Post Page Advertisement [Top]

Ako som avizovala na mojej fanpage niekoľkokrát, chystala som sa na Eva Aupark Shopping do Košíc. Nakoniec sa mi to aj celkom podarilo. Som síce úplne vyčerpaná a pri písaní týchto riadkov už myslím na moju krásnu postieľku, keďže pár nasledujúcich víkendov budem tráviť na vzdelávaní - hej, aj ja získavam kredity, aj toť život učiteľa. No aspoň v skratke sa vyjadrím k včerajšiemu dňu :-)
ZDROJ
Po ukončení projektového vzdelávania som sadla na rýchlik v Spišskej Novej Vsi a vystúpila v Košiciach, kde som sa stretla s mojim drahým :-) Hej, tento nákupný ošiaľ ochotne zvládol so mnou :-) Na autobuske som zbadala tento bilboard:


Tento projekt ma celkom oslovil, aj keď si nerobím plané nádeje, že by som sa umiestnila medzi výhercami, vďaka tejto stránke som objavila pár zaujímavých blogoch, o ktorých som dosiaľ netušila.

Už dopredu sme mali vybrané, do ktorých obchodov pôjdeme a do ktorých nie. Povytrhávala som kupóny tak, aby sme zbytočne nestrácali čas. No aj tak tam bolo miestami doslova davové šialenstvo. Páčila sa mi však Marionnaud akcia (ktorej som sa ale nezúčastnila, aj keď sa ma pani v predajni spýtala, že ktorý lak mi dali na účes, čo som pochopila ako kompliment, asi som tú novú žehličku začala používať správne :-D).


Veľmi oceňujem, že v niektorých obchodoch majú sedačky, inak by sme to asi nezvládli až tak dobre fyzicky. Samozrejme, tento priestor slúžil aj ako zložisko už nakúpených vecí.


Vedela som približne, čo potrebujem, no nie vždy som našla to, čo som si vyhliadla na webe tej-ktorej značky. A aj keď som už našla nejaký svetrík, ktorý by som aj vyskúšala, odradili ma rady pri kabínkach. No po prvýkrát som nakúpila v parfumérii Marionnaud a bola som celkom spokojná. Išla som si tam najmä po lak na vlasy Toni&Guy. A cielene som išla po nejakých nohaviciach. Keď som našla v C&A dvoje, ktoré mi padli perfektne, môj galantný manžel bežal na prízemie po ďalšiu knižku, aby som si mohla uplatniť zľavu na oboje. (PS: I love you!). Myslím, že viac rečí netreba, tu je foto môjho nákupu:


Bepon musí byť - pančušky Nudité, dvoje podkolienky a jedny ponožky. Dokopy po zľave za 24,77 €. Doteraz som však nenašla kvalitnejšie pančuchové produkty. 


Moja Marionnaud prvotina - keď som videla, že tam predávajú Toni&Guy, musela som si kúpiť lak na vlasy. K tomu ma ešte pani predavačka presvedčila aj na vatové tampóny (plná cena 1,30 €), snažila sa ma presvedčiť na viacero vecí, ale keby videla moju kúpeľňu, pochopila by moje odmietanie. K laku som dostala taštičku a gumičky do vlasov. Okrem toho aj zľavu 10 € pri nákupe nad 59 €. Uvidím, či využijem.


Už dlhšie som nemala žiadne normálne klasické rifle a keď mi tieto sadli a páčila som sa sama sebe v kabínke (aj keď podozrievam obchody, že zrkadlá tam sú zámerne tak robené, aby sme vyzerali nejak lepšie), neváhala som. Tie druhé sú skôr klasickejšie elegantnejšie. Dokopy za 28,50 € (25% zľava na kus). 
Dohromady som ušetrila takmer 20 €. Nie sú to žiadne horibilné nákupy, asi sa fakt lepším - od kozmetiky som sa ťahala radšej preč dobrovoľne. Myslím, že je to podarená akcia, aj keď som sa miestami cítila dosť skľúčene a klaustrofobicky a z niektorých obchodov som vyšla rýchlejšie ako som vošla, keď som videla tie davy ľudí.

Boli ste na nákupy aj vy? Alebo toto šialenstvo s nadšením vynechávate?


8 komentárov:

  1. Takymto masovym akciam sa vyhybam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nečudujem sa. Cítila som sa miestami stiesnene, ale s nákupom som spokojná.

      Odstrániť
  2. Pekné nákupy :-) Ale čím som staršia, tým menej rada chodím na takéto akcie... Vážne... Sama seba nechápem :-D Keď niečo potrebujem /chcem, riešim to v čo najkratšom možnom intervale a miznem niekde radšej na kávu a pozorujem ľudí :-D Jo a aby som nezabudla - najradšej nakupujem sama, nevýslovne mi to vyhovuje :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pokiaľ ide o môjho nákupného spoločníka - tak pomaly na každú jednu farebnú vec, ktorú som si pozerala mi povedal, že či chcem vyzerať ako cirkusant (on, zástanca čiernočierného, občas tmavomodrého šatníka s pár červenými tričkami - asi stopy komunizmu).. takže v tomto ma trošku obmedzoval :-D ale inak radšej som s niekým ako sama - sestra, brat, manžel, rodičia, kamoška, to je jedno ;-)

      Odstrániť
  3. S tým beponom absolútne súhlasím, moja sestra nakupuje pančuchy podobný sortiment u nich vo veľkom a odkedy ma niekoľkrát nimi obdarila, tiež nedám na ne dopustiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že je nás viacero ;-) ja pomaly presviedčam rodinu na túto značku - aj keď sú o čosi drahšie, sú nesporne o dosť kvalitnejšie

      Odstrániť
  4. Skoro som tam zošalela ale tiež som si kúpila rifle a rovnaké silónky ako ty. Potom som však musela ísť domov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja som to už potom nezvládala a prichádzajúce davy ľudí - to nie je pre mňa, ale zas - oplatilo sa

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]