Post Page Advertisement [Top]

Vo svojich 26 rokoch konštatujem, že som ešte nikdy nebola pri mori (túto vetu používam aj ako príklad, keď vysvetľujem Present Perfect). Jednoducho mi to nejak nevyšlo, ale verím, že v budúcnosti to zmeníme a spolu s manželom budeme mať svoje poprvé pri mori ;-) /nie až tak, ako to vyznelo :-P/. Kozmetiku s obsahom výživných látok z Mŕtveho mora si ale doprajem veľmi rada :-) A tak som dospela k svojmu najhustejšiemu sprchovaciemu gélu!

Sprcháč ma zaujal na prvý pohľad, a to som ešte nevedela, aké to bude po ňom :-) Jednoducho očaril ma popisom, zložením a tým, že pochádza od susedov - z Čiech a nie z nejakej exotickej krajiny, kde by ho vyrábali deti za otrockú almužnu.
Soľ a bahno z Mŕtveho mora sa všeobecne odporúča používať pri akomkoľvek probléme s pokožkou. Ja výrazný problém zatiaľ nemám /našťastie/, no často sa mi tvorí akné v oblasti dekoltu a chrbta. 


V prvom rade vyzdvihujem balenie - podľa mňa je nesmierne tradičné a v porovnaní s klasickými sprcháčmi sa mi neskutočne páči. Pôsobí tak luxusnejšie a takmer exoticky :-) Pritom je to obyčajná plastová fľaša a hliníkový uzáver (myslite na to, keď budete recyklovať! - len pred dvoma dňami naša matička Zem oslavovala a my tu chceme ešte trošku požiť, preto by bolo dobré myslieť na svoje okolie a napr. riadiť sa aj týmito mojimi radami). 
Tá vôňa... nebolo to až také omamujúce ako kolekcia Aroma Rituals od Dermacolu. Bolo to však akoby som sa preniesla niekde to kúpeľov alebo naozaj k tomu moru. Jemná zmes soli a bahna dokonale čistí pokožku, a pritom ju nevysušuje, práve naopak. Po používaní tohto sprcháča som sa aj pár dní nemusela nakrémovať a všetko bolo presne také, aké má byť :-) žiadne šupinky či suchá alebo drsná pokožka. Sprcháč nájdete na tejto stránke a kúpiť si ho môžete za 4,90 €.
No ako som viackrát spomínala - okrem zloženia a účinku je výnimočný ešte v jednej oblasti - je to môj najhustejší sprchovací gél a toto je gél v pravom slova zmysle. Nie tie "tekutiny", ktoré sa pri neopatrnom zaobchádzaní celé rýchlo vylejú. A keď som rozmýšľala, ako najlepšie ukázať jeho gélovosť, nemohla som inak, ako urobiť kratučké videjko :-) Nech sa teda páči, príjemné pozeranie ;-) 


Zaujal Vás tento sprcháč alebo Vás necháva chladnými? :-) Ja si plánujem kúpiť ďalšie balenie, už teraz som si nakúpila zásobu zlupovacích ponožiek z ich stránky v akciovej cene :-) 

5 komentárov:

  1. Pozrela som si aj videjko, ale bez urážky, Katka, neviem, či žuješ žuvačku, cmúľaš cukrík alebo máš strojček na zuboch - nabudúce radšej bez toho ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslíš, že by som si dovolila žuť žuvačku alebo jesť cukrík pri nahrávaní videa? Nie, bohužiaľ, toto je môj hlas :-D

      Odstrániť
    2. Nie, práveže hlas v pohode, len nejaké slabiky si akoby tak "mľaskala" alebo ako to nazvať, tak preto som to napísala :) Ale môžeme to nazvať aj "anglický horúci zemiak v ústach" :D

      Odstrániť
    3. aj ja som si to všimla :) je to také kus divné, ale myslím, že pár návštev logopéda by to vyriešilo :) (to ale v dobrom :)) a možno to spôsobuje len nervozita z prvých videí:)

      Odstrániť
  2. beriem všetky pripomienky, skúsim si nabudúce dať pozor, no chcela som, aby to išlo plynule - akoby sme sa naozaj rozprávali u mňa v kúpeľni, preto som si nič nenapísala a nečítam text :-) Ale možno je to aj tým, že často rozprávam po anglicky, a tak niektoré slová chytajú divný prízvuk... no nechcem, aby to pôsobilo alibisticky, a preto sa na seba skúsim pozrieť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]