Post Page Advertisement [Top]

alebo spomienka na zimu.... Teda dúfam, že s prvým marcovým dňom a blížiacim sa prvým jarným dňom tie teploty už nebudú klesať na bod mrazu a slniečko nás častejšie poteší svojimi hravými lúčmi. No nejako som sa tu nezmienila o produkte/produktoch, ktoré boli na Vianoce ako stvorené a navyše nezrujnovali peňaženku. Telové krémiky v rozkošnom balení.



Milujem telové prípravky, ktoré hydratujú pokožku a nádherne voňajú. Ak by som nebola pri zmysloch, bola by som schopná z týchto krémov ochutnať. Jednoducho - Balea a, v tomto prípade Alverde to s vôňami vychytali!




V darčekovom sete nájdete tri vianočné kombinácie - brusnice s čokoládou, vanilka so škoricou a červený pomaranč. 



Z týchto ma najviac dostal červený pomaranč. Vonia dokonale a verím, že všetky milovníčky ovocných vôní sa doň musia zamilovať. Dráždivú chuť na sladké vo mne vyvolávala kombinácia brusnice a čokoláda, pričom vôňa brusníc prevažovala... no čo je lepšie ako čokoláda s ovocím? :-) K výčitkam svedomia pridáte aj trošku vitamínov a zmiernite tak svoje utrpenie. Ak čítate moje príspevky trošku pravidelnejšie viete, že milujem vanilkovú vôňu a chuť. Tu mi to však jemne kazí škorica, vďaka ktorej krém nevonia ani poriadne za vanilkou ani poriadne za škoricou, a tak toto je jediná vôňa z tejto sladkej trojky, ktorá ma nenadchla, ale zas ani neurazila.




Okrem variantu červený pomaranč boli masielka dosť husté. Všetky sa príjemne rozotierali a pomerne rýchlo vstrebali. No najviac sa mi páčilo, že pocit hydratácie a výživy pokožky mi vydržal približne 2 dni po pravidelnej každodennej sprche. Tieto balenia majú 50 ml, čo mi vydržalo tak na2 použitia, pri dvoch vôňach som sa natierala dookola, kým nebol kelímok prázdny, a tak som ho dala na jedno použitie :-D toto sa mi dlho nestalo. 

Vianočná limitka sa mi veľmi páčila, aj keď som ju už v DM nevidela (no veď už je aj po termíne...). Verím, že aj o rok prídu s nejakou zaujímavou kolekciou, možno by stálo za to mať limitku telových masielok na každé ročné obdobie s vôňami typickými pre to dané obdobie. 

Ktoré vône by ste si vybrali na jar, leto, jeseň a zimu??? :-)


4 komentáre:

  1. Tiež sa mi táto limitka velmi páči, ešte stále ju mám. A pre tých, ktorých tiež zaujala, musím povedať, že ešte pred týždnom som ju v dm videla. Tak možno záleí od konkretnej prevádzky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná limitka, já si ji kvůli velkým zásobám nepořídila, ale až tak toho asi nelituju, z vůní by mě zaujala asi hlavně brusinka s čokoládou, zbylé dvě už nejspíš tolik ne :)

    Giveaway: I love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si túto limitku trestuhodne nechala ujsť /fakt som mala vtedy veľa mazadiel - no, kedy ja nemám, že :)/ a teraz trpko ľutujem! :D
    EOS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som ju veľmi chcela, ale už som sa k nej nedostala :( tak snáď budúci rok ..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]