Post Page Advertisement [Top]

Čím ďalej tým viac ma láka čaro prírodnej dekoratívky. Myslím, že značka Cosm´etika ako taká u mňa celkom zožala úspech a aj ich prvý produkt - riasenka, si ma veľmi získal. Rozhodla som sa preto pokračovať v duchu očného líčenia a vybrala som si tekutú čiernu linku. O linkách ste si už na blogu mohli prečítať pomerne dosť článkov, no táto bude prvá vegan a organic.


Na čiernu linku som tak trošku zaťažená. Aj keď ju nepoužívam každodenne, má svoje tajné čaro. Prehĺbi pohľad, urobí ho dramatickejším, opticky zahustí mihalnice a pri správnom tvarovaní dodá TEN vzhľad :-) Už len červený rúž a femme fatale je na svete ;-)

Naspäť k tejto linke. Na značke Cosm´etika sa mi nesmierne páči, že vzhľadom na vegan&organic je celkom cenovo dostupná. Za túto cenu kúpite v drogériách linky s omnoho horším zložením, pomlčiac o výdrži.
Balenie sa mi veľmi páči a preferujem takéto druhy tekutých liniek.


Ničím nepreplácané, už z prvého pohľadu je jednoznačne jasné, o aký produkt ide. V jej zložení nájdete šalviovú vodu, ktorá pôsobí antibakteriálne a pomáha predchádzať podráždeniu očí.



Tekutá je tak akurát, ak len na chvíľočku nahnete nádobku, nevytečie. No pre mňa je okrem okamžitého efektu veľmi dôležitá aj trvácnosť, a tak som linku podrobila niekoľkým celodenným testom. Ako dopadla?




riasenka Lights, camera, flashes od Tarte


A toto, milé dámy, je efekt po viac ako 14 hodinách!!!



Začnem pekne postupne. Aplikátor sa mi spočiatku zdal taký širší a tvrdý. Ako verní čitatelia viete, že som skôr nemotornejšia, no aplikácia bola totálne jednoduchá. Farba sa neotláča na viečko, schne takmer okamžite po nanesení. Nemala som problém s tým, že by sa mi podarila nechcene hrubá linka. Pre mňa ideálne použite. 
Musím súhlasiť s tým, že nedráždi oči a bez náznaku komplikácie ju odlíčite hocijakou micelárkou. No najviac ma dostala jej čierno-čierna farba a absolútne nečakaná dokonalá výdrž. Áno, toto je presne to, čo očakávam od mojej očnej linky - ľahká aplikácia, rýchle schnutie, perfektná výdrž, nedráždenie pokožky. 
Pozorní čitatelia a fanúšikovia taktiež vedia, že to nebolo tak dávno, čo mi môj drahý dal novú prezývku - "angoráčik", a veru, nebolo to len tak pre nič za nič. Dostala som prievan, prepracovala som sa s počítačom /preto miestami pribudlo menej príspevkov/, ale podozrievam aj jeden produkt, po ktorom som odvtedy nesiahla. Oči mám už v lepšom stave a som rada, že im môžem dopriať niečo prírodnejšie.
Navyše, táto poteší (nielen oko) svojim zložením a (nielen peňaženku) svojou cenou. Je to môj druhý produkt Cosm´etika a viem, že sa k tejto značke budem rada vracať. Že ste túto značku ešte neskúšali? Myslím si, že neoľutujete! Nájdete v každom dobrom bio e-shope, ja ju mám z obchodíku BioNatural.

3 komentáre:

  1. O značke som ešte nepočula, ale linka a hlavne jej výdrž vyzerá dobre! :)

    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam poobzerať sa po nej - kvalitná a prírodná kozmetika, navyše cenovo dostupná - taká kombinácia sa hľadá trošku ťažšie ;-)

      Odstrániť
  2. Používam ju už skoro rok a tiež na ňu nedám dopustiť :) Od tejto značky mám aj rúže, aj tie sú dobré, Brick je pekný na jeseň :)
    PS: máš krásne oči :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]