Post Page Advertisement [Top]

Kto by nepoznal vlastnú značku DM drogerie - Balea? Miestami z nej odpadávam od úžasu a nízkej ceny, inokedy ma necháva chladnou. Presne takýto boj zvediem aj v tomto príspevku. Jeden z týchto produktov je totiž pre mňa dokonalosť, druhý by som si snáď ani nevšimla a ak si ho aj všimnem, ani do ruky ho nevezmem. Až taká plná protikladov bude dnešná recenzia!

1. Balea Body Oil



Spočiatku som sa na tento olej pozerala trošku skepticky. Áno, aj ja som si prečítala tie kladné recenzie na blogoch ;-) No trošku mi stál v kúpeľni, kým som spotrebovala ostatné telové produkty a rozhodla sa ho vyskúšať.
Pravdupovediac, asi týždeň som sa nekrémovala pred prvým použitím tohto oleja. Pokožka už začínala byť napätá a náznak prvých šupiniek ma prinútil otvoriť olej. A vtedy som bola v kúpeľni dlhšie ako zvyčajne. Neskutočne som si vychutnávala tú vôňu! Navyše, tento olej sa veľmi dobre kamaráti s mojim anticelulitídnym kamarátom, a tak nečudo, že som si predĺžila večerný rituál.
Okrem toho, že nádherne vonia a cítim ho na pyžame ešte aj pár ďalších dní však úžasne pôsobí aj na pokožku. Hydratuje, zjemňuje, akoby ju "nakopol" a dal do laty (teda aspoň tú moju). Viem, že toto je jeden z Balea produktov, ktorý sa v mojej výbave objaví častejšie. Jedinou nevýhodou je dlhšie vstrebávanie sa.

2. Balea Trend It Up




Myšlienka dobrá, prevedenie celkom pekné a farebne príťažlivé. To je tak všetko. Aj v mojom okolí boli ľudia, ktorým tento sprej krásne voňal, vo mne však vyvoláva desivé spomienky tých všetkých Veľkonočných pondelkov a mojich vlasov večer, keď si každý šibač priniesol svoju vlastnú "voňavku". Presne tak mi "vonia" tento sprej - ako tie veľkonočné voňavky. Spočiatku cítiť alkohol, potom tú typickú kolínsko-veľkonočnú arómu. Pre mňa nič moc, preto som ho posunula ďalej ;-) Šancu som mu však dala, no nejak som so sebou nemohla vydržať, a to som mala na vlasoch len jeden jediný strek.

Ako pri každej značke, aj táto má pre mňa must have produkty, ale aj také, po ktorých radšej nesiaham. Olej však odporúčam všetkými desiatimi! ;-)

Ak vás tento článok zaujal, odporúčam ísť do predajne DM ešte do konca apríla. Za produkty Balea totiž dostanete 20-násobne viac bodov! A to sa už veruže oplatí ;-)

5 komentárov:

  1. Tá vôňa mi tiež pripomína Veľkú noc :D škoda, lebo inak by bol super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ma celkom teší, že nie som sama, komu táto vôňa vadí... v iných variantoch - ako napr. boli Alverde telové spreje - by to bola iná káva ;-)

      Odstrániť
  2. Tak s tou velikonoční vůní si mě celkem dostala. :D Mně třeba hrozně připomíná Katy Perry Killer Queen a nemůžu si ho vynachválit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Měla jsem od Balei olej kokos-vanilka a ten byl taky úžasný, úplně jsem si ho zamilovala. Určitě zkusím i tento :)

    Možná jsem se tak narodila... a možná taky ne.... aneb Maybelline ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vanilka...hmm, tak túto alebo ovocnú verziu by som brala :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]