Post Page Advertisement [Top]

Donedávna boli jedinými elektronickými prístrojmi v mojej kúpeľni tak maximálne fén na vlasy, epilátor a práčka. Postupne sa to však u mňa začalo "zelekronizovávať" - pribudla mi žehlička na vlasy od Remingtonu a jeden malý pomocník na čistenie pleti. Kým som ho nemala, nevedela som, že ho potrebujem. Dnes - mesiac a pol po prvom použití si neviem predstaviť deň bez neho. Naozaj je taký účinný alebo je to len v mojej hlave a tým, že niečo, čo stojí cca 160 € predsa musí účinkovať?



Prístroj sa nachádzal v škatuľke s celým príslušenstvom - návod, nabíjací stojan s adaptérom, cestovné puzdro, kefka na hĺbkové čistenie, kefka na jemné čistenie.








Mala som už klasickú manuálnu kefku, no asi som ju nepoužívala dobre alebo som ju mala príliš tvrdú, pretože som si spôsobila akurát tak začervenanie a podráždenie pokožky. Keď som túto vyskúšala po prvýkrát, mala som takmer blažený výraz na tvári. Prečo? Bola to pre mňa dokonalá masáž. Odvtedy nepoužívam nič iné a kefku mám stále po ruke.
Ako teda vyzerá môj deň?

Ráno vstanem, pripravím si raňajky a medzi tým si čistím pleť - navlhčím konjacovú špongiu a pretriem ňou tvár. Potom navlhčím kefku Sensitive (tá s bielo-ružovými štetinkami), nanesiem čistiaci gél Sébium od Biodermy a nechávam si masírovať a čistiť pleť 2v1. Skvelé na tom je, že kefka je nastavená na tri 20 sekundové intervaly, teda presne viem, koľko sa mám ktorej časti tváre venovať. Následne umyjem kefku, opláchnem a vyutieram si tvár uteráčikom určeným na tvár, kefku otriem a nechám poriadne vysušiť na druhom uteráčiku. Pokračujem v nanášaní krémov a mejkapu.
Večer sa najprv odlíčim a potom pokračuje čistiaci rituál taký istý ako ráno. Občas zamením čistiaci gél Sébium za čistiaci gél od Herbalife, ktorý je trošku jemnejší. Zvyčajne večer použijem bielu kefku na hĺbkové čistenie. Rozdiel cítiť - kefka Sensitive je naozaj jemnulinká, kefka Normal ide viac do hĺbky, ale ani jedna nedráždi. Práve naopak, príjemne prekrví pleť.

Tento prístroj mám cca 1 a pol mesiaca a dosiaľ som ho nabíjala iba raz pri použití dvakrát denne - ráno aj večer. No a ako som včera avizovala, pokúšam sa robiť videá a tento prístroj sa mi zdal ako celkom vhodná alternatíva na začiatok mojej videotvorby (a možno aj koniec :-D ktovie...). Keďže stále mám odporúčanie nerozprávať, video je bez slov, zrýchlené (minútové čistenie na videu trvá 30 sekúnd, inak by celé video trvalo cca 8 minút, a toľko by som už asi nezvládla :-P). Vložila som tam pesničku Shake it off od Taylor Swift, čo dokonale vyjadruje to, ako sa mi miestami triasli ruky.. veď uvidíte:



Odkedy používam tento prístroj naozaj mám lepšiu pleť. Samozrejme, že občas sa mi pritrafí nejaký votrelec či potvorka, v tomto to až tak nie je. Ide o výdrž líčenia, tam najlepšie badám zlepšenie pleti. Púdrový mejkap mi vydrží dosť dlho a nelesknem sa tak rýchlo ako kedysi. /fotky mejkapu na pleti a taktiež recenzie mejkapu plánujem až po 8.4 - vtedy som totiž objednaná ku kaderníčke... :-)/ Je to značná investícia, ale určite stojí za to. Neporovnateľné s tým, keď som si čistila pleť iba rukami, odhliadnuc od toho, že som často aplikovala viac čistiaceho gélu než bolo potrebné v domnení, že si tým lepšie vyčistím pleť.
Jednotlivé kefky sa odporúčajú meniť po 3 mesiacoch používania - princíp podobný ako pri zubnej kefke. Jednoducho kvôli hygiene a kefka pravidelným používaním logicky stráca na kvalite. Náhradné kefky stoja okolo 12 €. Podľa mojich informácií by mal byť tento produkt od apríla dostupný aj v sieti mojej obľúbenej DM drogérie, tak dúfam, že si na prílušenstvo budem môcť uplatniť 25% žolíka na najdrahší produkt nákupu :-)

Na záver by som rada moje dojmy zhrnula do plusov a mínusov. Predsa len, aj keď ju používam takmer dva mesiace, stále je to krátko.

+ dôkladné hĺbkové a jemné čistenie pleti
+ presne rozdelené 20-sekundové intervaly
+ čistenie a masáž tváre 2v1
+ nedráždi pleť
+ vodeodolný prístroj môžete použiť aj vo vani či pod sprchou
+ na jedno nabitie funguje približne 20 dní pri použití ráno a večer
+ praktické cestovné puzdro
+ pleť je poznateľne v lepšom stave - mejkap a líčenie vydrží dlhšie aj bez použitia podkladu či fixačného spreja
+ zlepšuje absorpciu pleťových sér a krémov
+ dva rýchlostné stupne - môžete si vybrať, či chcete rýchlejší alebo pomalší

- cena

Ako jedinú nevýhodu beriem vyššiu investíciu. Rátam však s tým, že časom cena mierne klesne a určite bude možné zakúpiť si či už prístroj alebo jeho náhradné hlavice v rôznych akciách. Plánujem ďalšie review po polroku používania - teda niekedy v lete :-) Poviem vám však jednu vec, a to úprimne od srdca - na masáž pleti spojenú s čistením si ľahko a rýchlo zvyknete a nebudete sa jej vedieť vzdať ;-)

Zaujal alebo ho považujete za príliš drahý?

10 komentárov:

  1. Všude na něj slyším samou chválu a už jej mám na svém imaginárním wishlistu :) Rozhodně takového pomocníka taky potřebuju :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tento prístroj vyzerá fakt skvelo! A ak je naozaj aj účinný, tak sa investícia určite oplatí. Asi si ale aj tak počkám chvíľku, nech tá cena klesne a potom ho jednoznačne vyskúšam! Super článok, aj videjko sa mi páči :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) No určite netreba očakávať rapídne klesanie ani v blízkej budúcnosti, ale možno takých 20 €... uvidíme :-) No za mňa sa jednoznačne oplatí ;-)

      Odstrániť
  3. Už nad ním strašne dlho rozmýšľam chcela by som asi clearsonic ale tá cena ma odrádza ako píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No cena oboch je približne rovnaká, pri tomto mne osobne trošku viac vyhovuje tvar.

      Odstrániť
  4. No ja neviem, láka ma predstava, že sa mi zlepší pleť (i keď veľké problémy s ňou nemám), ale na druhej strane sa bojím toho, že používať takúto čistiaco-masážnu pomôcku denne je skôr na škodu. Ešte si počkám na dojmy po polročnom používaní :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. trošku som to polročné zmeškala, tak bude na blogu také 9 mesačné :-)

      Odstrániť
  5. Ja som si akurát objednala to iste ale od remingtonu ma to navyse este masaznu kefku tak sa tesim :-) sama som zvedava ci su tieto kefky na nieco dobre ale kazdopadne denne cistenie sa stalo o nieco prijemnejsie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]