Post Page Advertisement [Top]

Viem, že som v tomto možno trošku pozadu a tieto rúže sú na trhu už nejaký ten mesiac. Ale tento deň mi prišiel dokonale vhod na takúto recenziu. Medzinárodný deň žien si totiž priam pýta nejaký top ženský produkt. A tým je pre mňa jednoznačne rúž. Rúž, ktorý dokonale zvýrazní naše nádherné pery. A aj keď máte pocit, že možno práve tie vaše sú ďaleko od dokonalosti, skúste sa lepšie pozrieť do zrkadla. Aké by to bolo, ak by sme boli všetci "dokonalí"? Potom by už tá "dokonalosť" predsa nemala zmysel. Ja si cením jedinečnosť. A nič nie je lepšie, ako žena, ktorá je šťastná a spokojná a nerieši makronedostatky, ktoré si ostatní nevšímajú ;-) Milé dámy, predstavujem vám celkom zaujímavé rúže.



Nemyslím si, že je nutné rozpisovať tu to, čo rúž sľubuje. Ak vás totiž zaujme, viete si ho nájsť v katalógu. Kedysi som preferovala lesky na pery. Potom to bolo tak fifty-fifty. No v súčasnosti preferujem skôr rúže, a ak by ste nakukli do mojej kozmetickej výbavy, našli by ste len pár leskov na pery. 

Ako to už tradične v Avone býva, rúže boli zabalené v škatuľkách:



Jednotlivé odtiene sú fakt nádherné, no aj medzi nimi som našla minimálne rozdiely. Ten jemne do oranžova, ktorý ma nadchol najviac, ma aj pomaly najviac sklamal. Netušila som, že môžu byť nejaké rozdiely, no tento hydratuje najmenej so všetkých 4 odtieňov. Inak sú, až na farbu, totožné.
Farby som najprv vyskúšala na pokožku ruky a bola som celkom prekvapená z toho, aké sú pri jednom pretretí jemnučké a nádherne lesklé.

bez blesku
s bleskom
Predtým, než vám na perách predstavím jednotlivé odtiene, ako vždy, uvediem aj fotku nenalíčených pier, aby bolo možné lepšie porovnať sýtosť a efekt toho-ktorého odtieňa.



Honey Flower






Royal Peony





Petal Pink






Daffodil Petal







Všetko štyri odtiene som si zamilovala, no najviac nosím práve tie ružovučké. Mojim favoritom je Pink Petal - to je taká krásna jemná ružová, že koniec! :-) A to som nikdy nebola typická Barbie Girl, ktorá musela mať všetko doružova. Aj Daffodil Petal je nádherná farba, avšak tá hydratácia trošičku zlyháva.
Celkovo rúže nádherne kĺžu po perách a sú ideálnou kombináciou farby a lesku, no napriek tomu pôsobia celkom prirodzene. Hydratujú tak v norme, ak má niekto suchšie pery, bude potrebovať balzam. Pokiaľ ide o výdrž, tak také 3 hodinky bez jedla a pitia vydržia. Z pier miznú pomaly a systematicky, nenájdete si veľmi pozostatky niekde uložené v záhyboch, čo sa mi páči. Aj keď dizajnovo nejde o žiadnu prevratnú novinku, myslím si, že si nájdu miesto v takmer každej kozmetickej taštičke. Ja jeden preventívne vždy nosím so sebou v kabelke - vždy podľa toho, akú mám náladu ;-)


Nebudem tu písať, že kraľujú v mojej kabelke a kúpeľni a určite by som si ich nekúpila za plnú katalógovú cenu, takmer 7 €, počkajte si radšej na akciu, ktorá určite príde, možno už aj je, nový Avon katalóg som ešte v rukách nemala. Pri katalógovom predaji sa môžete stretnúť aj s tým, že odtieň vyzerá na obrázku trošku inak ako v skutočnosti, no možno to niekedy stojí aj za to riziko. Ak nežiadate od svojho rúžu dlhotrvajúcu farbu, len sa chcete zabaviť, alebo farebne oživiť a dodať lesk perám, sú celkom dobrou voľbou ;-) 

Milé dámy, užite si dnes SVOJ deň ;-)

6 komentárov:

  1. áno, fakt sú nositeľné na hocijakú príležitosť všetky ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty vypadají moc krásně! Alespoň jeden odstín si budu muset pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jooj. Mne absolutne nesadli. Objednala som dva ale zdaju sa mi jak nejake lacne z cinaku. Konzistencia ako farebny vosk zvyraznujuca vsetky supinky v tejto zime a straaasne sa mazu co je dost na skodu pri takej silnej pigmentacii. Co uuz. :/:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čítala som na ne už dosť negatívnych recenzií, takže ma veľmi nelákajú... Ale popravde asi by ma nelákali ani kebyže ŽIADNU recenziu na ne nečítam :) To už radšej odporučím tie hrozne vyzerajúce rúže od Oriflame za cca 2 éčka, ktoré sú dosť fajn...
    EOS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja zas nemusím veľmi Oriflame rúže, tieto sú taký priemer, ale celkom často ich používam, takže aj keď je net preplnený negatívnych recenzií, ja sa držím toho, že sú ok

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]