Post Page Advertisement [Top]

Som asi mejkapová fanatička. Od mojej prvej výzvy na hľadanie absolútne dokonalého mejkapu už ubehli takmer dva roky. Od tej doby som poskúšala množstvo mejkapov - tekutých, gélových, kompaktných, púdrových, minerálnych, klasických, prírodných, lacných i drahých. Nájsť perfektný mejkap, ktorý bude vyhovovať práve vašej pleti je rovnako dôležité ako nájsť ten správny pleťový krém alebo šampón. Môžete totiž vyhodiť majland a stále to nebude to pravé orechové.
Ak je však na produkte logo Cruelty Free, Vegan a IHF, zapínam radar. Taký je totiž môj nový mejkap, ktorý používam už mesiac. Dámy, zoznámte sa so značkou BareFaced Beauty!


Mejkap bol zabalený v sivej škatuľke s popisom a aj slovenskou nálepkou.






Samotný mejkap je v menšej plastovej dózičke. Nakoľko ide o sypkú konzistenciu, balenie je predelené uzamykateľným sitkom, vďaka ktorému sa vám produkt nevysype v nevhodnej chvíli.






Keď som dostala ponuku otestovať ho, poriadne som si najprv presurfovala net. Neskutočne ma zaujal! Ak čítate pravidelnejšie moje príspevky viete, že som fanúšikom púdrovitých mejkapov. 
Tento neobsahuje žiadne oleje, neupcháva póry a je vyrobený z prírodných zložiek.
Okrem toho by mal na pleti pôsobiť prirodzene, jemne a nedráždiť. Dokonca by mal kryť nedostatky. No, keďže ide o sypkú konzistenciu, nemožno očakávať zázraky pri výdrži. To som si aspoň myslela. Mal by tiež obsahovať zložky podporujúce liečenie pleti a UV filter.

Aplikácia je trošku boj, ale všetko je o zvyku. Preto si zvyknem dekolt prikryť utierkou alebo uterákom, aby mi mejkap nepadal na olbečenie, umývadlo je totiž po rannom líčení bežne zasypané. Na aplikáciu používam Buffer Brush od Zoeva a mejkap si zvyknem nasypať do vrchnáčika. Vyskúšala som niekoľko fotení a prinášam vám teda tri looky :-)

LOOK 1

ráno

tesne po

po 10 hodinách

LOOK 2
ráno

tesne po

po 10 hodinách

LOOK 3



Okrem prášenia pri nanášaní nevidím žiadnu nevýhodu. Možno som začala písať záverečné hodnotenie pre mňa trošku netradične, no tento produkt musím pochváliť. Samozrejme, že sa po celom dni /zdôrazňujem však, že bez prepúdrovania/ lesknem ako diskoguľa, no mejkap si ma nesmierne získal.
Obrovskou výhodou je jemný glowy efekt, vďaka čomu vyzerá pleť prirodzene. Ak si všimnete LOOK 1 - ide o naked look (áno, aj som použila očné tiene Naked od Urban Decay). Jemné nedokonalosti zvládne prekryť pekne, pri výraznejších /ako napr. tá moja nedokonalosť na líci/ je potrebné siahnuť po korektore.
Vôbec ho však na pleti necítim a ani pri súčasnom stave, keď máme inšpekciu a ja som už prepotila snáď všetky možné a schopné blúzky a tričká, čo mám, mi ksichtík drží. Nie som oranžová a zoxidovaná. Vyzerám celkom prirodzene :-)
Som nalíčená rýchlo, nepoužívam žiaden podklad a ani fixátor či púder. Stačí tento mejkap, vrstviť podľa potreby a tým pádom sa aj pleť zaťažuje menej. 
Pri kontakte s vodou trošku púšťa, taktiež sa otláča, no vždy pri prezliekaní sa sa odlíčim a ak idem cielene shoppingovať oblečenie, nelíčim sa takmer vôbec (iba oči a pery).
Odporúčam nechať pleťový krém dôkladne vstrebať, inak si koledujete o ťažšie rozotierateľnú hrudu na tvári. Ak sa váš krém vstrebáva ťažšie a pomalšie, trošku mu pomôžte a jemne ho nechajte vpiť do papierovej vreckovky. Potom pokračujte v líčení. 
Aj keď mám arzenál tekutých mejkapov, tie v súčasnosti nepoužívam vôbec. Striedam tento BareFaced s púdrovým mejkapom Lasting Finish od Rimmelu, no tento, aj keď je drahší (18,70 €), sa mi páči viac. Práve vďaka zloženiu a tomu, že je jednoducho ecofriendly.
Balenie má 12 gramov a za tú dobu, čo ho používam, z neho ubudlo fakt máličko - možno 1/8.

Mám ďalšieho favorita. Môj je v odtieni Whisper. Na výber je značne široká škála - vyberiete si až z 20 rôznych, a mysleli aj na bledučké bleduľky ;-) Žeby som našla top produkt? =) Tomuto ostávam na dlhšiu dobu neodolateľne verná, no mejkapy budem skúšať aj naďalej ;-)

5 komentárov:

  1. juchúúú, ďakujem za recenziu, idem objednávať. Presne nad tým odtieňom som rozmýšľala len som si nebola istá, ale typovo máš takú istú pleť ako ja.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej, to ma teší :-) potom daj vedieť, či a ako si spokojná ;-) Dúfam, že budeš! :-)

      Odstrániť
  2. Pekný deň,
    už je to pár dni, čo som začala sledovať vaše príspevky. Veľmi chválim a ďakujem za tieto témy v oblasti kozmetiky (keďže sama sa v tejto oblasti veľmi nevyznám a nechám si poradiť) a veľmi sa mi páči testovanie sypkých make-upov. Chcem sa teda spýtať, v ktorej drogérií sa tento produkt najlepšie dá kúpiť a hlavne vybrať z tej širokej škály odtieňov? Ďakujem za radu. Anina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som našla make - up na internete, ale chcela by som sa ešte poradiť, ako ste vyberali odtieň pre seba? predsa len, sú tam len obrázky odtieňov, ako sa dá na to spoliehať, prípadne či ste niekde skúšali odtieň? Ďakujem Anina

      Odstrániť
    2. Ani neviete, ako ma práve tento komentár potešil. Ďakujem!!! :-) Aspoň viem, že to, čo robím, nie sú len prázdne slová a trápne fotky :-)
      Pokiaľ ide o odtieň - vyberajte radšej svetlejší ako tmavší, zhruba podľa toho, aký ste typ. Ja mám whisper - jeden zo svetlejších.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]