Post Page Advertisement [Top]

Je jedno, ako sa nalíčim - či jemne alebo výraznejšie. Na dramatických mihalniciach si ale takmer vždy zakladám. Bez nich to takmer nie som ja. Ideálne doplnené čiernou linkou a look a´la klipkajúca bábika je na svete. Preto mám rada objemové, ale aj predĺžujúce riasenky, navyše také, ktoré nedráždia oči a nelepia. Na riasenky som značne kritická, niečo, čo aj podľa Vás - čitateľov vyzerá na fotke dobre ma len tak ľahko neuspokojí a ak riasenka nepodá výkon taký, aký sľubuje, u mňa jednoducho neprejde. Toto nemá nič spoločné s mojou profesiou. Jednoducho v dnešnom preplnenom kozmetickom svete je na mieste mať na svoje telo prehnané nároky. To telo totiž máte len jedno a nechcete si ho predsa zničiť zlými produktami. A tak som sa pri mojom skúšaní dostala aj k tejto od Avonu. Pretože práve na to sú tu kozmetické blogy. 


Ak si prečítate popis, riasenka toho nasľubuje celkom dosť. Objem, predĺženie 80 % rias, efekt vytočenia či dlhotrvácnosť. Má poskytnúť intenzívnu farbu, byť jemná aj k citlivým očkám a nositeľkám šošoviek. Hrudiek sa vraj obávať nemusíte. 



Kefka má krátke štetinky a je plastová. Práve takéto kefky mám celkom rada, no nie vždy som nimi bola ohúrená.

Aké by to bolo testovanie, ak by som sem nepridala pár fotiek? V prvom rade však musím poznamenať, že naše zoznámenie nebolo vôbec idylické. Jednoducho sme si nesadli, aj keď na prvé použitie mi nesadne asi 80 % riaseniek, z ktorých potom pár vychvaľujem do nebies. Práve počas používania tejto riasenky som mala očné problémy (ak si spomínate, tak som na facebooku písala o tom, že mi dal manžel novú prezývku - angoráčik), no nakoniec to bol prievan s náznakom očnej chrípky. 
Preto som riasenke dala ďalšiu šancu. A ako to dopadlo?




po celom dni
Ako máte možnosť vidieť na týchto dvoch fotkách - efekt po celom dni nie je veľmi odlišný od efektu tesne po nalíčení.



Riasenka predlžuje a dodá aj objem, nie je to však nič z čoho by som odpadla na zadok. Odličuje sa úplne jednoducho a nedráždi oči. Necítim ju a žmolky ani hrudky naozaj nevytvára. Ten objem by som však ja osobne chcela trošku výraznejší :-) Pokiaľ ide o dĺžku, som celkom spokojná. Mám však taký pocit, že po tých dvoch mesiacoch už farbí trošku slabšie. Patrí však medzi lacnejšie riasenky - aktuálne v akcii za 3,90 €. V globále ju však zaraďujem medzi lepšie riasenky :-) Aj keď neohúrila a prvotné zoznamovania boli bez efektu, vyčarila celkom pekný look.

6 komentárov:

  1. Řasenky od Avonu mám ráda, nejvíc SuperSHOCK. A i tato je mi sympatická. Umělé kartáčky mám ráda a musím říct, že řasy ti dělá suprové :)

    Možná jsem se tak narodila... a možná taky ne.... aneb Maybelline ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A že ja som práve tú toľko ospevovanú SuperShock ešte nevyskúšala!!! :-) Mala ju moja sestra a nesmierne ju chválila (verím jej úsudku), no vždy mám toľko riaseniek, že ďalšiu si radšej nekupujem, lebo ich potom aj tak vo veľkom vyhadzujem, keď sú už dlho otvorené...

      Odstrániť
  2. Náhodou podľa fotiek vyzerá suprovo :) (alebo je to peknými očami majiteľky?). Nemám rada keď riasenka robí také tie nerovnomerné nánosy, ale zase ani keď "skoro nie je vidno že som si ju dala".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aale no ;-) ďakujem! :-) No skôr to bude riasenkou, prípadne ešte jedným pomocníkom, ktorý ma sprevádza každý večer - sérum na podporu rastu mihalníc od Renokin ;-)

      Odstrániť
  3. Kúpila som si túto riasenku s priemerným očakávaním. Mňa ohúrila, naozaj oceňujem zúzenie kefky pre ľahšie nanášanie ku kútiku oka, ja som bola a aj som 100 percente spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]