Post Page Advertisement [Top]

V dnešnom už naozaj preplnenom svete je pomerne ťažké zaujať. Čitateľov, divákov, ľudí ako takých. Značky preto skúšajú všemožné taktiky. Rimmel London sa v mojej kozmetickej taštičke ohrieva už celkom dlho, aj keď svojimi poslednými novinkami, okrem púdrového mejkapu Lasting Finish, ma skôr sklamal ako nadchol. Preto oceňujem názov nového lesku na pery - v skratke OMG. Ak ničím iným, tak týmto zaujme celkom určite.


Dizajnovo však nejde o žiadnu prevratnú novinku či nič dychberúce. Štandardný lesk na pery, nič výnimočné. Tradíciou sa stáva korunka a taktiež aj logo značky na vrchnáčiku.

Na zadnej strane lesku nájdete nejaký popis, krajinu pôvodu a tiež aj názov odtieňa. Môj je
140 Glossip Girl, čo sa už nápadnejšie na istý americký seriál podobať nemôže ;-) 


Tých 6,5 ml bohate stačí. Ak by som brala len náplň bez ohľadu na obal, tak dokonale pripomína môj obľúbený Stay Glossy, dokonca som ho mala v podobnom jemne ružovkastom odtieni, ako je tento. 

Lesk má podobne plochý aplikátorik, vďaka ktorému sa hravo zvládnete nalíčiť aj bez zrkadielka a obe pery naraz - stačí, ak aplikátor vložíte medzi pery.


Lesk sľubuje výdrž až 6 hodín. No popravde - vyskúšali ste niekedy v živote lesk na pery (!!!), ktorý vydržal 6 hodín??? Ja nie. A inak to nebolo ani v tomto prípade. Prejdime však k samotnému fototestu :-)






bez blesku na dennom svetle

po 2 hodinách
Lesk obsahuje minitrblietky, ktoré mi však nevadia, práve naopak, celkom ich oceňujem, dodávajú ešte o čosi žiarivejší vzhľad. Vôňa je aspoň podľa mňa totožná so Stay Glossy - jemne púdrová, nijako výrazná. Aj efekt je podobný - na perách dokonale kĺže, vôbec nelepí. Postupne sa stráca z pier, ak jete a pijete, tak je celý proces rýchlejší, ak nejete a nepijete, vydrží 2 hodinky celkom v pohode, no potom je lesk už slabučký - iba ako pri klasickom balzame na pery. Na lesk je to však celkom slušné.
Údajne obsahuje aj smart "multi gloss" technológiu, vďaka ktorej je vzhľad tak trošku 3D, čo sa mi spätne pri pohľade na fotky miestami aj celkom zdá. 
A čím ešte poteší? Máte na výber z 13 odtieňov, čo je na Rimmel na našom trhu dosť široká ponuka, a tak si zaručene vyberiete. No a okrem toho je od apríla (teda od zajtra) - tradične v uvádzacej akcii. Myslím, že tento lesk je dokonalou náhradou za Stay Glossy a aspoň mne sadol celkom pekne. Aj keď v ostatnom čase som začala preferovať rúže, lesk dodá perám tú správnu šťavu ;-) A nemusíte sa báť, že ho budete mať na zuboch (lebo aj keď áno, nebude viditeľný).

5 komentárov:

  1. Má krásnu farbu :) Síce už moc nie som na lesky, sem tam najmä cez leto nejaký vytiahnem. Páči sa mi, že nelepí, lebo takmer všetky, čo mám, sú dosť lepivé :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár :-) na leto bude určite skvelým spoločníkom ;-)

      Odstrániť
  2. Mňa zaujal aj názov odtieňu :D glossip girl ak som si správe všimla! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rimmel má naozaj vždy dobré lesky, ktoré nelepia, ale tak ako ty v poslednom čase dávam prednosť skôr rúžom, takže tento lesk má u mňa šancu jedine ak nájdem nejaký neodolateľný odtieň, čo aj určite popozerám :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Barva je moc krásná. Ale já lesky nemám ráda, takže tentokrát nic pro mě.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]