovania, keďže lak obsahuje trblietky a práve takéto laky sú nočnou morou odlakovačov. Išlo to však celkom dobre, až som bola prekvapená (používam bezacetónový odlakovač Cien z Lidlu).

Toto nebolo moje prvé testovanie laku. Dosiaľ mi však vydržal tak max 3-4 dni, a to ho mám už nejaký ten mesiac doma. 5 dní teda u mňa ešte nedal. Je to škoda, pretože znova ide o produkt, ktorý aspoň v mojom prípade nespĺňa to, čo sľubuje. Aj keď 5 dní nevydrží a nie je dlhotrvácny, ide o zaujímavý produkt, ktorý má krásnu intenzívnu farbu, pekné krytie (1 vrstva takmer stačila, ja som zvyknutá aplikovať vždy dve vrstvy farebného laku) a ľahšie odlakovanie ako bonus.

2 komentáre:

  1. Krásny odtieň :) Ja som momentálne veľmi spokojná s gel lakmi od Essence, vydržia cca týždeň. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už si musím konečne kúpiť aspoň jeden gél lak od Essence, čítam dosť chvál :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]