Post Page Advertisement [Top]

Ak by som nevedela, že ide o sadu štetcov, z diaľky by som si bola myslela, že je to večerná kabelka. Aj som mala chuť nachytať manžela s tým, že "aha zlatko, mám novú kabelku", no včera mal nočnú, a cez telefón by to nebolo ono ;-) Presne si však viem predstaviť, čo by povedal, resp. najprv by sa zatváril tak, že "ty nie si normálna" a potom by povedal "ach jej" a následne by povedal "ty nie si normálna" aj nahlas. Možno by ešte otvoril skrinku, v ktorej držím kabelky a napriek tomu, že pár ich mám ešte u rodičov, nejak v nej už pomaly nie je miesto... :-) No žiaden žartík sa nekonal, pretože Katka má nové štetce!



Sada je zabalená v naozaj praktickom puzdre, ktoré môžete kedykoľvek v prípade potreby nosiť so sebou.







Jednotlivé štetce som v krátkosti predstavila vo videu, ktoré nájdete na konci príspevku :-) Ide o moje prvé video s hovoreným komentárom, nestrihala som ho nejak extra, nech to plynie tak od prirodzenosti :-) A popravde, počula som ho len raz, nejak som sa nemohla počúvať, možno si zvyknem časom.... alebo prestanem robiť videá... uvidíme ;-) Aj keď nápadov by bolo, len tie nápady vždy vyznejú lepšie v hlave ako pri praktickej realizácii.
No jednotlivé štetce vám predstavím aj tu na blogu formou fotiek:


Tak vďaka tomuto presne viem, ktorý štetec mám na čo použiť. Myslím to úprimne a vážne, pretože pri niektorých som si to dávnejšie musela vyhľadať na internete a o niektorých by som nevedela, že sú určené na matné alebo trblietavé očné tiene.

Large Powder Brush (1)

Large Blush Brush (2)

Foundation or Powder Brush (3)

Brush to Remove Excessive Make-up (4)

Large Shading Brush (for matte shades) (5)

Shading Brush (for pearl and shimmering shades) (6)

Small Shading Brush (for matte shades) (7)

Extra-short Blender Brush (8) 

Brush for Lipsticks (9)

Angled Eyebrow Brush (10)

Mascara Brush (11)

Round Foam Smudger (12)


Príspevok som začala písať včera, no keďže videjko mi nahrávalo dosť dlho, uverejňujem ho až dnes. Musím sa poobzerať po nejakom inom softvéri, pretože len samotné video, ktoré bolo nahrané, presúvalo do programu pár hodín... to nerátam, že ukladá ho ešte v momente, keď píšem tieto riadky (no a ešte nenastal proces ukladania na youtube...). Ale aspoň som pri tom nemusela sedieť a stihla som toho celkom dosť. Akurát chudák notebook bol zapnutý viac ako 24 hodín vkuse, čo sa mu už dlho nestalo.... no.. heh, moje video začiatky :-)

Pokiaľ ide o moje dojmy zo štetcov, tak tie nebudem rozpisovať, stačí kliknúť na video ;-) Prosím, majte zmilovanie nad mojimi "mmm", "vlastne" a podobnými slovami bez výpovednej hodnoty a taktiež opakovaním sa ;-) Neupravovala som to, jednoducho predstavujem štetce tak, akoby ste sedeli u mňa v kuchyni (natáčala som naozaj v kuchyni) a akoby sme sa rozprávali =) Teda, hovoriť budem len ja. Príjemné pozeranie, komentár veľmi poteší ;-) 



Na týchto štetcoch ma neteší jedine ich cena - 76,89 € je fakt dosť pre potenciálneho zákazníka. Už som ich stihla aj po prvýkrát vyskúšať... :-) No neskôr by som chcela urobiť porovnávacie videjko - štetce Dermacol vs. moja klasika Zoeva.

14 komentárov:

  1. Mne sa tie štetce nepozdávajú. Za tú cenu by som rozhodne vybrala sadu od Zoevy =).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cena je pre náš trh skutočne privysoká :-/ napr. za 65 € máš od Zoevy Bamboo Set Vol.2, aj keď je tam menej štetcov... každopádne, môžete sa tešiť na porovnanie Dermacol štetcov s mojimi Zoeva a nevyhnem sa určite jednoznačnému názoru či sa oplatí alebo neoplatí ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za tu cenu bych si je neporidila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj, je to dosť premrštená cena na to, že je to u dermacolu novinka bez referencií... To si radšej doplatiť a kúpim si radšej Zoevacke štetce, ktoré využijem na sto percent ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No je dosť na obyčajné štetce :( To už radšej si zaplatím za haruko alebo prípadne za tú zoevu .. Vlastním iba bamboo set od zoevy čo ma vyšla naa max 25€.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nedávno som túto sadu videla v kamennom dermacol obchode no ale tá cena za takúto sadu je podľa mňa skutočne dosť vysoká a chýba mi v nej klasický blending brush na oči čo je pre mňa základný štetc! :D
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hm, nech sa na mňa dermacoláci nehnevajú, ale štetce pôsobia na prvý pohľad veľmi lacno (oproti tým zoeváckym v rovnakej ružovej). Mne sa nepáči, že ich predávajú len ako sadu, pričom možno by som si objednala jeden štetec na skúšku (z prvých dvoch), ale takto sa mi do toho nechce :). Ja som objednala pred časom zoeva rose gold jednu sadu a sú fajnové za tú cenu :). Inak milujem sigma štetce, len tie sú už trošku drahšie :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dámy, úplne s vami súhlasím! Ak by som si mala kupovať novú sadu a mala by som na výber tieto štetce a Zoeva, išla by som do Zoeva.. no dávam im šancu, ešte trošku ich poskúšam a potom sa budete môcť tešiť na porovnanie! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta cena je fakt vysoka neviem ako su na tom kvalitativne ale vyzeraju dost podobne ako sady z Ebay, ak uz davat kupovat, tak urcite skor Zoevu

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pri tvojom rozprávani som miestami vlastne skoro stále pocula taky anglický prizvuk..........dosť ma to rusilo... sledovat budem dalej,,fakt tvoj blog ma nesmierne bavi Kati.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je veľmi zaujímavé, už mi to niekoľko ľudí povedalo, ja to absolútne nevnímam a ani nerobím nejak zámerne :-) asi ma ovplyvnilo to, že roky prepínam angličtina-slovenčina

      Odstrániť
    2. a aby som nezabudla - obrovské ĎAKUJEM!!! ;-) veľmi si to cením

      Odstrániť
  11. Cena je príliš vysoká, ale vyzerajú naozaj pekne:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]