Post Page Advertisement [Top]

Telové produkty so zaujímavou kombináciou názvu ma nikdy neprestanú udivovať a vždy vo mne vyvolávajú chuť vyskúšať ich. Mala som sprchový gél (klasika), sprchový olej, telové mlieko do sprchy, no so sprchovým balzamom som sa stretla po prvýkrát. 


Na prvý pohľad nádherné balenie. Aj keď je svojim spôsobom úplne jednoduché, pôsobí tak tradične, a práve to ma na ňom prilákalo. Samozrejme, tiež ma veľmi zaujalo aj zloženie, ktoré obsahuje argánové maslo, včelí vosk a olej z lupienkov ruží. Na obale, pokiaľ nerozumiete po francúzsky (tak, ako ja), si, bohužiaľ, prečítate len zloženie, no už aj z neho vidíte, že produkt neobsahuje žiadne parabény.



Sľubuje hydratáciu po dobu 24 hodín. Ak máte suchú pokožku, neočakávajte žiadne zázraky a radšej siahnite po svojom telovom kréme. Ak máte normálnu alebo mastnejšiu pokožku tela, ten jeden deň hydratácie naozaj dostanete, aj keď nejde o hĺbkovú hydratáciu porovnateľnú s telovými mazadlami, určite je tento produkt lepšou voľbou ako telové mlieka do sprchy - teda aspoň u mňa. Mala som Baleu a vzorky Nivey a absolútne ma nezaujali a pokožku mi nevyživili natoľko, aby som si ich kupovala namiesto klasického telového mlieka či krému.


Balzam je naozaj iný ako ostatné sprchoavcie produkty, ktoré som dosiaľ skúšala. Je trošku hustejší, no stále dosť krémový. Pri sprche tak mám pocit, akoby som na seba nanášala krém, nie zmývateľný produkt. Prenádherne, no nie príliš intenzívne vonia. Vôňa je presne taká, ako si predstavujem tradičné Francúzsko. Jemne púdrová, v ktorej prevažuje ruža a pri jej vdýchnutí mám chuť vyvaliť sa niekde na pláži pri riviére. Vo Francúzsku som ešte nikdy nebola, no dlhšie po tom túžim. Takto má malý kúsok tejto krajiny aspoň u mňa v kúpeľni.
Po prvom použití sa nedialo nič neobyčajné - klasická sprcha, akurát príjemná vôňa navyše. Približne po týždni som už cítila, že si kožu nepotrebujem krémovať každý deň, a to mojej trošku občas lenivej povahe vyhovuje (hoci v ostatnom čase som sa dala skôr na starostlivosť ako na mejkap - to ste si určite všimli aj pri mojich článkoch, tých o dekoratívke je trošku menej).
Viac detailov a nájdete na tejto stránke. Cena za  klasické 250 ml balenie je takmer 6 €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]